- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.421
ÇOK GENÇ KAYNANA İSTEMEZDİM AÇIKÇASI..YADA ÇOK BİLMİŞsırnaşık şey
bende istemezdim ama maşallah benden gençinsan yemek yapmaktan yorulmaz mı ya yok valla doğu kadınları yemek yapmak için gelmişler dünyaya o ne marifet öyle ya 1 çeşit yemek neyimize yetmezkafamçokkarıştı kaburga dolması, bumbar dolması, içli köfte kaydirigubbakcemile
VAY VAY VAY ŞANSLISIN..YANINA GİTTİĞİNDE KAPARSIN BİŞELER:lepi:
HER ERKEK DE ONU KABUL ETMEZ KABUL EDİYORSA İYİDİR..a.s
selamlarr
bugün giremedimm
Annesinin babasından sonra değiştiğini söylüyor, hatta biz anneme yakın oturursak mutsuz oluruz diyor.
Çünkü kayınvalidemin bir anı bir anını tutmuyor, ona he diyip yine yapacağını yapacaksın. İnatlaşınca çok sinirleniyo, benimle öyle bişey yaşamadı ama inşallahta yaşamayız...
HER ERKEK DE ONU KABUL ETMEZ KABUL EDİYORSA İYİDİR..a.s
bende istemezdim ama maşallah benden gençinsan yemek yapmaktan yorulmaz mı ya yok valla doğu kadınları yemek yapmak için gelmişler dünyaya o ne marifet öyle ya 1 çeşit yemek neyimize yetmezkafamçokkarıştı kaburga dolması, bumbar dolması, içli köfte kaydirigubbakcemile
ammanyacım yok ben yapmam ya hem çok ağır yemekler hemde zor akannehir kayınvalidem yapıyor sağolsun yediriyor bizlere :tomato:
dikkat te canım o zaman..k.baban vefatmı etti?
Evet canım geçen sene şubatta vefat etmiş.
O nedenle nişanlım baya zorlanıyor zaten, bazen üzülüyorum ona hem ev borcu ödüyor hem de evlenecek...
Bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama inşallah sorunsuz atlatırız düğünümüzü...
O nedenle nişanlım baya zorlanıyor zaten, bazen üzülüyorum ona hem ev borcu ödüyor hem de evlenecek...
Bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama inşallah sorunsuz atlatırız düğünümüzü...
benimde babam yok :gitme: en çokte evden çıkarken ağlayacağım hani kırmızı kuşağı babalar bağlar ya neyseki babam kadar değerli abim var :gitme: o bağlayacak artık.
benimde babam yok :gitme: en çokte evden çıkarken ağlayacağım hani kırmızı kuşağı babalar bağlar ya neyseki babam kadar değerli abim var :gitme: o bağlayacak artık.
allah rahmet eylesin canım..kardeş kusagı derler genelde kardeşler bağlar diye biliyorum ama
h.geldin canım
slm hoşgeldin canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?