- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.641
Merhaba kızlar:79:, akşam benimkinin atkısını başladım, iki ters, iki düz
inşallah beğenir bakalım..
sizler nasılsınız görüşmeyeli bakalım?
bnce kmn ne dediğine bakmyn ve pilav tavuk yada pide tarzı bişiler yapın ve vrin bu normal bi gn diil dğün.. sen gelin oluosn annen genç bi insan diil ve kadınn kızı gelin oluo 50 kişi az da diil
cnm 6 gibi yapamayız çünkü ben tekrar kuaföre gitcem düğünde saçım değişcek.çk haklsn.. keşke nkah saatni 4 diilde 6 filn yapsaydn drek nkahtan düğüne geçerdnz
cnm ne şekilde olursa olsun dışarda olmazmış evde ağırlamak gerekirmiş.nikahtan sonra dışarda cafe gibi bi yer yokmu orda hep beraber otursanız bekleseniz.
bu sırada yemeklerde yenmiş olsa daha iyi olur sanki.
bende öyle biliyrm ama kayınvaldem bunları hiç düşünmeziyide canım bu yemek işi erkek tarafın sorumluluğu değil mi
canım annene üzüldüm şimdi hazırcı insanlar yüzünden cok yorulur kadıncagız.
dışarda pilav ,tavuk,ayran ,pide vs yaptırıp eve getirtseniz.. hazır köpük tabaklar var onlarla servis etseniz..
dışarda yedirmek cok maliyetli olur hemde laf edilir her şekilde.
50 kişi çok değilki canım.
Nasıl mevlütlerde felan herkes bir el atıyorsa sizdede olur sıkıntı yapma
konu komşu yardımcı olur
pilav ayran tavuk
kapıda yeriniz varsa güzelce yemekler orda pişer lokanta ahçısı varsa tanıdık çok daha iyi olur
aa bende anneme söyleyecektim unuttum
kızlar kapı önümüz fln yok maleseff.
insanlarda ne yazıkki herşeyi beğenmiolar ağız burun eğiolar.
bu seferde evde plastik tabaklarda verdiler derler
onlar istiolar uzun uzadıya yemekler pişsin
sofralar kurulsun
yiyen kalksın
ama herşeyle annem ilgilensin
kızlar dediğiniz pideler nsl pide.
üstü kıymalı kaşarlı fln oluo öylemi
yada böle durumlarda nsl pideler yaptırılıo
Kızlar öncelikle teşekkür ediyorum baktım açık kalmış sayfa zeynebe bişey diyim gideyim dedim
Şimdi bizim işlerde biraz karıştı nişan için hemde evdemi olacak dışardamı bilmiyoruz yani onlar evde olsun istiyor bizde evde zor olur düşüncesiyle dışarda olsun diyoruz. Buarada plastik gibi durmayan biraz pahalı ama çok güzel plastik tabaklar var yenip atılan cinsten yani biz öyle düşündük nişan için en güzeli bu yanii.. Migrosta metro grosmarkette falan var öyle tabaklar süslü gerçek tabak gibi..
Sizi düşünmüyorlarsa sizde böyle şeyler düşünün canım..
Hele cam bardak işide sakat 50 kişiye sürekli su isteyecekler bilmem ne en güzeli kalın plastik bardaklar yani ben öyle düşünüyorum..
Canım kusura bakmasın kimse ama bence pide yaptırmayın pide bana mevlüt yemeği gibi geliyor ve çoğu insanada söylediğimde herkes aynı fikirdeydi yani gene siz bilirsiniz ama içi kıymalı üstü kapalı pide yanına 2 tane tatlı birde ayran yanii anca bu olabilir
ztn onca kişiye tabak bardak etmezki mecbur öle olcak cnm.
amann ne bilim ne zor işlermiş illa bişiyde çıkck anlaşmazlık yani
cnm nie kusura bakm ztn fikir almak için soruyrm sizlere.
çnkü hiçbir fikrim yok.
Tmm mevlütler yapıyrz elbet ama akşamıda düğün sahibi olmuyrz ki
Canım sen hep iyi düşün boşver şurda ne kadar kaldı..
Nişanlınlada aranızda halledemiyorsan kayınvalidenle konuş yada annen arasın dünürünü böyle böyle bişey varmış ama ben yapamam evde desin en kötü dışarda bir yer ayarlarım desn yani..
sorun etme cnm ya boşver... Sen yemeği mutlaka dışarıda yapılacak türden yap mesela et kavurma pilavda olabilir dışarda yaptırırsınız yemek geldiği anda herke ucundan tutar bi işin hatta yemeği getirenler servis yapar annenlerde dağıtır... 50 kişi yani hepsii bi hal olur nişanlını üzme bunun içinn... öle diyosa öle olsun...
sağolun kızlar
başınızı ağrıttımsa kusuruma bakmayın
ama anlatmasam çatlardım
annemlede tekrar bi konuşayım konuyu
sağolun kızlar
başınızı ağrıttımsa kusuruma bakmayın
ama anlatmasam çatlardım
annemlede tekrar bi konuşayım konuyu
benimde ayrılık askerlik durumum olmasa düğünüm bu yaz olsa bende yüz kişiye yemek versem mantı açarım hepsini yeterki 1 yıl daha ayrı kalmayayımmm.... :)))
cnm insanları memnun etmek o kadar zor kiestağfurullah olr mu hiç yoluna grer inş. sen en gzel gününü bnları düşünerek ziyan etme sakın düğün evi bu sonçta annen tek başna neye ne kadar yetşeblr böle gnlerde kusur aranmaz arayanıda takmıycaksn
benimde ayrılık askerlik durumum olmasa düğünüm bu yaz olsa bende yüz kişiye yemek versem mantı açarım hepsini yeterki 1 yıl daha ayrı kalmayayımmm.... :)))
Hatta o kadar moralim bozukki aşkım iki gündür hasta bi arayıp sormadım...
moralini bozma birbirinize destek olmanız lazım diye düşünüyorum ben yapma ara çocuğu ya sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?