2011 gelin adayları buyrun sohbete

tabi tabi mutlu olacakları kesin benim nişanlımda üzülme sen onların büyümesinin iksiri bende diyorabra kadavra mı yapacak ne yapacak sabırsızlıkla bekliyorumsositososito

hahahaha :roflol: o zaman ben benimkine evlenince hic ellettirmiyimm hahaha zaten yeterince buyukler! UZAK DURR!! derim artik

anammm beniim yanımda balık malık halt etmiş :sm_cool: anacımm benimkide halimi bi kabullendimi timamdırrr

o seni zaten sevmis boyle canim.. hehe coktan kabul etmisss.. benimkiside bu aralar kilo veriyorum diye bana kiziyor habire.. spor salonuna gidiyorum diye kavga ediyor yaa benimle.. delimidir nedir kaydirigubbakcemile3

o seni zaten sevmis boyle canim.. hehe coktan kabul etmisss.. benimkiside bu aralar kilo veriyorum diye bana kiziyor habire.. spor salonuna gidiyorum diye kavga ediyor yaa benimle.. delimidir nedir kaydirigubbakcemile3

wuuuuuuuuuuu ben zayıflıcamda paşam kızacak hemiiiii kızz kıyamet kopar o vakit delikafadulden anamm enişteyi tebrik ediyorum canu gönülden alkisalkisalkis

wuuuuuuuuuuu ben zayıflıcamda paşam kızacak hemiiiii kızz kıyamet kopar o vakit delikafadulden anamm enişteyi tebrik ediyorum canu gönülden alkisalkisalkis

yok be anamm kilo verdigim icin kizmiyor asil.. spor salonunda erkekler varmisss kiskanclik yapiyorr. sen her halinlee guzel gelirsin ona hic merak etmeeeee :1hug:

amin cnm inş.

Bunlar çok güzelmiş canım ama özellikle 1. ve 7. yani ilk ve en sondaki çok hoşlar diğerleri belki çantada falan ezilir ama bunlara gözü gibi bakar insanlar özel bişey oldugu için boshayallersmile

Ben en baştaki ve en sondakini beğendim. Onlar magnet olsa buzdolapların üstüne asılabilir. gayet hoşlar.

kızlar fikirleriniz için teşk. ederim o zaman kutulu yaptırmıyım doğru valla ezilir çantada fln.
deniz yıldızı olabilir birde kendim malz. alıp yapıcam

bu çok şıkmış beğendim

günaydın kızlarr

ece tencereler çok şık tatlım
ben böyle takım almadım teflonlarımı ya
carefursadan aldım mehtap 2 li büyük tencere
birde 3 lü sanırım tava
üstünde kalp desenleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…