- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.361
bebeişimm ben bunun aynısını ablama yaptırdım siyah renklisiydi :)) yapacaksan aman kısa olmasın benimki biraz kısa oldu flar gibi:)) uzun düşünerek yap
Ben 1. modeli çok beğeniyorum, kendimede bundan alacağım kısmetse..Son zamanda alacağım çünkü yatak odamı beyaz mobilya düşünüyorum, ona uyan bir rengini seçeceğim..
örnektekide kısa uzun olsun dimi daha rahat olur dur akşam annemi ikna etmeye çalışayım yardım ederim derse yapabilirim
pandoşşş ilki benimkine benziyorr :)) ikinci daha hoşuma gitti kız :86:
ilki 180 den 130 a düşmüş.
ikinci 460 dan 260 a düşmüş.
kısa bende öreneğe dayanarak yaptım güdükk gibi oldu
Canım fiyatları çok inmiş, bendemi alsam acaba ya, beyaz her mobilyaya gider:78:
uyardığın iyi oldu canım yaparsam uzun tutmaya çalışırım yada babamın atkısının boyunu örnek alırım
sen bilirsin canım ihtiyacın varsa al.
ben bitane beyaz alıcam zaten.
nişanlıma gösterdikten sonra alırım belki akşama bende ikisinden birini.
benimde ikinci daha çok hoşuma gidiyor ama resimde ekru gibi duruyor beyaz demesine karşın
beni o korkutuyor.
ben tabiri caizze bembeyaz istiyorum.
ilkinde de pulları grili gibiyse o da korkutuyor :)
Buket çokta uzun tutma canım ya. ben daha önce kardeşime yapmıştım
baya uzun yapmıştım ikiye katlayıp bağlasın diye yıkanınca iyice sündü.
Bende beyaz mobilya düşünüyorum. ikiside beyazmış rengi.
birde ikiside indirimde şu an bi sitede.
Aslı'cım ilkini çantasında görmüştüm ben, çok küçük geldi çantası normal yatak örtülerinden küçüktü.
Muhtemelen 2.si daha iyidir canımcım...
Birde görme şansın varsa git bir mağazaya bak, benim yatak örtüsü katalogda nevresim gibi duruyor, katalogta görseydim hiç almazdım, ama gerçekte daha güzel görünüşü...
Betül bak bunu sormuştum canım.
Sence hangisi ?
ikiside gzel ama yukardaki daha ii gbi aslcm ne kadarmş bnlar
ben de ribbanın kahve olanını aldım,ilk modele göre daha gösterişli bir model ama dediğiniz gibi ribbanınki ekru,tam olarak bembeyaz değil.ilk modelin sadece grisini gördüğüm için pulların rengini bilemiyorum
Ben en iyisi babamın atkısının boyunu örnek alayım canım ama dediğin gibi yıkanınca uzarsa:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?