2011 gelin adayları buyrun sohbete

bugün pek işim gücüm olmadığı için düğün müziği geldi aklıma, ben salona mekana davul zurna ile girmek istiyorum gümbür gümbür ilk dansı da ferhat göçer - cennet- ile yapalım diye düşünüyorum ama düşünüyorum hala boshayallersmile

Benim kayınvalideyi gören o kadar büyük çocukları olacağını hiç düşünmüyor maşallahı var.
Kendinede çok iyi bakar yüzü güzel değil ama fizik çok güzel, giyimide çok güzel, nişanımda giydiği kıyafeti çok beğendim...

bizim ailede öyle değil canım yha ben biras daha şanslıyım

Bizim ailede ufak tefek eksikleri alır, onun ailesi nasıldır bilmiyorum ama nişanlım rahat nedense, ya da bana belli etmiyor.
Mesela elk. süpürgemi yengem alacak, ablamın bir çok mutfak eşyasını akrabalar aldı.
Benim çok eksiğim yok, fırın ve elk. süpürgemi alsınlar yeter. Teyzemde yorgan yaptırmı ve yatak odası halılarımı alacak...

ooo yavaş yavaş tamamlanıo desene canım benim:)

hayalimdeki kayınvalide modeli

dışı seni içi beni yakar :))

ooo yavaş yavaş tamamlanıo desene canım benim:)

Eksiklerim var ama bir çok eşyam tamamlandı, yani nişanlıma ufak tefek hiçbirşey kalmayacak, sadece büyük eşyalar, yatak odası ve bulaşık makinesinide ben alıcam, ondan çok masraf yapıyorum aslında.
Kız eşyası fazla görünmüyor ama çok tutuyor.

ewt canım onlar kaba esya aldıkları ıcın cok görunuo ama kız tarafı ufak tefek oldugu ıcın az görunuo aslında daha cok yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…