2011 gelin adayları buyrun sohbete

ÇOK GENÇ KAYNANA İSTEMEZDİM AÇIKÇASI..YADA ÇOK BİLMİŞsırnaşık şey

bende istemezdim ama maşallah benden genç insan yemek yapmaktan yorulmaz mı ya yok valla doğu kadınları yemek yapmak için gelmişler dünyaya o ne marifet öyle ya 1 çeşit yemek neyimize yetmezkafamçokkarıştı kaburga dolması, bumbar dolması, içli köfte kaydirigubbakcemile

VAY VAY VAY ŞANSLISIN..YANINA GİTTİĞİNDE KAPARSIN BİŞELER:lepi:

elcin gelinliğin çok güzel kuşum çok yakışcak sana
geçmişe çok bakamadım çıkıyrm şimdi
yrnda giremem büyük ihtimal
ama akşam geçmişe bakıcam

HER ERKEK DE ONU KABUL ETMEZ KABUL EDİYORSA İYİDİR..a.s

Annesinin babasından sonra değiştiğini söylüyor, hatta biz anneme yakın oturursak mutsuz oluruz diyor.
Çünkü kayınvalidemin bir anı bir anını tutmuyor, ona he diyip yine yapacağını yapacaksın. İnatlaşınca çok sinirleniyo, benimle öyle bişey yaşamadı ama inşallahta yaşamayız...

dikkat te canım o zaman..k.baban vefatmı etti?

HER ERKEK DE ONU KABUL ETMEZ KABUL EDİYORSA İYİDİR..a.s

oh oh bizimkiside hizmet konusunda çok iyidir, evlerine 1 kere gittik ama hakikaten çok ilgilendiler.

ammanyacım yok ben yapmam ya hem çok ağır yemekler hemde zor akannehir kayınvalidem yapıyor sağolsun yediriyor bizlere :tomato:

digerlerini bilememde içli köfteyi sevmeyen erkek yoktur herhalde bide nişanlında o damak tadıyla büyümüş fazla da mahrum etme bi iki hafif bişe bilmekte fayda vardır:hulya:

dikkat te canım o zaman..k.baban vefatmı etti?

Evet canım geçen sene şubatta vefat etmiş.
O nedenle nişanlım baya zorlanıyor zaten, bazen üzülüyorum ona hem ev borcu ödüyor hem de evlenecek...
Bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama inşallah sorunsuz atlatırız düğünümüzü...

allah rahmet eylesin canım.üzülme saglık olsun destek ol tabi nişanlına.:teselli:

Benim kayınbabamda 3 sene önce kanserden vefat etmiş.
nişanlım da şimdi hem borç ödüyor. hem de düğün yapıcak seninkisi gibi.
Benim kayınvalide zaten hasta ms. Kayınbaba vefat edince dahada kötü olmuş..
Şimdi öle hasta yani. Eşini çok seviyomuş.
çok üzülüyor. Her konu açılınca ağlıyor.
Çok zor bişey insanın eşini kaybetmesi senağlama
ve insanın bu zamanlarda babasız kalması, Düğün dernek olaylarında filan
büyüklere daha bi ihtiyaç duyuluyor senağlama

slm hoşgeldin canıma.s.

hb. kızlarr
benimde kayınpederim yok
10 yıl evvel ölmüş nişanlım herşeyi kendi karşılıo
hem evin yükü hem evlilik yükü zor oluyor

kızlar kuşak muhabbeine gelmişsiniz
ben kuşak bağlamıcam
eskiden beri hiç sevmediğim bişiydir ztn.
kapıdan çıkarken Kuran ı Kerime kılıf yaptırdık kırmızı kurdele ile bağladık
başımdan tutulcak o şekil çıkıcam.sonra da Kuran ı elime alıp gelin arabasına bincem
unutmadan söyleyeyim kızlar evden çıkarken bişiy olurda adınızı biri seslenirse dönüp geri bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…