2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım fiyatları çok inmiş, bendemi alsam acaba ya, beyaz her mobilyaya gider:78:

sen bilirsin canım ihtiyacın varsa al.
ben bitane beyaz alıcam zaten.
nişanlıma gösterdikten sonra alırım belki akşama bende ikisinden birini.
benimde ikinci daha çok hoşuma gidiyor ama resimde ekru gibi duruyor beyaz demesine karşın
beni o korkutuyor.
ben tabiri caizze bembeyaz istiyorum.
ilkinde de pulları grili gibiyse o da korkutuyor :)

uyardığın iyi oldu canım yaparsam uzun tutmaya çalışırım yada babamın atkısının boyunu örnek alırım

Buket çokta uzun tutma canım ya. ben daha önce kardeşime yapmıştım
baya uzun yapmıştım ikiye katlayıp bağlasın diye yıkanınca iyice sündü.

Aslı'cım ilkini çantasında görmüştüm ben, çok küçük geldi çantası normal yatak örtülerinden küçüktü.
Muhtemelen 2.si daha iyidir canımcım...
Birde görme şansın varsa git bir mağazaya bak, benim yatak örtüsü katalogda nevresim gibi duruyor, katalogta görseydim hiç almazdım, ama gerçekte daha güzel görünüşü...

Ben en iyisi babamın atkısının boyunu örnek alayım canım ama dediğin gibi yıkanınca uzarsa:S

Hım anladım canım. Sağol uyarın için.
ben bu ikincisini eminönünde bütün taç mağazalarına sordum hiçbirinde yoktu.
dedilerki bu modeli sadece avcılardaki büyük taç mağazasında bulursun.
ilkininde gümüş rengi var demişlerdi öle deyince hiç zahmet etmeyin getirmeyin deyip çıkmıştım.
keşke baksaydım ozaman boyutunu falan görürdüm bari :)

ben de ribbanın kahve olanını aldım,ilk modele göre daha gösterişli bir model ama dediğiniz gibi ribbanınki ekru,tam olarak bembeyaz değil.ilk modelin sadece grisini gördüğüm için pulların rengini bilemiyorum

ikiside gzel ama yukardaki daha ii gbi aslcm ne kadarmş bnlar

1. si 185 tl den 125 e düşmüş.

2. si 460 tan 265 liraya düşmüş.

Esra birincinin çantasını görmüş çok küçük duruyodu dedi.
belkide çok ince bişeydi ondan olabilir. bende bilmiyorum kararsız kaldım.
ikinci daha bi hoşuma gitti ama rengi tam beyaz mı acaba beyaz yazıyo ama bilemedim görmeden.

teşekkür ederim yorumun için. çok sağolasın arkadaşım.
ribbadan bu dediğinden sonra vazgeçtim.
çünkü ben daha önce bi yatak örtüsü almıştım beyaz demesine karşın ekru rengiydi
o yüzden iade etmiştim. çok sağol tekrar uyarın için arkadaşım.

Ben en iyisi babamın atkısının boyunu örnek alayım canım ama dediğin gibi yıkanınca uzarsa:S

Erkekler şimdi ikiye katlayıp, diğer parçasını içinden geçirerek takıyorlar canım, öyle pek hoş oluyor, onu düşünerek yap, boyunuda gögüs altına gelecek şekilde yap bence.
Benimkinin boyu maşallah 1,85 felan, onu düşünerek yapacağım

zaten bu model taçın kendi ilanlarında ekru diye geçiyor,diğer sitelerde beyaz yazmışlardır.ayrıca çanta küçüklüğü meselesi bakımından her iki model de pek kalın değil,ondan öyledir.ama daha kalın ve gösterişli birşey arıyorum dersen taç ın başka bir modelini önerebilirim.ben mağazada da gördüm ama çantasını açtırmamıştım,tam beyaz mı bilmiyorum.bi de diğer modellere göre tuzlu biraz ama güpürlü,boncuklu falan,çeyiz için alıyosan ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…