2011 gelin adayları buyrun sohbete

e zuzuş kardeşn arayıp adres istemş o zmnda mı bişii yapmadı.. bnce o araynca hatrlamştr bişey yapar sana çaktrmıodr

betüşş sorma gülsem mi ağlasam mı o zamanda aramış ee kardeşin adresi sordu fabrika fabrikadır adını yaz diye önerdim der:)) bende dinledim hımmm dedim doğum günüm için adres sormuştur çocuk neyapsın dedim sesii gitti bi bende sana ev alacağım dedi artık ev mi inşaa ediyor ne yapıyorsa :84:

kıslar akşam yolcuyummm gidiyorum ailemin yanına ama kocişi yalnız bırakacam

izin alabilse beraber gidebilseniz güzel olurdu tabi canım ama olur öyle ayrılıklar özlersiniz birbirinizi benim aşkımda takılıyor bazen ben seni annene bile yollayıp kafamı dinleyemiyecek miyim diye

bn olsam senn yernde çktan kalayı basmştm zuzu ama sabret bakalım.. çnkü erkklern hepsnn doğasında var odunluk

bu arada kızlar kına gecesinde bindallının altına kırmızı ayakkabım var.. nasıl gider abes derler mi? ben uzun burunlu pabuclardan giymek istemiyorum da.

kıslar akşam yolcuyummm gidiyorum ailemin yanına ama kocişi yalnız bırakacam
elcinm iyi yolculuklar bebem
olsun biraz özlesin senii. hem anneciğinle başbaşa hasret giderirsiniz.

ayakkabı çok güzelll.
çok beğendim cnm.

davetiye sözüde çok hoş sade bişiy istiyrm ztn bizimkine teklif götüreym

izin alabilse beraber gidebilseniz güzel olurdu tabi canım ama olur öyle ayrılıklar özlersiniz birbirinizi benim aşkımda takılıyor bazen ben seni annene bile yollayıp kafamı dinleyemiyecek miyim diye
evet canım ama alamaz izin yıl başı çok yogunlar bende dedim işe filan girmeden gidim kalim dedim hemde çok özledim süpriz yapacam sölemedim bizimkilere
walla öle özlesin yaa

iyi yolculuklar elçinnnnn kocişin özlesin birazz duvarları tırmalasın sensizz:86:

saol zuhalcim özlesin tırmalasınnnnn :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…