2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yok canım eğlenceden sonra evde...
Nişanlım gitmeden yakalıp yıkatmam lazım...
ilk defa duyuyorum bnu esra bi anlamımı var ne için yapılıo
süperler..

canım misafir masa örtümüde diktirdim ben
beğendiğim kumaş çeyizicide vardı
ama olmasaydı ben alıp getircektim
mutfak için inşallah bulabilirim...
inşallah cnm bnde çk beğendm
bizim nikahta salonda olacak umarım bir aksilik çıkmazsa evetttt diye inletiriz salonu:84:

aamin inşallah zuzuş

biz nikahla düğünü aynı gün düşünüyrz.
nikah daha erken bir saat olucak ordan da düğün yerine geçicez daha doğrusu bizim sitenin havuzunda olucak düğün tekrar geri dönücem düğün için
ama hep hayalim nikahımın salonda olması çok hoşuma gidiyr

nişanlım mta durağı varya canım orda suan bekar evi oralardanda bakabiliriz
bende konyada bir seneye yakın görev yaptım biliyorum yani orayı
bakalım buluruz inşallah canım gönlümüze göre
beklerim evime buyur gel...

farklı bir topikte okudum nikah kıyılırken geline evlenmeyi kabul ediyormusunuz sorusu soruldugunda yavaş yavaş HAYIRlısıyla EVET demiş yada demek istiyormuş tam olarak hatırlamıyorum...utanmasam bende yaparım da utanırım ben...

Benim duyduğum şu...
Kınayı damat yıkayıp su saklanırmış.
O sudanda gelin kendi evinin köşelerine eliyle çiselerse bereket olurmuş...
Belki batıl inanç ama ben yıkatmak istiyorum, sevdiceğimi öyle görmek istiyorum :))
Alışsın bişeyler yıkamaya...

bunun acısını fena çıkarmasın sonra ilerleyen günlerde esroooo hergün kese yaptırırsaa görürsünn:86:

aa bizde de canım şu var ..
evlendiginin ilk gecesi eve gidildiginde damat gelının ayaklarını yıkayıp suyunu evın koselerıne sepermiş.. eve bereket getirirmiş.. o dedigini hiç duymamıştım ..
dinende bu varmıs nişanlımın söyledigine göre.. garipsemeyim diye söylemişti.

Son düzenleme:

bu güzelmiş bak bende bizde adettir diyeyim yaptırayım o gece de ama hadi otele gidilirse ne olcek kız esroooooyla biizm durumlarr biraz karışıkta :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…