- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.901
yok bebişimm sabahtandır 5 kere aradı ağzına bile alamadı gayet keyfi iyi
e zuzuş kardeşn arayıp adres istemş o zmnda mı bişii yapmadı.. bnce o araynca hatrlamştr bişey yapar sana çaktrmıodr
Didoş senin davetiye sözün vardı onu not almıştım hoşuma gitti nişanlıma yazdım mesajla beğendi :)))))) kopya çektim sendenn
zuhalcim vardır belki aklında bişiler yapar bir süpriz yaa sıkma canını daha önce de unuttumu hiç
kıslar akşam yolcuyummm gidiyorum ailemin yanına ama kocişi yalnız bırakacam
çook sıkıcı 1 gün
betüşş sorma gülsem mi ağlasam mı o zamanda aramış ee kardeşin adresi sordu fabrika fabrikadır adını yaz diye önerdim der:)) bende dinledim hımmm dedim doğum günüm için adres sormuştur çocuk neyapsın dedim sesii gitti bi bende sana ev alacağım dedi artık ev mi inşaa ediyor ne yapıyorsa :84:
kıslar akşam yolcuyummm gidiyorum ailemin yanına ama kocişi yalnız bırakacam
öyle meltoşşş yaa çok sıkıcı gerçekten
bn olsam senn yernde çktan kalayı basmştm zuzu ama sabret bakalım.. çnkü erkklern hepsnn doğasında var odunluk
Unuttum kim yazdığını ???????????????
Sevginin değerini mutluluğun kıymetini evliliğin kutsallığını biliyoruz
biz
kradese & sonbahar :))))
sizleri düğünümüze kanuk mutluluğumuza tanık olamya davet ediyoruz
bu arada kızlar kına gecesinde bindallının altına kırmızı ayakkabım var.. nasıl gider abes derler mi? ben uzun burunlu pabuclardan giymek istemiyorum da.
elcinm iyi yolculuklar bebemkıslar akşam yolcuyummm gidiyorum ailemin yanına ama kocişi yalnız bırakacam
evet canım ama alamaz izin yıl başı çok yogunlar bende dedim işe filan girmeden gidim kalim dedim hemde çok özledim süpriz yapacam sölemedim bizimkilereizin alabilse beraber gidebilseniz güzel olurdu tabi canım ama olur öyle ayrılıklar özlersiniz birbirinizi benim aşkımda takılıyor bazen ben seni annene bile yollayıp kafamı dinleyemiyecek miyim diye
iyi yolculuklar elçinnnnn kocişin özlesin birazz duvarları tırmalasın sensizz:86:
bn olsam senn yernde çktan kalayı basmştm zuzu ama sabret bakalım.. çnkü erkklern hepsnn doğasında var odunluk
sıkma canını bitanem aksamdan dogum gününü kutlamıstım geçmişi okudunmu bilmiorum ama tekrardan kutlarım canım yüzünden gülücükler eksik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?