- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.941
bnde bakıorm şu beğendğimi 150ye hç byerde gremedm yaa
160 dan aşağıda yok zaten ya( bende kırmızılı syahlı birşey istiyorum bebişimmm
tatlım doğum günün kutlu olsun....yeni yaşın mutluluklarını büyütsün,umutlarını çoğaltsın,başarılarını arttırsın inşallah...
yawrum markafonide soleyn saten newresmleri war kırmzılı syahlıda var 119 lira
bnde sarev özdilek ya da taç istyrm ama bakalım ne yapcambakayım bebişkom soleyden nevresimde aldım umarım kalitesi iyidir ben sarev den istiyorum ya
kızlar sigara için denetime geldiler önce sigara içilmez yazımı beğenmediler küçükmüş dana kadar sigara içilmez levhası verdiler çerçeve yapacakmışım deforme olursa bir daha vermezlermiş hay Allah'ım ya Hay Allah'ım ya
Çoook mutluyum nisanlım salı günü yanıma geliyorrr bana süpriz yapıcakmıs ama sonra ögrendim
kızlarrrr nişanlım aradı ve doğum günümü kutladı 2 saat ne diller döktüü demekki anca hazırlanmış:))) yok gece 12 de arayacaktım misafirin vardı yorgunsun diye aramadım sabah 7 de aradı uykuluyum diye diyememiş anca toparlamış kelimeleri sana ev alacağım diyor hala :86: neyseki hatırladı 1 aydır aklımdaydı unuturmuyum sen benim en kıymetlimsin dedi
zuzuş bnm beğendğm modelin kırmızısı.. bnm istediğim 208 ama yaaaaa
Sarev Exclusive Series Saten Cift Kisilik Nevresim Takimi (Giselle)
Eki Görüntüle 126720
canm bu nasıl 146 tl fiyatı sarev...desen olarak beğenirmisin bilmiyorum ama evtekstilibul.com da bu var kırmızı siyah olarak...
zuzuş bnm beğendğm modelin kırmızısı.. bnm istediğim 208 ama yaaaaa
Sarev Exclusive Series Saten Cift Kisilik Nevresim Takimi (Giselle)
Canım sağol
Doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu yıllara enişteyle ailenle :)
zuzucum bak aramış gözün aydın
canım kampanya fiyatı yazıyor gördün mü onu 165.90 TL indirimdeymiş şuanda ayrıca o sitede üye oldugunda ve 200 tl ve üzeri alışverişlerde 0 tl cek veriyor kullanabileceğiniz...baska şeylerede ihtiyacınız varsa detaylı bakın bence...
ben beğendğm bu eylemcm ama hçbyerde 187 den aşağı grmedm
SARAR | rnn Byk Resmi
aradı kuzucumm yaa birde bir konuşma yaptıı yanii salya sümükkk gittimmmdağıldımmm resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?