- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.261
merhaba arkadaşlar, ben yatak örtüsü almak istiyorum ama karar veremedim. ilk gün çeyiz serildiğinde örtmek için olması gerkirmiş. yoksa günlük kullanmak için sade bişey aldım. ama annem hani beyaz fırfırlı yatak örtüleri var ya onlardanda alalım diyor. ama bir daha kullanmayacağım bişeyede o kadar para vermek istemiyorum napacam bilemedim. sizcede öyle süslü püslü bi yatak örtüsü almak şart mı?
merhaba arkadaşlar, ben yatak örtüsü almak istiyorum ama karar veremedim. ilk gün çeyiz serildiğinde örtmek için olması gerkirmiş. yoksa günlük kullanmak için sade bişey aldım. ama annem hani beyaz fırfırlı yatak örtüleri var ya onlardanda alalım diyor. ama bir daha kullanmayacağım bişeyede o kadar para vermek istemiyorum napacam bilemedim. sizcede öyle süslü püslü bi yatak örtüsü almak şart mı?
dün sözüm oldu bitti kızlar çok şükür
sözlediniz mi hayırlı olsun sizn adınıza sevindim
hayırlı olsunnn
hayırlısı olsun
Allah tamamına erdirsin
hayırlı olsun kızlar siz yenisiniz galiba
hepinize tşk ederimm
kkda eski bu topikte yeniyim:81:
hayirli olsun cok mutlu olursunuz insallah..
tanısalım o zaman ben meltem m.o kaç yasındasın nerde yasıyorsun?
tşk ederm cnm
ben de nur . memnun oldum.
23 yaşındayım istanbuldayımsen
ben 26 yasındayım ankdayım ama ist'a geliyorumm nisanlım ordaankara-istanbul mekik dokuoruz zaten...
cok guzel bir yere benziyor canim fiyatini ogrenebildin mi bebisimmmkızlar alva donna oteli beğendim.fiyatı da uçuk diil sankiii
cok guzel bir yere benziyor canim fiyatini ogrenebildin mi bebisimmm
zor iş valla Allah yardımcınız olsun
zuhal anıtur'a bak orda yazıyor.deniz manzaralı oda 1 kişi 178 sanırım.
nişanlım geldi çıkmam gerek görüşürüzzzz
ben size demeyi unuttum babam dün gece hastanede kaldı ritm bozukluğu nedeniyle.ziyarete geldi aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?