- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.841
Kızlar biz gelinlik bakmaya nezaman başlıcaz ya =)
Ben Martta bakmaya başlarım diyodum
ama Çevremdekiler işyerindekiler evlenenlerden filan
Mart geç olur 2,5 ay yetişmeyebilir riske atma daha erken bak dediler.
iyi günlerde kullan tatlış
canım bu hastalığın düzenli iğnesi var halam hatta kendi vuruyordu. ve psikolojiyle çok alakalı sıkııntı yapmasına izin vermeyin. halam sıkıntılı bir dönemi atlattı ve dr ların itirazına rağmen hamile kaldı doğum yaptı. şimdi iğne bile kullanmıyo.allah a şükür çok iyi.
Günaydın kızlar Allah acil şifa versin annelerinize hangi hastalık?
benim düğünüme 82 gün kaldı ben şimdi bakıyorum diyolarki geç kaldın
haziran da düğünü olup gelen bile varmış. fiyat aralığı olarak ne düşünüyorsunuz
günaydın kızlarr
pandoş tost makinen çok güzel ve hesaplı almışsın canım.:81:
Nişanlım en fazla 3 binliraya kadar bakabilirsin demişti.
ama onun kendince kriterleri var. Çok açık bişey olmasını istemiyor.
Öyle straplez askılı dekolteli falan.
Ama ben okadar para verdirmek istemiyorum tabiki.
1,50 e bulabilirsem iyi olur. Satın almayı düşünüyorum.
aslıcım anneme 2 sene önce bu teşhs kondu 2 senedr dzenli kullandığı bir ilaç var onu aksatmadan kullanıo zaman zaman denge kayıpları yaşıo bazen gözü ağrıo.. zaten ilk gözüne vurmştu bu hastalık sağ gözü görme yetisini kaybetmşti ama sonra dzldi..aminn betülcüğüm.
Annen şimdi düzenli olarak iğne filan vuruluyormu?
Yada düzenli kullandığı ilaçlar varmı?
Bu hastalığın tedavisi henüz yok ama ilerlemesini durduran ilaçlar iğneler varmış sanırım.
İnşallah ilerlemez Korkma canım. Allah şifasını versin nerde varsa.
Maşallah kübracm gerçekten.. Allah hepsine tüm hastalara acil şifalar versncanım bu hastalığın düzenli iğnesi var halam hatta kendi vuruyordu. ve psikolojiyle çok alakalı sıkııntı yapmasına izin vermeyin. halam sıkıntılı bir dönemi atlattı ve dr ların itirazına rağmen hamile kaldı doğum yaptı. şimdi iğne bile kullanmıyo.allah a şükür çok iyi.
canım 3000 e kadar çok iyi isteidğin gibi bulabilirsin. 1500 e arıyorum bende ama yoknereye gittiysem en uygun 2600 falan dediler. hala araştırıyorum
aslıcım anneme 2 sene önce bu teşhs kondu 2 senedr dzenli kullandığı bir ilaç var onu aksatmadan kullanıo zaman zaman denge kayıpları yaşıo bazen gözü ağrıo.. zaten ilk gözüne vurmştu bu hastalık sağ gözü görme yetisini kaybetmşti ama sonra dzldi..
Maşallah kübracm gerçekten.. Allah hepsine tüm hastalara acil şifalar versn
hadi yaa. benim şu an piyasa fiyatlarından hiç haberim yok.
Yazın bi arkadaşım evlenmişti gelinliğini 2500 e aldı.
Başka bi arkadaşım 1000 liraya diktirip kiraladı. 1250 yede satın alabilirdi.
İkisinde de işçilik yoktu. Hatta 1000 liraya kiralayan arkadaşımınki daha işçilikli gibiydi.
Ama kumaş kalitesi olabilir birde kim kime ne geçirebilirse gelinlik piyasası birazda.
Merak etme canım. İlaçlarını düzenli kullandığı takdirde
ve olabildiğince stres sıkıntıdan uzak durdukça ilerlemez.
annem = stres :) Allah kaldıramayacağımzdan korusun bzi herkese yardm etsn sağol kuşum bi sürü soru sordm sana da
kızlar lütfü kırdarda şubatta evlilik fuarı varmış daha önce hiç gitmedim. sizce bulabilirmiyiz bişeyler.yada fuarlar indirimlimi dir
benim bu 2600 fiyat aldığım yer çok kaliteli bi yerdi. arkadaşlarımdan biri 800 e diktirdi kiralaı. tek kelimeyle rezaletti hem dikiş hem kumaş. diğeri 1500 e diktirdi yine kiraladı. onunkide süperdi. bende yaklaşık bu fiyatlardır diye umuyordu. ama fatihe baktım ben. anladım ki fatih uçuyo bana bir gelinlik sordum 6500 dediler
annem = stres :) Allah kaldıramayacağımzdan korusun bzi herkese yardm etsn sağol kuşum bi sürü soru sordm sana da
nişanlım imkansız gelinliğe o kadar fiyat vermez yani
aslış senin nişanlın maşallah diyorum
canım bende gideceğim şubattaki gelin damat fuarına geçen sene ğpek ilgimi çekmiyordu durum ve konumdan dolayı mankenler giyip giyip çıkarıyordu :)) güzel modeller var
ben nişanımda tanıdık vasıtasıyla biyere gittim. Benim nişan kıyafetimi 750 liraya dikti.
1500 dikermiş güya o kıyafeti. Ama tanıdık olduğu için bana kıyak yaptı güya.
Ama okadar pişman oldum ki orda yaptırdığıma. Nişanlığın üst kısmını yapamadı.
ne üstüme oturtabildi. Nede özen gösterdi. Üst kısmını 3 parçadan yapıp birleştirip dikti.
Dikişler okadar kötü kaba duruyordu ki. İlk gördüğümde şok oldum ama tecrübesizliğime geldi.
Kadında üstünden tül geçicem böle olmucak falan filan demişti. Geçti genede belli oluyodu.
Bide hesapta tanıdık ve ucuza yapıyor diyede çok fazla ses çıkartamadım.
Bide en sona ne çıkacak kestiremedim. Zamanda kısıtlıydı. Hayatımda ilk kez kıyafet diktirdim öyle.
Ama şimdiki aklım olsa gerçekten çok farklı olurdu. Yaşayarak tecrübe ediyosun.
Fatihte bazı yerler gerçketen uçuyor fiyat olarak. özellikle cadde üstündeki gelinlikçilerde.
Gelinlik pasajındaki gelinlikçileri tek tek gez bence üşenmeden birgün sabahtan akşama kadar.
Aklında elinde resim varsa hepsinden fiyat al. Aralarında çok fark oluyor.
arkadaşm 29 ocakta nişanlanacaktı çk heyecanlydı herşeylerini ayarlamşlardı.. dn akşam sözlüsünn anneannesi vefat etmş birden((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?