2011 gelin adayları buyrun sohbete

35 tl bence pahalı eylemcim.. şebnemin dedigi gibi diktirsek daha ucuza gelir ve istedigimiz modelde diker..

Biz meslekten dolayı Konya'da olacağız canım
Büyük ihtimal selçuklu real tarafında tutacağız evi
İnternetten bakınıyorum bile ev

real tarafı bize baya uzak ama tek taşıtla gidilir tabi..
orda güzel evler ama fiyatlar nasıl bilmem :)

ben fatih ışıklardayım duyarsan burayı aklına geleyim :)

evine de gelirim düğününden sonra bak haa :)

Fiyatlar 35 ve 50 arasında değişiyor, yalnız bunlar takım halinde gördüğüm kadarıyla, bu şekilde düşününce çokta pahalı değil.
Kumaş, süsleri ve extra dikim masrafı bu fiyata gelmezmi?

Fiyatlar 35 ve 50 arasında değişiyor, yalnız bunlar takım halinde gördüğüm kadarıyla, bu şekilde düşününce çokta pahalı değil.
terzi tanıdıksa ve kumşa ucuza mal edilirse ucuza gelebilir canım tabi.. şapkası fln da var.
aslında üstüne de atıyorum eylemin mutfagı gibi yazı yazdırılabilir.. mutfak daha eglenceli olucaktır.

canım yani çok ucuza gelmez ama 50 tlde olmaz tahminimce...hem nasıl bişey geleceğinden süpheliyim açıkcası o yüzden diktirmek daha mantıklı geldi...servis önlüğüne gerek yok mesela mutfak önlüğü ve bonesi olur diktirdiğimiz renge uygun tutacak ve eldivende alırız takım olur...

Kargo ücretinide düşünmemiştim, bu şekilde daha iyi olacaktır...
Ben mutfak önlüğümü çok seviyorum havlu gibi bişey yumuşacık, diğer önlüğümde kk hediyesi :))

bende nikah istedim.ama o evin son erkeğiyim düğün yapalımm dedi.bende dedim bende evin hem son hem tek kızıyım ama yinede nikah istiyorum dedim.adam aklıma girdi tuttuk salonu :84:

olsun canım nikahta olucakmış hem senin hem onun istediği olmuş...düğününde ayrı bir yeri var olsun...güzel güzel eğlenirsiniz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…