- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.381
Betül bak bunu sormuştum canım.
Sence hangisi ?
zaten bu model taçın kendi ilanlarında ekru diye geçiyor,diğer sitelerde beyaz yazmışlardır.ayrıca çanta küçüklüğü meselesi bakımından her iki model de pek kalın değil,ondan öyledir.ama daha kalın ve gösterişli birşey arıyorum dersen taç ın başka bir modelini önerebilirim.ben mağazada da gördüm ama çantasını açtırmamıştım,tam beyaz mı bilmiyorum.bi de diğer modellere göre tuzlu biraz ama güpürlü,boncuklu falan,çeyiz için alıyosan ideal
1. si 185 tl den 125 e düşmüş.
2. si 460 tan 265 liraya düşmüş.
Esra birincinin çantasını görmüş çok küçük duruyodu dedi.
belkide çok ince bişeydi ondan olabilir. bende bilmiyorum kararsız kaldım.
ikinci daha bi hoşuma gitti ama rengi tam beyaz mı acaba beyaz yazıyo ama bilemedim görmeden.
İnce olduğu için çantası küçük geldi bana demekki...
zaten bu model taçın kendi ilanlarında ekru diye geçiyor,diğer sitelerde beyaz yazmışlardır.ayrıca çanta küçüklüğü meselesi bakımından her iki model de pek kalın değil,ondan öyledir.ama daha kalın ve gösterişli birşey arıyorum dersen taç ın başka bir modelini önerebilirim.ben mağazada da gördüm ama çantasını açtırmamıştım,tam beyaz mı bilmiyorum.bi de diğer modellere göre tuzlu biraz ama güpürlü,boncuklu falan,çeyiz için alıyosan ideal
bende aldım ilkinden. gümüş rengi olanını aldım, yatak odamı beyaz düşündüğüm için boğmasın die gümüş aldım. ama ben gerçeğinide mağazada gördüğümde beğenmiştim. eğer beyaz istyorsan birinci tam bambeyaz, pulları falanda beyaz. ikincisini görmedim nasıl bilemiyorum, ona yorum yapamayacam.
İnce olduğu için çantası küçük geldi bana demekki...
bebeişerr bende peçetelik ve halkalıklar yaptırıyorum peçeteliğim buna benziyor kapitone kumaş peyazı halkalıklarınıda böyle yapacak nasıl 8 peçete birde bu 24 tl ye geliyoreve biraz el işi bişiler girsin dedim :86:
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110117035704.jpg
aslı hangi stede hayatım
zaten fotoğraflardan da belli oluyor,pek kalın değiller.ama benim için öylesi daha iyi,gündelik kullanmak için hafif birşey daha kullanışlı olur.çok da basit görünmediği için hoşuma gitti.ben de indirimden 200e aldım 2.nin kahverengi olanını.mağazada olan bütün modellere baktım da tacın modellerinin çoğu ince ve gündelik sayılabilecek tarzda.kimi daha spor kimi daha şık ama hepsi de hafif ve gündelik.sadece 1 model gördüm abiye sayılabilecek
teşekkür ederim secret yorumların için.
çok ağır bişi almıcam sanırım.
Yani çok para vermek istemiyorum yatak örtüsüne.
Bu arada sendemi çeyiz hazırlığı yapıyosun yoksa evlimisin?
Hım. birincisi tam bembeyaz demekki.
bende eşyalarımı beyaz istiyorum herşeyim beyaz olsundiye düşünüyorum :))
sen hiç açıp yatağına serdinmi lemlem aldığını. çok küçük bi örtü mü acaba?
teşekkür ederim secret yorumların için.
çok ağır bişi almıcam sanırım.
Yani çok para vermek istemiyorum yatak örtüsüne.
Bu arada sendemi çeyiz hazırlığı yapıyosun yoksa evlimisin?
zaten fotoğraflardan da belli oluyor,pek kalın değiller.ama benim için öylesi daha iyi,gündelik kullanmak için hafif birşey daha kullanışlı olur.çok da basit görünmediği için hoşuma gitti.ben de indirimden 200e aldım 2.nin kahverengi olanını.mağazada olan bütün modellere baktım da tacın modellerinin çoğu ince ve gündelik sayılabilecek tarzda.kimi daha spor kimi daha şık ama hepsi de hafif ve gündelik.sadece 1 model gördüm abiye sayılabilecek
ben mağazada gördüğümde yatağa seriliydi küçük de değil. siyahı seriliydi, beyazı ve gümüşünede baktm, beyaz ve gümüş arasında kalmıştım çünkü. kendi aldığımıda dün aldım daha interntten henüz gelmedi :))
ben de çeyiz hazırlığım pandomimcim
kız benimkinin çantası uyku seti kadar yetmez mi :26:
ben mağazada gördüğümde yatağa seriliydi küçük de değil. siyahı seriliydi, beyazı ve gümüşünede baktm, beyaz ve gümüş arasında kalmıştım çünkü. kendi aldığımıda dün aldım daha interntten henüz gelmedi :))
Benim aldığım kalın ama çok kullanışlı fiyatıda 180 lira.
Taç değil ama home art markası...
Benim aldığım kalın ama çok kullanışlı fiyatıda 180 lira.
Taç değil ama home art markası...
merhabaaa
aslıcım ben ikinciyi beğendimm
cimcimecim benim yatak örtüsünün çantası minicikcikcik
uyku setindedn de ufak :))
merhabaaa
aslıcım ben ikinciyi beğendimm
cimcimecim benim yatak örtüsünün çantası minicikcikcik
uyku setindedn de ufak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?