2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuzuuuuuu aramış kızzzz gözün aydınnn
apartmanın projesini çizmiştir yahuuu
:))

2011 yılı içinde inşallah bende evlenmiş olcam:) nası imreniyorum böyle nişanlım gile gittik onlar bize geldi alışveriş .... diye anlatılanlara...içim gidiyor. nasıl nasıl nasıl..... ... hayırlısıyla 11.11.2011 de evli olmak dileğiyle:) bende istiyorummmmm ALLAH hepimize hayırlı evlilikler versin......NOLUR ALLAHIM BENDE EVLENMİŞ OLARAK GİREYİM 2012 YE......inşallahhhhh.....

insallah melissa hepimizin tek dilegi o Allah dualarımızı kabul etsin...

Günaydın diyeyim kızlar nasılsa sabah okursunuz:) Annemin kursta evim için yaptıkları birikmiş onları paylaşayım yatacağım bende:)

Bereket getirirmiş seramik narım;

Vazom;

Mumluğum;

Dikiş kutum;

Posta kutum;

Gazeteliğim;

buket bayıldım ya süper olmuş
el emeği harika böyle yetenekli insanlara bayılıyorum

Sağol canım ama inan el yeteneğinden değil kursta herkes yapıyor dedi annem sadece biraz zevk meselesi galiba ben öyle renkli şeyleri sevmiyorum o yüzden pastel tonlarda boyatıyorum sende yolla anneni kursa netten bir bardak beğenmiştim şimdi onu sipariş verdim bakalım yapabilecek mi

http://www.10marifet.org/imaj/marvil/m-2.jpg

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu cmartesi bnde varım
buket bayıldım annenn yaptıklarına güle güle kullan canım

buketçim benim annem evdeki işlerinden kurtulamadı ki dışarı gitsin farklı şeyler yapsın
bizim ev otel gibi zaten anca boş vaktinde kafasını dinliyor kadıncağız

ablam çok yeteneklidir yaratıcıdır bende anca banada yap :))))

Teşekkür ederim canlarım hepimiz çeyizlerimizi ağız tadımızla kullanalım inşallah Şimdi hepimiz cumartesi çalışıyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…