2011 gelin adayları buyrun sohbete

Merhaba kızlar:79:, akşam benimkinin atkısını başladım, iki ters, iki düz
inşallah beğenir bakalım..
sizler nasılsınız görüşmeyeli bakalım?

Kızlar öncelikle teşekkür ediyorum baktım açık kalmış sayfa zeynebe bişey diyim gideyim dedim
Şimdi bizim işlerde biraz karıştı nişan için hemde evdemi olacak dışardamı bilmiyoruz yani onlar evde olsun istiyor bizde evde zor olur düşüncesiyle dışarda olsun diyoruz. Buarada plastik gibi durmayan biraz pahalı ama çok güzel plastik tabaklar var yenip atılan cinsten yani biz öyle düşündük nişan için en güzeli bu yanii.. Migrosta metro grosmarkette falan var öyle tabaklar süslü gerçek tabak gibi..
Sizi düşünmüyorlarsa sizde böyle şeyler düşünün canım..
Hele cam bardak işide sakat 50 kişiye sürekli su isteyecekler bilmem ne en güzeli kalın plastik bardaklar yani ben öyle düşünüyorum..

bnce kmn ne dediğine bakmyn ve pilav tavuk yada pide tarzı bişiler yapın ve vrin bu normal bi gn diil dğün.. sen gelin oluosn annen genç bi insan diil ve kadınn kızı gelin oluo 50 kişi az da diil

çk haklsn.. keşke nkah saatni 4 diilde 6 filn yapsaydn drek nkahtan düğüne geçerdnz
cnm 6 gibi yapamayız çünkü ben tekrar kuaföre gitcem düğünde saçım değişcek.
ondan araya saat koymak istedik.
o arada da gelenler yemek yer die düşündük.

nikahtan sonra dışarda cafe gibi bi yer yokmu orda hep beraber otursanız bekleseniz.
bu sırada yemeklerde yenmiş olsa daha iyi olur sanki.
cnm ne şekilde olursa olsun dışarda olmazmış evde ağırlamak gerekirmiş.

iyide canım bu yemek işi erkek tarafın sorumluluğu değil mi
bende öyle biliyrm ama kayınvaldem bunları hiç düşünmez
sonrada millet laf edince kız tarafı yemek vermedi der.
pilav versek mevlüt gibiydi der

kızlar kapı önümüz fln yok maleseff.
insanlarda ne yazıkki herşeyi beğenmiolar ağız burun eğiolar.
bu seferde evde plastik tabaklarda verdiler derler
onlar istiolar uzun uzadıya yemekler pişsin
sofralar kurulsun
yiyen kalksın
ama herşeyle annem ilgilensin

kızlar dediğiniz pideler nsl pide.
üstü kıymalı kaşarlı fln oluo öylemi
yada böle durumlarda nsl pideler yaptırılıo

Canım kusura bakmasın kimse ama bence pide yaptırmayın pide bana mevlüt yemeği gibi geliyor ve çoğu insanada söylediğimde herkes aynı fikirdeydi yani gene siz bilirsiniz ama içi kıymalı üstü kapalı pide yanına 2 tane tatlı birde ayran yanii anca bu olabilir

ztn onca kişiye tabak bardak etmezki mecbur öle olcak cnm.
amann ne bilim ne zor işlermiş illa bişiyde çıkck anlaşmazlık yani

cnm nie kusura bakm ztn fikir almak için soruyrm sizlere.
çnkü hiçbir fikrim yok.
tmm mevlütler yapıyrz elbet ama akşamıda düğün sahibi olmuyrz ki

ztn onca kişiye tabak bardak etmezki mecbur öle olcak cnm.
amann ne bilim ne zor işlermiş illa bişiyde çıkck anlaşmazlık yani

Canım sen hep iyi düşün boşver şurda ne kadar kaldı..
Nişanlınlada aranızda halledemiyorsan kayınvalidenle konuş yada annen arasın dünürünü böyle böyle bişey varmış ama ben yapamam evde desin en kötü dışarda bir yer ayarlarım desn yani..

cnm nie kusura bakm ztn fikir almak için soruyrm sizlere.
çnkü hiçbir fikrim yok.
Tmm mevlütler yapıyrz elbet ama akşamıda düğün sahibi olmuyrz ki

sorun etme cnm ya boşver... Sen yemeği mutlaka dışarıda yapılacak türden yap mesela et kavurma pilavda olabilir dışarda yaptırırsınız yemek geldiği anda herke ucundan tutar bi işin hatta yemeği getirenler servis yapar annenlerde dağıtır... 50 kişi yani hepsii bi hal olur nişanlını üzme bunun içinn... öle diyosa öle olsun...

cnm kayınvaldemi aramaya gerek yok
o hiç bişiyle ilgilenmezki bunla ilgilensin
bana ne ne istiosanız yapın der

sağolun kızlar
başınızı ağrıttımsa kusuruma bakmayın
ama anlatmasam çatlardım
annemlede tekrar bi konuşayım konuyu

sağolun kızlar
başınızı ağrıttımsa kusuruma bakmayın
ama anlatmasam çatlardım
annemlede tekrar bi konuşayım konuyu

estağfurullah olr mu hiç yoluna grer inş. sen en gzel gününü bnları düşünerek ziyan etme sakın düğün evi bu sonçta annen tek başna neye ne kadar yetşeblr böle gnlerde kusur aranmaz arayanıda takmıycaksn

benimde ayrılık askerlik durumum olmasa düğünüm bu yaz olsa bende yüz kişiye yemek versem mantı açarım hepsini yeterki 1 yıl daha ayrı kalmayayımmm.... :)))

canım benim öyle düşünme valla hepsi uzun işler bak bi zamanı gelsinde neyi nasıl yapacağım diye düşünüp düşünüp durursun bizde nişanda yaş pasta ve kurupasta vereceğiz yanındada içecek yemek sorununa giremem bizimde çok kalabalık olacak çünkü zor işler valla allah yardımcımız olsun

cnm insanları memnun etmek o kadar zor ki
ne yapılırsa yapılsın bişiy bulurlar
heleki aramak için geliolarsa illa bulurlar
sonra arkamdan laf ederlerse bi pilav verdiler diye üzülürüm.
ne yazıkki böyle basit şeyler yüzünden tartışıyrz
benimde ayrılık askerlik durumum olmasa düğünüm bu yaz olsa bende yüz kişiye yemek versem mantı açarım hepsini yeterki 1 yıl daha ayrı kalmayayımmm.... :)))

cnm bende aynı senin gibi düşünüodum 2 yıl olcak evlenirken nişanlandığım
ama işin içine girince öyle olmuyor.her kafadan ses çıkıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…