2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah rahmet eylesin canım.üzülme saglık olsun destek ol tabi nişanlına.:teselli:

Olmaya çalışıyorum ama onun sadece 1 yıl benimse 10 yıldır babam yok (
Beni kim teselli etsin...

Aynen öyle, kayınvalidem çok üzülüyor, aslında kayınpederim çok iyi biri değilmiş ama, sahiplenme duygusu çok varmış.
Çocuklar kavga etmesin diye dişinden tırnağından kesip 4 katlı bina yaptırmış
Geçen sene ölünce son daireyi yaptırmak için baya sıkıntı çekmişler hala borcu devam ediyor...

benimde babam yok :gitme: en çokte evden çıkarken ağlayacağım hani kırmızı kuşağı babalar bağlar ya neyseki babam kadar değerli abim var :gitme: o bağlayacak artık.

Off çok ortak yönümüz var seninle...
Anlatsam bitiremem o nedenle hiç açmayayım o konuyu...

Benim kuşağımı kardeşim bağlayacak, heveslidir böyle şeylere, o nedenle bağlatıcam ona zaten sadece evden çıkana kadar bağlı kalacak, yolda gelinliği çıkaracağım için sorun yok. İzmirde'de bağlanmaz zaten.
Bu arada neden bakmayalım ne oluyomuş?

ay korktumeyvahedigeldismile niye canım

allah rahmet eylesin canım sizi birbirinizden daha ii anlayan olmaz o zamn birbirinize destek olun..

Canım ne oluyomuş yazsana merak ettim hakikaten, şimdi istem dışı falan bakarım korktum valla...
Aslında kayınpederime nasıl baba dicem diye düşünürdüm hep ve olmadı, çocuklarımın dedesi olmayacağı için üzülüyorum.
Çünkü benim olmadı görmek isterdim dedelerimi...

uğursuzluk derler kızlar
seslenildiğinde duysanız bile duymamazlıktan gelin
hiç geri dönüp bakmayın gözünüz arkada kalıp evden çıkmayın
ben şimdiden herkese söylüyorum kimse seslenmesin bana
dönüp bakmıcam
hatta öyle korktum ki bizim ev dıştan merdivenli
arabaların durduğu yerdende camımız gözüküyor
cama bile bakmıcam
bizde izmitliyiz orda da bağlanmaz annemde bağlamamış ztn kuşak bende bağlamıcam
birde gelinliğin üstünde pek yakıştırmıyrm kırmzıyı
Kuran la dua eşliğinde çıkmak daha hoş geldi onda da var sonuçta kırmızı kurdele

cimcime benimde öyle
ben nasıl baba derim die düşünürdm hep olmadı
ama olsun isterdim. fotolarını gördüm çok ısındı içim.
sonra nişanlım kabrine götürdü beni dua ettim
çocuklarım dedesini görsün isterdim

ilginç çok şaşırdım ilkkez duydum..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Nişanlım beni ilk babasının kabristanına götürdü. Dua ettik. Sonra annesiyle tanıştırmaya götürmüştü.
Ara ara gideriz dua eder geliriz babasının mezarı başında.
Nişan günüde kuaföre gittik resimciye gittik ondan sonra mezarlığa uğradık. Nişanlımla ikimiz.
Mekanları cennet olsun bütün ölmüşlerimizin. Bende çok isterdim hayatta olmasını.
Görseymiş çok sever Bana çok düşkün olurmuş ve çok iyi biriymiş herkes öyle söylüyor.
Kader kısmet işte =((

Sonbahar ilk kez duyuyorum canım evden çıkarken geriye bakma olayını.
Aklımızda bulunsun =)

pandomim insan çok duygulanıyor kabre gidince
sanki onu hep tanıyormuşum gibi hissettim kendimi
ama biz sık sık gidemiyrz çünkü çok uzak
ben ist.a bile doğru düzgün gidemiorum kii
evet kızlar aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…