- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.901
slm bebişlerrrr ben geldimmmmm
ne zaman düğün canım
ayyy gülmekten öldüm.işyerindeyim ve karsımda kamera var ama işten kovulma pahasına güldümm.. bizde antalyaya gideriz napalım
Teşekkür ederim kızlar. Bugün çok kıpır kıpır içim maşallah.
Allah hepimizin gönlüne göre versin ve
siz daha iyi yerleri görürsünüz gidersiniz inşallah içtenlikle söylüyorum.
Birbirimizi görmesekte bire bir tanımasakta iyiki varsınız yaaa
topikte sorun vardı o yüzden girilmiyodu.
Kızlar bugün aldığım ikinci güzel haberde Kayınvalidem hastaneye yatıyor tedavi için çok şükür.
Nişanlım bayadır uğraşıyordu yatırmak için. ağrıları filan artmıştı iyice.
Bugün bidaha gitti görüştü doktorlarla en sonunda aradılar haber verdiler bir saat önce.
Yarın sabah yatırıcaz. İnşallah biraz düzelir.
Buket sen nezaman gittin canım.
tamam aşk çeşmesini kazıdım hafızama.
para atarkende bu topikteki herkes içinde bi dilek dilicem.
Hepimiz mutlu olalım diye
günaydın kızlar
denizcim albümde yorumunu cevapladım ama burdanda yazayım
85liraya aldım o battaniyi,kesinlikle tavsiye ediyorum yumuşacık ve kocaman süper taç'ın battaniyeleri
gizemcim bende internetten baktım 100 den aşağısı yok birde çarşıyı dolacağım sen yine iyiye almışsın kalınlığı nasıl canım
bi tavsiyem var canım sana.ben dinarsunun battaniyesini aldım..annemde evde kullanmak için aldı kendine.kullanıyoruz çokda sıcak tutuyo.yumuşacık..2 tane aldım peşin 50 tl.ama istersen illa taç olsun diye tabiki al tacın adı var sonuçta. ben ilerde almayı düşünüyorum.şimdilik bunlar beni idare eder.bütçeyi düşünmek lazm..:81:
gizemcim bende internetten baktım 100 den aşağısı yok birde çarşıyı dolacağım sen yine iyiye almışsın kalınlığı nasıl canım
kızlar birileri battaniye arıyordu hatırladığım kadarıyla, english ome'a baktınız mı hiç.. süper polarlar ve battaniyeler var hemde indirimde.
ben burdaki bayiden aldım canım iyiye denk geldi yine almam lazım 2 tane daha var battaniyem
kalınlığı iyi peluş zaten çok güzel
canım burayada kampaya yapılmıştı iki tane çift kişilik dinarsuyu 70 e aldım ben:)) güzele benziyorlar evet.
Merak etme canım. İlaçlarını düzenli kullandığı takdirde
ve olabildiğince stres sıkıntıdan uzak durdukça ilerlemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?