2011 gelin adayları buyrun sohbete

ama kına gecem afilli olucak...yani öyle planlıyorum...değişik şeyler yapmak istiyorum...şehir dışından gelecek çok fazla arkadaşımızda var onun için nikahtan sonra eller havaya yapıcaz...

damadı sokcakmısınız kızlar kına gecesine.. ben mesela nişanlımın gelmesini istemiyorum kadınlar kızlar rahat olsun diye hatta orgcuyu da kadın bulsam kadın tutturcam ama ..
annem öyle şey olmaz diyip susturuyor beni.. yanlış mı düşünüyom ?
gitsin damat erkeklerle eglensin

Bende çok beğendim önlükleri
Evim yerleşirken mutfağım için
Masa örtüsü,runner,önlük,eldiven ve sandelye minderlerinden oluşan takım diktircektim
Şimdi bu önlükten diktircem
Hemde hepsi takım olmuş olacak..

Sinoplu oralarda sanki kırmızı siyah gördüm ben çok güzeller..

Son düzenleme:

Vlla canım siyah kırmızılıyı gördüm tam dedim şebnemlik şakasına takılsam mı diye düşünmedim değil ..

Bende düşünmüyorum, zaten nişanlım gelmez kadınların arasına o ayrı tabi...
Güzel bi cd yapıcam zaten amfi var oradan çalarız...
Sadece kınalarımı yıkatma planı yapıyorum, bir yerde görmüştüm çok hoşuma gitti

bende nikah istedim.ama o evin son erkeğiyim düğün yapalımm dedi.bende dedim bende evin hem son hem tek kızıyım ama yinede nikah istiyorum dedim.adam aklıma girdi tuttuk salonu :84:

bnde evin en büyük son ve tek kızıyım bnde nkah istedm :) ama nişanlımn ailesi hep düğüne alışmşlar nişanlmda ilk erkek düğün olmalı dediler ve salonu tuttuk.. bzmde nkahımız salonda kıyılacak inşallah cnm

Bende zaten dediklerimi kahvaltı takımımın deseninden kumaşla diktirmeyi düşünüyordum
O kadar yaptık tam takım olsun demi:)
Canım ismim Nesrin bu arada senin ismin ne?
Hemen hemen herkesin adını biliyorum sen kaldın canım..

Vlla canım siyah kırmızılıyı gördüm tam dedim şebnemlik şakasına takılsam mı diye düşünmedim değil ..

nesrncm dktrrken kumaşı terziye senmi veriosn yksa o gsterdiğin modelin kumaşından kendmi ayarlıo

gülden canım adım ..:)ben adını biliyordumda rahatsız olma diye demedim di :107:
senin zaten cnm herşeyin takım ceyize bakınca siyah beyaz kırmızı kombinasyonunu cok rahat goruyoruz..
ama saatin takımların fln siyah kırmızı cicekli..ona uygunda cok güzel gider önlük ..

Anladım güldencim sağol
Evet inşallah o desenden bulabilirim kumaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…