2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ya sabah sabah başınızı ağrıtmk istemem
ama size bişiy sormak istiyrm
şimdi biz nikah ve düğünü aynı gün yapıcaz t.dağ da olcak nikahı saat 4 gibi düğşündüm 8 gibide düğün olcak ama o arada erkek tarafı ist.dan geliceği için annem burada rest. da yemek yedirelm fln dedi bende tm dedim.
nişanlıma söyledim böyle böyle die.
olmaz dışarda evde yemek verin do.
iyide tek başına annem istdan gelcek 50 kişiyi nsl ağırlasın plastik tbk vercez dahamı gzl yani dedim.
tartıştık brz ama çok kızdım sizin bu konuda alterntf fikrinşz varmı kızlar

Kızlar dün praktikere ve ikeaya gittim. özellikle ikeada mutfak için aradıgımız çeşit çeşit çok güzel şeyler var.dün o un eleyicisinden gördüm. 5.60 tl idi.

kızlarr yatak örtüsü alacağım yok mu bildiğiniz paylaşamaz mısınız??

=CONFIG]128546[/ATTACH]

Canım bu üstü pullu olan indirimde şimdi. evtekstilibul sitesinde 125 liraya düşmüş.
başka yatak örtüleride var indirimde olan taç markasının.

günaydın sanada nasılsınn.

günaydın eda. iyiyim sağol sen nasılsın.

Son düzenleme:

cnm bence annen çok doğru düşünmüş, en güzeli rest.yemek eve gelincede çay verilir.. Nişanlın çok ısrar ederse 500 tane lahmacun yaptırın hazır ayran...olmadı yanınada marul yıkarsınız..:)))

dün cvp verememiştim. 1.olanı çok beğendim cnm çok şık bi yatak örtüsü

annen tekse evde yemek faslı çok uzun sürer
en iyisi bi yerle anlaşmak bencede.

slm zeynepcim dışarıda yemek vermek uzun yoldan gelen misafirler için soğuk bir karşılama olabilir.toplu yemeklerde genelde pilav üzeri nohut ayran ya da hazır pide yaptırılır. evininz misafir ağırlamaya yetecekse yapılabilir.

aslında gündeliğe bi tane böle uygunda almam lazım bitane gösterişli bişey lazım.. Home swet home da güzel var diolar ama satışı yapılan internet sitesi bulamadım...

nişanlımda öyle söylüyor ztn tatlım.
evde lahmacun tarzı bişiy verilsinmiş ama misafir evde ağırlansınmış insanlar dışarda yemek yemeğe gelmiolarmış bize geliolarmış.
iyide biz çok fazla kalabalık bi aile değiliz.
o yzden ben anneme nsl diyim evde yemek vercez die saat 7 gibi yeme faslı bitse 8 de düğüne geçilcek
sağolsn kayınvaldemde hiç bir işin ucundan tutmaz bütün yk anneme kalcak.
düğünüde idare etcek olan annem çokta genç değilki her işe koşsun.
devde yense bide onun işi çıkcak.
ama nişanlım onca şey yaparken ben evin dağılmasını düşünüomuşum die söyleyince çok üzüldüm.
ben evi değil annemi düşünüyrm ortaklaşa bişiy yapılcak olsa tmm evde olsun ama gelcekler misafir kıllarını kıpıratıpda tabağımızı kendimiz alalım demezler

annen tekse evde yemek faslı çok uzun sürer
en iyisi bi yerle anlaşmak bencede.

kızlar evimiz küçük değil 2 katlı ama onca yorgunluğun üstüne birde sofra kurup kaldıramayız.
plastik tabaklarda vermekte hiç hoş değil.
pilav üstü nohut ya da tavuk versek onuda beğenmez kup bulurlar mevlüt pilavı gibi derler ne yapsak bişiy diolar ztn.
onca kişiyede lahmacun söylesek o da kokcak etcek

Son düzenleme:

rahat ol zeynepcm bi anlk bişey gelr geçer dert etme.. bnada lahmacn fkri mantklı gelmşti ama sen daha ii blirsn hayatım.. annne yardm edecek komşnz yengen filan yok mu bişeyn ucundan tutsalar

rahat ol zeynepcm bi anlk bişey gelr geçer dert etme.. bnada lahmacn fkri mantklı gelmşti ama sen daha ii blirsn hayatım.. annne yardm edecek komşnz yengen filan yok mu bişeyn ucundan tutsalar

cnm kimseler yok herkes kendi derdinde
teyzemin elinden hiç bişiy gelmez eline bekler kayınvaldemde demez kalkim de bi işin ucundan tutayım diye.hep hazır bekliolar. düğün yerinin iç kımsı cafe aslında orda vermek istedik ama ama orda da bi sürü insan olcak gelen giden şimdi bi kısmı yiyr bi kısmı bakıor olmaz.
birde dio iki kap yemek 50 kişiye 2 kap yemek yetecek sanki

birde nikahtan sonra tekrar gelin evine gelip yemek yenmesi saçma geliyor.
ben alkış kıyamet kapıdan çıkcam da bir saat sonra yine eve yemeğemi gelcez

bnce kmn ne dediğine bakmyn ve pilav tavuk yada pide tarzı bişiler yapın ve vrin bu normal bi gn diil dğün.. sen gelin oluosn annen genç bi insan diil ve kadınn kızı gelin oluo 50 kişi az da diil

iyide canım bu yemek işi erkek tarafın sorumluluğu değil mi

canım annene üzüldüm şimdi hazırcı insanlar yüzünden cok yorulur kadıncagız.
dışarda pilav ,tavuk,ayran ,pide vs yaptırıp eve getirtseniz.. hazır köpük tabaklar var onlarla servis etseniz..
dışarda yedirmek cok maliyetli olur hemde laf edilir her şekilde.

50 kişi çok değilki canım.
Nasıl mevlütlerde felan herkes bir el atıyorsa sizdede olur sıkıntı yapma
konu komşu yardımcı olur
pilav ayran tavuk
kapıda yeriniz varsa güzelce yemekler orda pişer lokanta ahçısı varsa tanıdık çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…