2011 gelin adayları buyrun sohbete

arkadaşm 29 ocakta nişanlanacaktı çk heyecanlydı herşeylerini ayarlamşlardı.. dn akşam sözlüsünn anneannesi vefat etmş birden ((

Allah rahmet eylesin. Üzücü bi durum...

bende benimkiyle konuştum 1500 den fazla veremem dedi ona göre
yaa işte bende çok korkuyorum. güvendiğim bi kaç yer var onlarda çok fiyat veriyorlar. inşallah rezil olmam.

Bende korkuyorum bi tecrübe ettim. O yüzden inşallah hazır bulabilirim.
Hazır hoşuma giden gelinlik olursa onun aynısını diktiririm biraz kollarında filan değişiklik yaptırıp.
Çünkü heryerde straplez var.

Son düzenleme:

kuzular bende fuar firmasında çalışıyorum stand tasarımı yapıyorum daha önce belirtmiştim 4-6 şubat arasında lütfü kırdar kongre merkezinde evlilik fuarı var bizimde orada standlarımız var çok güzel şeyler oluyor ben hem işim için hemde kendim için gitmeyi düşünüyorum bence gidin fikir olması açısından

Bende korkuyorum bi tecrübe ettim. O yüzden inşallah hazır bulabilirim.
Hazır hoşuma giden gelinlik olursa onun aynısını diktiririm biraz kollarında filan değişiklik yaptırıp.
Çünkü heryerde straplez var.[/QUOTE]

evet canım ben hiç kapalı gelinlik bulamadım fatih te bile. hep açık. askılı bile yok. mecbur beğendiğimiz modelin kapalısını diktireeğiz.

Nurgül bende gidcem. Belki karşılaşırız seninle orda.

Son düzenleme:
birde ben hafta sonu forum daki geinlikçide 2 tane model denedim. resminide çektim beğendiklerimin. oleg cassini diye bir marka. çok saçma bir uygulamaları var. her modelden her bedenden bi tane var herkes onu deniyor. almak istersen onu tamir edip sana satıyolar. uygunda değil aslında. neyse ben modelleri üzerimde görmek için gittim. beğendiğiniz şey bazen üstünüzde güzel durmaya biliyor. iki modelden birini seçtim. inşallah onu diktireceğim başka yere

kızlar bişi sorucam evlilik takvimi yaptım hazırladım adresi kopyalayıp hakkımda sayfasında yapıştırıyorum ama cıkmıo ya ben mesaj yazarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…