- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.861
ayhh kıyamam. bizde normalde aralıkta evlenecektik. benimde kasımda ananem vefat etti. o yzüden ileri tarihe aldık
arkadaşm 29 ocakta nişanlanacaktı çk heyecanlydı herşeylerini ayarlamşlardı.. dn akşam sözlüsünn anneannesi vefat etmş birden((
bendebenimkiyle konuştum 1500 den fazla veremem dedi ona göre
yaa işte bende çok korkuyorum. güvendiğim bi kaç yer var onlarda çok fiyat veriyorlar. inşallah rezil olmam.
sennde başın sağolsn canım.. ölümün ne zaman geleceği belli diil bz planlar yapıorz bi anda yok olablio
arkadaşm 29 ocakta nişanlanacaktı çk heyecanlydı herşeylerini ayarlamşlardı.. dn akşam sözlüsünn anneannesi vefat etmş birden((
ayhh kıyamam. bizde normalde aralıkta evlenecektik. benimde kasımda ananem vefat etti. o yzüden ileri tarihe aldık
bendebenimkiyle konuştum 1500 den fazla veremem dedi ona göre
mankenler mineyse ben oraya gitmeyeyim. nişanlımla gitmeyi düşünüyordum. vazgeçtim
bir keresinde beraber cevahire gittik. tülin şahin gelmişti. ona bakmak istedi. kavga ettik te mankenlerle pek aram yok
yaa işte bende çok korkuyorum. güvendiğim bi kaç yer var onlarda çok fiyat veriyorlar. inşallah rezil olmam.
çk haklısın canım..sağolasın canım. öyle tabi rabbim hayırlısını nasip etsin her zaman. bilmediğimiz bir sebebi bi hayrı vardır herşeyin.
başı sağ olsun allah rahmet eylesin çok zor
Allah rahmet eylesin başın sağolsun
kuzular bende fuar firmasında çalışıyorum stand tasarımı yapıyorum daha önce belirtmiştim 4-6 şubat arasında lütfü kırdar kongre merkezinde evlilik fuarı var bizimde orada standlarımız var çok güzel şeyler oluyor ben hem işim için hemde kendim için gitmeyi düşünüyorum bence gidin fikir olması açısından
Nurgül bende gidcem. Belki karşılaşırız seninle orda.
Özel bişi yapmak gerekiyormu bilet filan nerden temin ediliyor.
Büyük ihtimalle nişanlım beni oraya sokar. İşyeriyle yan yana çünkü. :)
Nurgül bende gidcem. Belki karşılaşırız seninle orda.
Özel bişi yapmak gerekiyormu bilet filan nerden temin ediliyor.
Büyük ihtimalle nişanlım beni oraya sokar. İşyeriyle yan yana çünkü. :)
bn blmiorm lütfi kırdar nerede kızlar
fuara giriş ücretli mi ne kadardır
canım elmadağı biliyomusun. Taksimden sonraki durak oluyor.
Hilton oteli var onun içinde lütfü kırdar kongre merkezide
fiyatı hakkında bilgim yok canım. ücretlimi onuda bilmiyorum.
kimse yok mu..hu huuuu
kimse yok mu..hu huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?