2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy gülmekten öldüm.işyerindeyim ve karsımda kamera var ama işten kovulma pahasına güldümm.. bizde antalyaya gideriz napalım

xeddax bu kadar güldürebilmeme sevindim vallahi :76:

Canım benim iyi dileklerin hep karşılıklı sen merak etme...

Canım çok çok geçmişler olsun Allah acil şifalar versin, iyilik güzellikler versin inşallah..

Buket sen nezaman gittin canım.
tamam aşk çeşmesini kazıdım hafızama.
para atarkende bu topikteki herkes içinde bi dilek dilicem.
Hepimiz mutlu olalım diye

Aminn canım benim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz..
Aklına gelirmiyiz birde hepimizz onu tam kestiremiyorum

Kızlar hepinize günaydın hatta iyi bir gün diliyorum
Hepinizi öpüyorum
Ayrıca aslıcım tost makinan hayırlı olsun.. Güzel günlerde güzel güzel şeyler pişirir yersiniz inşallah

kızlar benim şimdiden stresim başladı.sabah 7,30 da kalkıyorum..ama gece 12,30 lara kadar düşün düşün b.. işin misali çeyiz yetişicekmi .sorun olcakmı gelinlik istedgim gibi olcakmı makyaj olcakmı..balayı için otel secilmedi henüz. çok işimiz var kızlarr çooookkk. Allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydın kızlar

denizcim albümde yorumunu cevapladım ama burdanda yazayım

85liraya aldım o battaniyi,kesinlikle tavsiye ediyorum yumuşacık ve kocaman süper taç'ın battaniyeleri

gizemcim bende internetten baktım 100 den aşağısı yok birde çarşıyı dolacağım sen yine iyiye almışsın kalınlığı nasıl canım

kızlar birileri battaniye arıyordu hatırladığım kadarıyla, english ome'a baktınız mı hiç.. süper polarlar ve battaniyeler var hemde indirimde.

gizemcim bende internetten baktım 100 den aşağısı yok birde çarşıyı dolacağım sen yine iyiye almışsın kalınlığı nasıl canım

bi tavsiyem var canım sana.ben dinarsunun battaniyesini aldım..annemde evde kullanmak için aldı kendine.kullanıyoruz çokda sıcak tutuyo.yumuşacık..2 tane aldım peşin 50 tl.ama istersen illa taç olsun diye tabiki al tacın adı var sonuçta. ben ilerde almayı düşünüyorum.şimdilik bunlar beni idare eder.bütçeyi düşünmek lazm..:81:

canım burayada kampaya yapılmıştı iki tane çift kişilik dinarsuyu 70 e aldım ben:)) güzele benziyorlar evet.

aaa istanbluda değilmiydin sen?
burda çok var hemde çarşaflar fln gayet uygun onlarında indirime girmesini bekliyorum ... havlu fln alıcam daha

taç 2 tane olucak canım
1 tanesi 50 liraya almıştım ama çok güzel kaliteli o da
1 tane daha öyle almayı düşünüyorum

Merak etme canım. İlaçlarını düzenli kullandığı takdirde
ve olabildiğince stres sıkıntıdan uzak durdukça ilerlemez.

ms den mi bahsediyorsunuz canım benimde kuzenimin kızına ms teşhisi konuldu geçen hafta şuan fakültede yatıyor kortizon tedavisi uyguluyorlar daha 15 yaşında:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…