2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar çok yoğundum kaç gündür geliyorum ama muhabbete dahil olamadım.

betül dün ikeadan senin süzgeçinle un eleğinden aldım.çok beğenmiştim

güle güle kullanalm kübracm

lkızlar bzde sabah nişanlmla konştuk cumartesi gnü inşallah bi akslk olmaz ise taç ın tekrdağdaki fabrka satış mağazsna gtmek istyrm çk uygnmş orası kübra da sölemşti bde bi topik var kk da bnnla ilgili.. bornoz setim uyku setim battanye pike ve nevresmlermn kalnını ordan tammlym diorm

inşallah canım istediğin gibi bulursun.değişmemişse bence bol parayla git insanın kafası karışıyor çok güzel şeyler var.

Didoşum sağol yorumun için canım.
bende daha çok ikinciyi beğenmiştim ama tam beyaz değilmiş onun rengi.
ekruymuş. ben bembeyaz istediğim için sanırım ilkini alıcam.

hayırlı olsun canım şimdidenn :))

Katlamasından kaynaklanıyor belki, ay bilmiyorumki öyle küçük görünce boyutu küçük geldi
Kıza sorsaydım keşke nedenini, sanırım ince olduğu içinmiş...

benimki ince o yüzden galibaaa canımcım

Didoşum senin yatak örtüsüne uygun çok güzel halılar var, uydurmak çok kolay olacaktır...

halı konusunu hiççç sevmiyorum
çünkü benim kayınvalidem yıllaaaaaaaaaaaaar önce kendi kafasına göre birsürü halı almış ne yapacağım bilmiyorummm kızz
uyanları alsam uymayanları almasamm puffff

Kayınvalidende biliyor işini
Öylede yapabilirsin canımcım, sonuçta içine sinmeyen eşyayı kullanmakta hoş olmaz...

bende o ayarlanabilir lavabo süzgeçine göz koymuştum betüşe hep soracaktım nerden aldın diye unuttum demek ikeadan almış İlk gidişimde kapacağım bende hemen birtane ne lkadar fiyatı?

Nerede yaa bulamadım ben...
Belki ondanda alırım :))
Birde Aslı'nın yağ pompası gözüme çarptı, ondanda alıcam inşallah...

Kayınvalidende biliyor işini
Öylede yapabilirsin canımcım, sonuçta içine sinmeyen eşyayı kullanmakta hoş olmaz...

[/B]

kız valla yaa işim iş en azından salon halımı güzellerinden alayımm
uyduruk kaydırık olmaz yeni gelin çiiiiziii :))
tatlı dille yola getirecem artık :))

Öyle yaparsın didemciğim. beğendiklerini al beğenmediklerini kayınvaliden yedek yapsın kendi evine.
Baktın darılıyo ediyo hepsini al evinin bi köşesine diz kendine yedek yaparsın baktın olmuyo tekrar geri verirsin kullanamadım falan filan diye. ilkten kırılmaması için.

inşallah canım istediğin gibi bulursun.değişmemişse bence bol parayla git insanın kafası karışıyor çok güzel şeyler var.
1000 liram var yeter mi :)

bende o ayarlanabilir lavabo süzgeçine göz koymuştum betüşe hep soracaktım nerden aldın diye unuttum demek ikeadan almış İlk gidişimde kapacağım bende hemen birtane ne lkadar fiyatı?

ewt ikeadan aldm 15 lira hayatım

aslıı ykleresim de hangi lnki kk ya kopyalıorm

benim sevgililer günü hediyem geldi kızlar iphone 4 almıs nisanlım kızlar dayanammış göndermiş kargoyla çok istiyordum ama hiçbir yerde bulamıyordum nasıl mutlu oldum anlatamam ben de ona saat alacagım

dua ediyorum şimdii
inşallah halılar güzeldir diye :))

dediğiniz gibi yapacağım bebişler
son dakika kimseyi kırmak olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…