2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz dayanamadik rezervasyon yaptirdik rahatladik, cok durumumuz yok ama fiyati 1250 ye felan geldi erken rezervasyon konyaalti bes yildizli

seastar bende calistayı çok beğendim. bide concord de lux var o şekilde beğendiğim ama işte hem güzel hem ucuz bi otel yok..
aynı şekilde balayı bu bi kere olucak diyorum önemli değil diyorum ama eksikleri konuştukça ayy balayına o parayı vericeğime şunu bunu yaparız diyorum... nişanlım yarın terhis oluyo askerdeydi.. 1 hafta içinde karar verip erken rez den faydalanıcaz inşallah :26:

emayn aynen ben de öle düşünüyorum.yani 300ün 500ün hesabı yapılacak düğün yaklaştıkça.biz konut kredisi çekicez bi de.yani çok fazla açılmadan bişeyler yapmamız gerekli.o nedenle uygun ama güzel vakit geçirebileceğimiz yerler arıyoruz.alva donna hala aklımın bi köşesinde.şartları iyi.ultra herşey dahilin hakkını veriyor gibi.yorumlar da çok iyi.anı tura gittim bugün onlar da önerdi bu oteli

Canım bende otelpuan dan bakıyorum giden çiftler nasıl yorumlar yapmış falan ondan sonra bakıyorum otellerin özelliklerine... mesela queen elizabeth die bi otel var kemerde.. fotoları özellikleri süper yazıo ama yorumları bi okudum hiç kimse memnun ayrılmamış. hatta bikaç kişi fotolara aldanmayın falan yazmış. o yüzden yaa gitmiş yada kazık atmıycak birinden tavsiye alıp gitmekte fayda var...:)

Kızlaar bana yardım edin lütfen bir fikir verin düğünüm salonda olsun istemiyorum açık bir yerde olsun istiyorum ama benim kayınpeder acayip cimri nasıl yapıcam napıcam bilmiyorum.Gerekrse biraz daha geç olsun ekim gibi falan ama iyi bir yerde olsun istiyorum.nasıl bir yol izliycem sorun çıkmadan nasıl halledicez korkuyorum valla.

ankarada nereye bakacaksınız:) biz de Cuma günü Ankaraya gidicez. tam 1 haftada tüm evi döşeyip gelinlik, davetiye vs. işlerinide halletmemiz gerek. umarım yetişir.
Ankarada tavsiyede bulunabileceğin bir yer var mı?[/QUOTE]

selamm.. yazınızı gördüm de.. cvp yazasım geldi.. ankarad oturuyorum.ben de yeni evliyimm. size mobilya için siteleri önerebilirim.. süperr modeller bulabilirsiniz..imalat yerlerinden de uygun fiyata yaptırırsınızz.biz öle yaptıkk

Canım nerede olucak düğünün bilemiyorum ama ekimde dışarıda düğün biraz riskli bence havalar açısından... yani açık alanda olsun diye soğukta yada yağmurda düğün yapmayasın Allah korusun :44:
Ama şöle yapabilirsin... Eğer nişanlın razıysa düğün alanını tutmaya beraber gidersiniz sadece kayınpedernin verdiği paranın üstüne ikiniz eklersiniz hem senin istediğin olur hem kayıpederinin parası cebine kalır :44:
şahsen senin pinti falan veriyo yine bişiler.. bizimki hiçbişeye karışmıyor herşeyi kendimiz yapıyoruz kuruşuna kadar

eğer ankarada bi yer arıyorsan yardımcı olabilirimm. benm düğünüm açık alanda yapıldı. ama üstünde brandalar falan vardı. yağmur yağabilir diyee.çok risk aldık ama nisan ayında yağmurun ortasında yaptık düğünümüzü.. düğüne kadar şarıl şarıl yağan yağmur, düğün esnasında yağmadı çok şükür.
bi de kapalı düğün salonlarıyla aynıydı fiyatı.. hiç bi fark yoktuu

ankarada nereye bakacaksınız:) biz de Cuma günü Ankaraya gidicez. tam 1 haftada tüm evi döşeyip gelinlik, davetiye vs. işlerinide halletmemiz gerek. umarım yetişir.
Ankarada tavsiyede bulunabileceğin bir yer var mı?[/QUOTE]

selamm.. yazınızı gördüm de.. cvp yazasım geldi.. ankarada oturuyorum.ben de yeni evliyimm. size mobilya için siteleri önerebilirim.. süperr modeller bulabilirsiniz..imalat yerlerinden de uygun fiyata yaptırırsınızz.biz öle yaptıkk

evet ucuz olsun diye ekim falanda olsun dedim ama bide yağmur gibi bi risk var off valla yani salon olmasında kapalı bi mekan da olabilir Antalya da bizim bide çok kimsemiz yok en fazla iki ailenin 300 kişiyi bulur 300 kişilk olacağı için düğün güzel bi yer olsa da hesaplıya gelir diye düşünüyorum.Ya yardım edecek edecekte o da 4 evi olduğu ve milletten utandığı için kimbilir sonradan ne burnumuzdan getirir.Bana diyo ki yaşlı babannenin içi telli eski buzdolapları varya ondan varmış onu kulan düğün masrafı bitince yenisini alırız diyo.Ben napıcam bunlarla bilmiyorum nişanlım da askerde beni tek başıma yiyorlar burda.Tek istediğim düğünüm güzel olsun yeter eşyayıda hallederiz artık iyi kötü takıyla falan gider alırız beyaz eşyayı napıyım artık.Alacakları zaten sadece oturma odası takımı birde beyaz eşya ama çoook masraf olacak diyolar borcada girmek istemiyorlarmış korkarlarmış borçtan allahım ya

ne dertleri varmış da seninle uğraşıyolar bu kadar.. canım bence hiç bu konularda alttan alma.. yani herşeyini tam iste.eksiksiz olsunn..sonra içinde kalır valla.. keşke boyun eğmeseymişim diyee... genelde k.babalar gelinlerini çok severler.. galiba bu adamda var bi sinirlilik hali..:95:

hayır var ya tam tersi beni çok seviyorlar hem kayınpederim hem kayınvalidem nişanlım bile çok şaşırıyor çok insan seçerler seni çok seviyorlar diye aramız iyi , iyi ama sanırım çok iyi davranmak anlayışlı uyumlu olmaz bunlara sebep oldu niaşanda bayramda bilmem neryde biz hiç bişey istemedik ne yaparlarsa yapsınlar dedik ondan oldu iyilikten maraz doğuyor biz ne istersek yapar zaten dediler ondan . Beni iki arada bi arada sıkıştırıp istediklerini yapmamız istemeye başladılar düğünü şurda yapalım küük bi yer olsun eşyalar önce eskileri kullan bizde öyleydik yavaş yavaş olur hepsi sen bilezik takmazsın sevmezsin o yüzden küçük bi takım alırız yani benimle ya da ailemle konuşmadan kararlar veriliyor.Ama annemi tutmuştum artık tutmıycam istesin valla onlar bu kadar yapıyorlarsa izde yüzsüz olalım en azından eşyalarımızı alsınlar.Ama aramız da bozulsun istemiorum nasıl halledicez sorun yaşamadan nasıl bir yol izlemem gerek

Kızlaar günaydın..
Herkese güzel bir salı günü diliyorum..
Başı sıkışık dertte olanlarada Allahtan hayır diliyorum..
Bugün biraz sıkışık bir günüm o yüzden yine aranızda olamıycam
Kocaman kucaklıyorum en güzel 2011 gelinlerini

aaaa antalyada mı olacak düğününüz? bende düğün salonu istemiyordum açık alan arıyordum ama fiyatlar çok uçuktu. en sonunda istedğim gibi biyer buldum ve tuttuk.. konyaaltı plajlların karşısında yıldırım düğün salonu var, orayada bakın mutlaka, ben çok beğendim. 200 kişilik açık alan 400 kişilik kapalı alanı var ama ayrı ayrı değil, camla bölmüşler, dışarda oturanlarda içeriyi rahatlıkla görebiliyor ve tam karşısı sahil zaten sıkılan bunalan karşı sahilede kaçabilir.. yeri baki beachlerin karşısında erdem otele gelmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…