- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.401
DEMEKKİ KAYNANAN GENÇÇ.PİKE TAKIMLARI PİJAMA TAKIMLARI:jeyyar:
genç canım, yaşını sormuyorum ama galiba 55 yaşlarında:)
nişanlım da tam olarak bilmiyor-tatlicadiarzu-
gerçekten çok zor oluyor, kimse sormuyor neyin eksik buda bizden olsun diyen yok boshayallersmile
HIM..BENİMKİDE 60 MIYDIKİ BAK SORMUSTU ANNEM Bİ SOHBET ESNASINDA DA UNUTTUM..AMA BENİMKİNİN RUHU GENÇ.:teytey:
Benim kayınvalideyi gören o kadar büyük çocukları olacağını hiç düşünmüyor maşallahı var.
Kendinede çok iyi bakar yüzü güzel değil ama fizik çok güzel, giyimide çok güzel, nişanımda giydiği kıyafeti çok beğendim...
bizim ailede öyle değil canım yha ben biras daha şanslıyım
Benim kayınvalideyi gören o kadar büyük çocukları olacağını hiç düşünmüyor maşallahı var.
Kendinede çok iyi bakar yüzü güzel değil ama fizik çok güzel, giyimide çok güzel, nişanımda giydiği kıyafeti çok beğendim...
Bizim ailede ufak tefek eksikleri alır, onun ailesi nasıldır bilmiyorum ama nişanlım rahat nedense, ya da bana belli etmiyor.
Mesela elk. süpürgemi yengem alacak, ablamın bir çok mutfak eşyasını akrabalar aldı.
Benim çok eksiğim yok, fırın ve elk. süpürgemi alsınlar yeter. Teyzemde yorgan yaptırmı ve yatak odası halılarımı alacak...
ne güsel canım ne giymişti peki?
hayalimdeki kayınvalide modeli
ooo yavaş yavaş tamamlanıo desene canım benim:)
bizim ailede öyle değil canım yha ben biras daha şanslıyım
hayalimdeki kayınvalide modeli
dışı seni içi beni yakar :))
Eksiklerim var ama bir çok eşyam tamamlandı, yani nişanlıma ufak tefek hiçbirşey kalmayacak, sadece büyük eşyalar, yatak odası ve bulaşık makinesinide ben alıcam, ondan çok masraf yapıyorum aslında.
Kız eşyası fazla görünmüyor ama çok tutuyor.
nişanlımın ailesi için dedim canım zaten bizde istemiyoruz bir çöp yapsınlar yapıyor en güzelini aşkım:asigim:
ewt canım onlar kaba esya aldıkları ıcın cok görunuo ama kız tarafı ufak tefek oldugu ıcın az görunuo aslında daha cok yha
ÇOK GENÇ KAYNANA İSTEMEZDİM AÇIKÇASI..YADA ÇOK BİLMİŞsırnaşık şey
Yaşı var ama genç görünüyor kayınvalidem, birazda bilmiştir saolsun...
Nişanlım şuan bunun farkında inşallah değişmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?