- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.961
kızlarr gremiorm nete yaaa
bende pek giremedim ödeme günü o yüzden.anca vakit buldum.işyerinde biriyle tatrıstım başım nasıl ağrıyo kızlar..
dert etme cnm insanlarla uğraşmak gerçekten zor iş sıkma canını
kızlar babamla nişanlm konşmş yarın nişanlımlara gdiomşz[/Q
soruyorum sizlere ben burada hem santral hemde ödemelere bakıyorum..patrona tel geldi.asistanına dedimki patrona tel var.ismini cismini al öyle bağla bana bu ne demek.sen ne güne duruyosun orda ama dimi ama asistansın bunu senin alman gerekiyo.sen alcaksın patrona gelen telefondakinin ismini falan haksızmıyım.bide şikayet edicem seni demesinmi bana.cehennemin dibine kadar yolun var dedim.
hakısın cnm onu sen yaptıktan sonra zaten drek patronada bağlayablrsn o nie var ki o zamanndert etme cnm insanlarla uğraşmak gerçekten zor iş sıkma canını
kızlar babamla nişanlm konşmş yarın nişanlımlara gdiomşz[/Q
soruyorum sizlere ben burada hem santral hemde ödemelere bakıyorum..patrona tel geldi.asistanına dedimki patrona tel var.ismini cismini al öyle bağla bana bu ne demek.sen ne güne duruyosun orda ama dimi ama asistansın bunu senin alman gerekiyo.sen alcaksın patrona gelen telefondakinin ismini falan haksızmıyım.bide şikayet edicem seni demesinmi bana.cehennemin dibine kadar yolun var dedim.
hakısın cnm onu sen yaptıktan sonra zaten drek patronada bağlayablrsn o nie var ki o zamann
işyerindeki arkadaslara söyledim durumu bana hak verdiler..inanırmısın yaptıgı iş oturmak o kadar yoğunum anlayışlı olacagına şikayet etmekten bahsediyo. ama ben onu müdüre şikayet edicem.görsün kiminle dans ettiğini terbiyesiz.kalbim çarpıyo sabahtan beri sinirden.:84:
işyerindeki arkadaslara söyledim durumu bana hak verdiler..inanırmısın yaptıgı iş oturmak o kadar yoğunum anlayışlı olacagına şikayet etmekten bahsediyo. ama ben onu müdüre şikayet edicem.görsün kiminle dans ettiğini terbiyesiz.kalbim çarpıyo sabahtan beri sinirden.:84:
sakin ol cnm sen haklı olduğunu bliosn yeter dert etme
sakin ol cnm sen haklı olduğunu bliosn yeter dert etme
neyse geçti sende nişanlımda rahatlattınız sağolun :13: sana gelemedik bi türlü nişanlına oturmayamı gitceksiniz
zuhal hadi gözün aydın canım yaa aradı ya şükür yanii
napıyonuz kıslar ben valizimi hazırladım kocişi bekliyorum
gelsin annesi gile gidecez ordan otogaraaa elcintih yolcuuuuuuuuuuuuuuuu
neyse geçti sende nişanlımda rahatlattınız sağolun :13: sana gelemedik bi türlü nişanlına oturmayamı gitceksiniz
ewt babamla konşmşlar gdersek kalırız herhalde
yolculuk nereye elçinn
ewt babamla konşmşlar gdersek kalırız herhalde
anladm uzak oturuyosunuz ve akrabasınız sanırım
mersine gidecem canım
anladm uzak oturuyosunuz ve akrabasınız sanırım
yani arabamz var çk uzak diiliz aslnda akraba da diiliz ama son zamanlarda nişandan beri şöle bi durum olştu bzde onlar bze geldiğinde ya da bz onlara gttiğimzde gece geç saate kadar oturuorz ve ertesi gn dnülüo bu seferde öle olacak herhalde
sen çalışmıyosun o zaman.göremicez seni desene.ne kadar kalıcaksınız
Çoook mutluyum nisanlım salı günü yanıma geliyorrr bana süpriz yapıcakmıs ama sonra ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?