- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.241
Eki Görüntüle 127382
canım benimki bu model...birde mor ve turkuaz mavi var düz onlarda...benim eski çalıştığım firmanın taçla anlaşması vardı bize özel kampanyalar ve %20 indirimi vardı.bir alana bir bedava olarak almıştım ben tanesi 45 tlye gelmişti canım...
aslında genellikle ilkbahar döneminde battaniyelere,yorganlara sonbahar döneminde de pikelere indirim yapıyorlar ama...yanıltmakta istemem seni...
haklisin canim indirimlere bakmak lazim tabi ama iste kucuk sehirlerde takip etmek imkansiz hal aliyor
Dolabımı actımm bakıcam eksigim ne varsa alıcam magazalar kış için çok güzel indirime girmiş kızlar :10:
evet canım haklısın yaa...her yerde indirim var...%50 %60 yeni ciciler almak lazım...alırsan güle güle kullan...
haklısın canım...taçın 8 temmuzda online alışveriş sitesinde %30 indirim oluyor...sitenin kuruluş tarihi mi ne...ne zaman evleniceksin bilmiyorum ama alacagın şeyler için beklemek istersen haberin olsun canım...
hişşşt gececiler napıyonuz:87::87:
iyi geceler kızlar
nişanlımlardayım kalamayacağım ama bugün mobilyalarımızı aldıkkk
slm pazarcılarrrr :)))
zeynepcim güle güle tak takıştır canım altınlarını :))
kızlar slmlar bnde yenı uyelerdenım. 2011 kısa dgru ıns evlncem....hohoohohyt artık ayakkbı altlrna adımı yazmk ıstemıorm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?