- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.601
bosverrrrrrr canikomm.. yemegin salcalisi kadinin kalcalisi.. biraz balik etli olmakta iyidir :dance:
tabi tabi mutlu olacakları kesinbenim nişanlımda üzülme sen onların büyümesinin iksiri bende diyor abra kadavra mı yapacak ne yapacak sabırsızlıkla bekliyorumsositososito
karacanin canim 200 tl fiyati.. guzel demiiii :asigim:
anammm beniim yanımda balık malık halt etmiş :sm_cool: anacımm benimkide halimi bi kabullendimi timamdırrr
evet ayy çok güzel modeli felanda
hahahaha :roflol: o zaman ben benimkine evlenince hic ellettirmiyimm hahaha zaten yeterince buyukler! UZAK DURR!! derim artik
işte ne güzel adam hazine bulmuş gibi sevinecek
o seni zaten sevmis boyle canim.. hehe coktan kabul etmisss.. benimkiside bu aralar kilo veriyorum diye bana kiziyor habire.. spor salonuna gidiyorum diye kavga ediyor yaa benimle.. delimidir nedir kaydirigubbakcemile3
bende cok begendimmmm gorunce.. birde altin yaprakli olani var oda cok hos duruyor..
wuuuuuuuuuuu ben zayıflıcamda paşam kızacak hemiiiii kızz kıyamet kopar o vakit delikafadulden anamm enişteyi tebrik ediyorum canu gönülden alkisalkisalkis
ayy aslında bi bakmak lazım varyaa fiyatıda iyi bence
benim teflon tencerem bundan desenine falan bayılarak almıştım markası maas
yok be anamm kilo verdigim icin kizmiyor asil.. spor salonunda erkekler varmisss kiskanclik yapiyorr. sen her halinlee guzel gelirsin ona hic merak etmeeeee :1hug:
anladim canim.. biraz kiskanclik var galiba senin eltinde yaaa. siz nisanlandiktan sonra hemen nisan yapmislar falan.. dugun icin de illene sizden once tarih almislar.. ilginc yani.. insallah hersey gonlunce olur yinede tatlim.. 1-2 ay daha gecikecek dugunun ama Allah mutluluk versin gerisi onemli degil.
Bunlar çok güzelmiş canım ama özellikle 1. ve 7. yani ilk ve en sondaki çok hoşlar diğerleri belki çantada falan ezilir ama bunlara gözü gibi bakar insanlar özel bişey oldugu için boshayallersmile
slm kızlaar, yarın iş yok bi takılayım dedim...
sonbahar çok güzelmiş nikah şekerleri, şu deniz yıldızlarından var bizde ama ben elime alamıyorum yaa...
Hedşye paketi şeklinde olanlar çok şekermiş...
Ben en baştaki ve en sondakini beğendim. Onlar magnet olsa buzdolapların üstüne asılabilir. gayet hoşlar.
kaydirigubbakcemile3 ayy o memelere bende dunden beri sinir oluyorum ne cikiyorlar oyle onumuze yaaaa. amannn bende var canim veriyimmi azcikkk bende sinir oluyorum neden bu kadar buyukler diye.. hemen verebilirim hehehe bendee ceyizlere bakiyorum yaaa.. Tac in bi uyku setine aklim takildii dur sana gosteriyim fikrini aliimmm. begencen mi bakiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?