2011 gelin adayları buyrun sohbete

taça bende baktım, düz fırfırsız üstü pullu olanlar var, ama onlarda yıkanmaz gibi, üstü tüm pul çünkü, ama bayramlarda seyranlarda açmak için olabilir, hem şık hemde kullanışlı bişeye benziyor.alsam mı almasammı karar veremedim. annemde taktı şu gelinlik gibi duranlara illa ondan al diyor yatak odasını, yatak örtüsü gösterir diyor :)

slm bn taçtan aldım yatak örtümü günlük ve pullu olanlardan yıkanbilir ve üzerindeki pullar dökülmez dendi çnkü üzerine dikilmiş şekildeler aklında olsun lemlem

gelinlik gbi olanlrdan da kayınvalidem almış gelin yatağı serilecek ya üzerine örtcekler yani gerekli gbi gözüküo ama sen bilirsn yinede cnm

şimdi çeyiz ürünleriyle ilgili kampanyaları paylaşalım forumunu okurken gördüm, sağolsun bi arkadaş yazmış evtekstilibul sitesinde yatak örtülerinde %30-40 arası indirim varmış. bende beğendiğim pullu yatak örtüsünü aldım şimdi :)))

geçmiş olsun bitanem...

sağol cnm

bide alanya-antalya arasında Granada Luxury Resort Hotel var, balayı için tavsiye ederim, çok güzel bir otel, bide yeni bir otel. inceleyin bence..

orayı da duydum ama yeni olduğu için pek durmadım üstünde.fiyatlarına bakayım bi
çok geçmiş olsun, ama merak etmeyin tehlikeli değil, bende bile çıkmıştı bi ara ama sonra düzeldi :))

sağol cnm.şimdilik tehlikeli bişey yok

orayı da duydum ama yeni olduğu için pek durmadım üstünde.fiyatlarına bakayım bi

Granada Hotel'e ben işim gereği gidiyorum sürekli, gerçekten çok güzel bir otel. sitesinde video var onu izleyin mesela. tek eksikliği denizinde kayalıkların olması, ama havuzları güzel. ve otelin mimarisi çok güzel. odalarının manzaralarıd süper ve otelin animasyonu gerçekten çok sağlam.

alva donnayı beğendim ya burası olur büyük ihtimal bizim balayı yeri.2000e falan geliyor 6 gecesi.voyage belek 2800.aradaki fark en azından yol paramız falan olur

lemlem ben en azından gidilebilecek merkezlere yakın olsun istiyorum.belek'e 5 km imiş.hani çok sapada kalmasın yeter bana

benim de aklım hep bodrum çeşme taraflarındaydı ama kemeri çok övdüler.ondan buraya kaydı fikrimiz.büyük ihtimalle de alva donna olur

Son düzenleme:
ne güzel herkes tam gaz evlilik hazırlığında
kızlar yarın nikah işlemlerini halletdicemsonrada nikah için gün alıcaz, 19 mart
üstelik hiç hazırlığımız yok. insanın aklında en azından bi mobilya modeli vs... olur, o da yok
açıkçası işimiz zor, inşallah yetişir.

kleopatra06 ben de Antalya'dan Ankara'ya geliyorum
haftaya mobilya, halı, perde, gelinlik ...bakmaya Ankaraya gidicez ailecek. çok tuhaf hissediyorum kendimi, sanki bir şey beğenemeiycek gibiyim. yabancı bir şehir olduğundan sanırım, nerden ne alınır hiç bir fikrim yok.herkes çok yorucu olacak diyor ama biz daha koşturmaya başlamadık bile

sonbaharhayırlı olsun, söz günümü hatırladım daayyy ne heyecanlıydı. günler hemencik geçiyor, neredeyse evlenicem

lemlem07çok saol, siteyi sayende keşfettim. indirim ne zamana kadar sürer ki? haftaya mobilyalara bakıcaz, ona göre alırım. senin mobilyalarının rengi belli mi?
annem önceden kahveli, kremli saten alıp koymuş, yeni aldığım mobilyama uygun olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…