- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.621
kızlarr yatak örtüsü alacağım yok mu bildiğiniz paylaşamaz mısınız??
günaydın sanada nasılsınn.
kızlar ya sabah sabah başınızı ağrıtmk istemem
ama size bişiy sormak istiyrm
şimdi biz nikah ve düğünü aynı gün yapıcaz t.dağ da olcak nikahı saat 4 gibi düğşündüm 8 gibide düğün olcak ama o arada erkek tarafı ist.dan geliceği için annem burada rest. Da yemek yedirelm fln dedi bende tm dedim.
Nişanlıma söyledim böyle böyle die.
Olmaz dışarda evde yemek verin do.
Iyide tek başına annem istdan gelcek 50 kişiyi nsl ağırlasın plastik tbk vercez dahamı gzl yani dedim.
Tartıştık brz ama çok kızdım sizin bu konuda alterntf fikrinşz varmı kızlar
=CONFIG]128546[/ATTACH]Eki Görüntüle 128545
Canım bu üstü pullu olan indirimde şimdi. evtekstilibul sitesinde 125 liraya düşmüş.
başka yatak örtüleride var indirimde olan taç markasının.
günaydın eda. iyiyim sağol sen nasılsın.
şimdi biz nikah ve düğünü aynı gün yapıcaz t.dağ da olcak nikahı saat 4 gibi düğşündüm 8 gibide düğün olcak ama o arada erkek tarafı ist.dan geliceği için annem burada rest. da yemek yedirelm fln dedi bende tm dedim.
nişanlıma söyledim böyle böyle die.
olmaz dışarda evde yemek verin do.
iyide tek başına annem istdan gelcek 50 kişiyi nsl ağırlasın plastik tbk vercez dahamı gzl yani dedim.
tartıştık brz ama çok kızdım sizin bu konuda alterntf fikrinşz varmı kızlar
şimdi biz nikah ve düğünü aynı gün yapıcaz t.dağ da olcak nikahı saat 4 gibi düğşündüm 8 gibide düğün olcak ama o arada erkek tarafı ist.dan geliceği için annem burada rest. da yemek yedirelm fln dedi bende tm dedim.
nişanlıma söyledim böyle böyle die.
olmaz dışarda evde yemek verin do.
iyide tek başına annem istdan gelcek 50 kişiyi nsl ağırlasın plastik tbk vercez dahamı gzl yani dedim.
tartıştık brz ama çok kızdım sizin bu konuda alterntf fikrinşz varmı kızlar
=confıg]128546[/attach]Eki Görüntüle 128545
canım bu üstü pullu olan indirimde şimdi. Evtekstilibul sitesinde 125 liraya düşmüş.
Başka yatak örtüleride var indirimde olan taç markasının.
Günaydın eda. Iyiyim sağol sen nasılsın.
cnm bence annen çok doğru düşünmüş, en güzeli rest.yemek eve gelincede çay verilir.. Nişanlın çok ısrar ederse 500 tane lahmacun yaptırın hazır ayran...olmadı yanınada marul yıkarsınız..:)))
slm zeynepcim dışarıda yemek vermek uzun yoldan gelen misafirler için soğuk bir karşılama olabilir.toplu yemeklerde genelde pilav üzeri nohut ayran ya da hazır pide yaptırılır. evininz misafir ağırlamaya yetecekse yapılabilir.
annen tekse evde yemek faslı çok uzun sürer
en iyisi bi yerle anlaşmak bencede.
cnm bence annen çok doğru düşünmüş, en güzeli rest.yemek eve gelincede çay verilir.. Nişanlın çok ısrar ederse 500 tane lahmacun yaptırın hazır ayran...olmadı yanınada marul yıkarsınız..:)))
kızlar evimiz küçük değil 2 katlı ama onca yorgunluğun üstüne birde sofra kurup kaldıramayız.
plastik tabaklarda vermekte hiç hoş değil.
pilav üstü nohut ya da tavuk versek onuda beğenmez kup bulurlar mevlüt pilavı gibi derler ne yapsak bişiy diolar ztn.
onca kişiyede lahmacun söylesek o da kokcak etcek
rahat ol zeynepcm bi anlk bişey gelr geçer dert etme.. bnada lahmacn fkri mantklı gelmşti ama sen daha ii blirsn hayatım.. annne yardm edecek komşnz yengen filan yok mu bişeyn ucundan tutsalar
cnm kimseler yok herkes kendi derdinde
teyzemin elinden hiç bişiy gelmez eline bekler kayınvaldemde demez kalkim de bi işin ucundan tutayım diye.hep hazır bekliolar. düğün yerinin iç kımsı cafe aslında orda vermek istedik ama ama orda da bi sürü insan olcak gelen giden şimdi bi kısmı yiyr bi kısmı bakıor olmaz.
birde dio iki kap yemek 50 kişiye 2 kap yemek yetecek sanki
birde nikahtan sonra tekrar gelin evine gelip yemek yenmesi saçma geliyor.
ben alkış kıyamet kapıdan çıkcam da bir saat sonra yine eve yemeğemi gelcez
birde nikahtan sonra tekrar gelin evine gelip yemek yenmesi saçma geliyor.
ben alkış kıyamet kapıdan çıkcam da bir saat sonra yine eve yemeğemi gelcez
kızlar evimiz küçük değil 2 katlı ama onca yorgunluğun üstüne birde sofra kurup kaldıramayız.
plastik tabaklarda vermekte hiç hoş değil.
pilav üstü nohut ya da tavuk versek onuda beğenmez kup bulurlar mevlüt pilavı gibi derler ne yapsak bişiy diolar ztn.
onca kişiyede lahmacun söylesek o da kokcak etcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?