- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.201
11 gün oldu ama bana 11 seneymiş gibi geliyor haftaya gidiceğiz İstanbul'a ziyarete özlem çok zorrr((((((((((((
Merhaba canım, sen İstanbul'dan Ankara'yamı gelin geldin. Gurbet zor olur demi, offf bende kara kara düşünüyorum canım, bende Ankara'da yaşıyorum, Bursa'ya gelin gideceğim..
Merhaba canım, sen İstanbul'dan Ankara'yamı gelin geldin. Gurbet zor olur demi, offf bende kara kara düşünüyorum canım, bende Ankara'da yaşıyorum, Bursa'ya gelin gideceğim..
sana anlatamam çok zormuş ben 11 gündür annemin kardeşlerimin sesini duyunca başlıyorum ağlamaya
evdeyken kızardım sizi ne özlicem ya derdim ama insan gurbette olunca gözünde tütüyor ailesi seninde şimdiden Allah yardımcın olsun tatlım
Hangi sayfada yaa ben bulamadım(
zor çok zor ama sevdiğin adamlasn en gzel yanı da budur :)11 gün oldu ama bana 11 seneymiş gibi geliyor haftaya gidiceğiz İstanbul'a ziyarete özlem çok zorrr((((((((((((
Selin çok güzel bi gelin olmuşsun canım maşallah
gerçektende çk gzel olmşsn su gbi maşallah
selincim maşallah sana çok güzel bir gelin olmuşsun düğün sgecesi mi nikah oldu bizimde öyle olacakta:)) saçın harika olmuş makyajında sadeliğiyle çok şık
selincim maşallah sana çok güzel bir gelin olmuşsun düğün sgecesi mi nikah oldu bizimde öyle olacakta:)) saçın harika olmuş makyajında sadeliğiyle çok şık
zor çok zor ama sevdiğin adamlasn en gzel yanı da budur :)
gerçektende çk gzel olmşsn su gbi maşallah
çok sağol canım arkadaşım darısı tüm bekar arkadaşlarımın başına inşallah
günaydınnnn yeni gelinizden hepinize slmmmm
slmmm taze gelinimizzzz
Ankara'ya hoşgeldinnnnn
nasılsın?
çok teşekkür ederim studyo resimleri gelsin onlarıda paylaşıcam sizinle :)
Tepsim yok birde nihale canım..:13:
sana anlatamam çok zormuş ben 11 gündür annemin kardeşlerimin sesini duyunca başlıyorum ağlamaya
evdeyken kızardım sizi ne özlicem ya derdim ama insan gurbette olunca gözünde tütüyor ailesi seninde şimdiden Allah yardımcın olsun tatlım
Ben yandım desene(
geçmiş olsun canım ugün bende hasta oldum dün burun akıntısı başladı bugün gözüm açılmıo resmen işte olmak islenceslm kızlaar.
Hatalığım düzelmedi sesimde gitti(
Toplu taşıma aracına binmiyeyim diyorum ama mecburum(
Önümüzdeki hafta nikah evraklarını hazırlayacağım.
100 lira masraf çıktı, adım başı para(
süper olmuşsun canım çok sade çok güzel stüdyo resimlerinide bekliyoruz gelinliğini çok beğendim bende böyle sade bişey almayı planlıyorum bakalım :) allah mutlu mesut etsin inşallahResimlerden birkaçı :)
nikah oldu tatlım sonrası yemek ama nikah süper birşey düğün yanında hiç kalır bana göre :) tavsiye ederim
Ben yandım desene(
sen yandıysan ben var ya çıraaaa gibi yandımmm
iyiym hatta kızılayda kaybodum dün 2 adama sorim dedim adamlar ne dese beyenirsin hanım efendi biz görme özürlüyüz dedi bende pardon farkedemedim dedim :)
sora sora onları bulmuşum :)
geçmiş olsun canım ugün bende hasta oldum dün burun akıntısı başladı bugün gözüm açılmıo resmen işte olmak islence(( bol bol sıvı al :)
süper olmuşsun canım çok sade çok güzel stüdyo resimlerinide bekliyoruz gelinliğini çok beğendim bende böyle sade bişey almayı planlıyorum bakalım :) allah mutlu mesut etsin inşallah
bende nikah yapıcam sonrasında arkadaşlar ile eğlence planlıyoruz :)düğün çok yorucu ve masraflı geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?