- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.581
emayn bi diyorum gitmişken iyi bi yer olsun bi diyorum niye aynı ayardaki daha uygun fiyatlı oteller olmasın.
aklımda 4 yer var
1-susesi deluxe
2- calista luxury
3-fantasia de luxe kemer
4-alva donna
susesi en tuzlusu.calista da çok uygun sayılmaz.ama diğer oteller fiyat olarak uygun.ya sonuçta akşama kadar deniz havuz takılıcam çok da önemli değil otelin muhteşem olması.sevdiğim adam yanımda olcak di mi
Kızlaar bana yardım edin lütfen bir fikir verin düğünüm salonda olsun istemiyorum açık bir yerde olsun istiyorum ama benim kayınpeder acayip cimri nasıl yapıcam napıcam bilmiyorum.Gerekrse biraz daha geç olsun ekim gibi falan ama iyi bir yerde olsun istiyorum.nasıl bir yol izliycem sorun çıkmadan nasıl halledicez korkuyorum valla.
Kızlaar bana yardım edin lütfen bir fikir verin düğünüm salonda olsun istemiyorum açık bir yerde olsun istiyorum ama benim kayınpeder acayip cimri nasıl yapıcam napıcam bilmiyorum.Gerekrse biraz daha geç olsun ekim gibi falan ama iyi bir yerde olsun istiyorum.nasıl bir yol izliycem sorun çıkmadan nasıl halledicez korkuyorum valla.
indirim ne zamana kadar sürer bilmiyorum, bende daha önce açık kahve krem rengi günlük kullanmak için almıştım. le vele'nin içi polar battaniye gibi olanlarından.. şimdikini de taçın gümüş rengini aldım, biz daha mobilya almadık, ama yatak odası takımını ya sade beyaz yada beyaz-kahve almayı düşünüyorum.
senin düğününede baya az kalmış, Allah kolaylık versin. bizde antalyadayız, mobilyalar için ankaraya gitmeyi düşünüyoruz :))
evet ucuz olsun diye ekim falanda olsun dedim ama bide yağmur gibi bi risk var off valla yani salon olmasında kapalı bi mekan da olabilir Antalya da bizim bide çok kimsemiz yok en fazla iki ailenin 300 kişiyi bulur 300 kişilk olacağı için düğün güzel bi yer olsa da hesaplıya gelir diye düşünüyorum.Ya yardım edecek edecekte o da 4 evi olduğu ve milletten utandığı için kimbilir sonradan ne burnumuzdan getirir.Bana diyo ki yaşlı babannenin içi telli eski buzdolapları varya ondan varmış onu kulan düğün masrafı bitince yenisini alırız diyo.Ben napıcam bunlarla bilmiyorum nişanlım da askerde beni tek başıma yiyorlar burda.Tek istediğim düğünüm güzel olsun yeter eşyayıda hallederiz artık iyi kötü takıyla falan gider alırız beyaz eşyayı napıyım artık.Alacakları zaten sadece oturma odası takımı birde beyaz eşya ama çoook masraf olacak diyolar borcada girmek istemiyorlarmış korkarlarmış borçtan allahım ya
Kızlaar günaydın..
Herkese güzel bir salı günü diliyorum..
Başı sıkışık dertte olanlarada Allahtan hayır diliyorum..
Bugün biraz sıkışık bir günüm o yüzden yine aranızda olamıycam
Kocaman kucaklıyorum en güzel 2011 gelinlerini
allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?