- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.281
tatlım ben gündelik kullanmaya aldım birde ayrıca taçtan aldım
ama o da çok süslü sayılmaz
çok fazla süslüler yıkayınca bozuluyormuş
annem o yüzden o tarz bişiy aldırmadı bana kullanışlı olmaz diye.keninin bozulmuş çünkü kullanamamış hiç içinde kalmış die aldırmadı bana da
gerek yok yani aslında ama ben ayrı ayrı aldım
kızlar alva donna oteli beğendim.fiyatı da uçuk diil sankiii
geçmiş olsun bitanem...
taça bende baktım, düz fırfırsız üstü pullu olanlar var, ama onlarda yıkanmaz gibi, üstü tüm pul çünkü, ama bayramlarda seyranlarda açmak için olabilir, hem şık hemde kullanışlı bişeye benziyor.alsam mı almasammı karar veremedim. annemde taktı şu gelinlik gibi duranlara illa ondan al diyor yatak odasını, yatak örtüsü gösterir diyor :)
slm bn taçtan aldım yatak örtümü günlük ve pullu olanlardan yıkanbilir ve üzerindeki pullar dökülmez dendi çnkü üzerine dikilmiş şekildeler aklında olsun lemlem
gelinlik gbi olanlrdan da kayınvalidem almış gelin yatağı serilecek ya üzerine örtcekler yani gerekli gbi gözüküo ama sen bilirsn yinede cnm
geçmiş olsun bitanem...
bide alanya-antalya arasında Granada Luxury Resort Hotel var, balayı için tavsiye ederim, çok güzel bir otel, bide yeni bir otel. inceleyin bence..
çok geçmiş olsun, ama merak etmeyin tehlikeli değil, bende bile çıkmıştı bi ara ama sonra düzeldi :))
lemlem ben en azından gidilebilecek merkezlere yakın olsun istiyorum.belek'e 5 km imiş.hani çok sapada kalmasın yeter bana
benim de aklım hep bodrum çeşme taraflarındaydı ama kemeri çok övdüler.ondan buraya kaydı fikrimiz.büyük ihtimalle de alva donna olur[/QUOT
arkadaşlar kemerin sadece adı var, belek'de kemer'den çok daha güzel oteller var. ama alva donna nasıl biyer biilmiyorum.. alva donna da belekteymiş zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?