- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.581
Allah daha iyi etsin inşALLAH. ohh afiyet olsun papatyam bende açma söyledim onu bekliyorum pek aç hisseddiyorum kendimi :)
evet canım evdeyim ve erken kalktım
bulamadım papatyacım ya sitede ama kaliteli olduğunu okumuştum( sen yinede yakından bi gör öyle al canım
anammm yatağında pirelermi var onlarmı depti gıılmaz:
migrenim tuttu canım ya öyle bi ağrıyor ki anlatamam
tamam canimm cok sagol baktigin icin yinede.. tac in nevresim/uyku setleri zaten pek bi guzel/kaliteli oluyor.. gider gorurum bi kac gun sonra yolum dustugunde ceyizcime.. hazir taksitimde yok, yeni taksit yapma vakti geldimi ne sırnaşık şey
sana da afiyet olsun canimcimm. bende bazi gunler oyle kalkiyorumm, bi gece oncesinden yemegi erken yedigimde oyle oluyor..herseyi yiyebilcekmisim gibi saldiriyorum vallah sonrada yedikten sonra pisman oluyorum 7 ay sonra dugunun var ne bu yaaaa diye kiziyorum kendime hahahhah
migrenim tuttu canım ya öyle bi ağrıyor ki anlatamam
papatyacım bende bu aralar teflon tencere takımlarına bakıyorum ne olsam diye uygun birşeyler arıyorum boshayallersmile
ececim umarım aklı başına gelir nişanlının fıstık gibi kızsın üzerine düşmesi lazım yerimseniben
sizinkiler nasıl o kadar büyüdülerki sulak yerde yetişmişler demekki
hehehe vallah bilmiyorumm. ben teyzeme cekmisim bu konuda.. ailede baska birisi yok buyuk olan vallah..
çok sağol canımgecmis olsun cnm:bbo:
sağol canım 2 gündür üzüldüğüm şeyler oldu o da etkiledi birazgeçmiş olsun gizz sıcaklardan iyice artıyordur dikkat et, stresten uzak dur.
sağol canım zor oluyor buayyyy annemde de var bilirimm bilirimm bi tuttumuu çokkk geçmiş olsun Allahım şifa versin canımm
ilahi kızzayyy bu ara bende herşeye aç göz gibi saldırıyorum anacım sonumuzu düşünsek pişmanlık yaşamıcaz daa söz konusu boğaz olunca tutulmuyor. papatyam hadi senin 7 ayın var benim nişana şurda 2 ay var bana ne oluyor :))) sanki dal gibiyim de yiyorum habire mafoldumben
hahhaa aynen canım ya kocamanlar maşllahhh
benim annemin ananemin halamın hep büyüktür bende kuralı bozmadım :roflol:
ehhh senin benden daha fazla dusunmen lazim canim.. bu ara dondurmaya cok kaptirdim kendimi bende.. tam basenlere yag yapiyor vallah.. su demet akalinin ince kalma iksirini denesemmi diyorum.. kadin citi piti kaliyor.. 2 litre suya bir cubuk rulo tarcin koyuyormus 6 saat bekletiyormus ve sonrada butun gun su yerine onu iciyormus.. cok tok tutuyormus.. :dance:
papatyacım bende bu aralar teflon tencere takımlarına bakıyorum ne olsam diye uygun birşeyler arıyorum boshayallersmile
valla ben ne iksirler ne formüller denedim de bacımm durum halen aynı akannehir bi ara akşamları hiç yemek yemedim öğlenleri çok az meyve çok yemiştim 1,5 ayda 6 kilo verdim ve kaldım şimdi anca boğaz kurtarıyorum Allah sonumu hayr etsin :bbo:
iyi yapmissin canim... hic degilse bizim kocislerr mutlu olurlar demiii, iyi yanlarida var simdi yani.. :roflol:
bu hangi marka papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?