2011 gelin adayları buyrun sohbete

off düşünmek ble insanı kötü edio... geçen gn yoldayım kınada çalmasnı istediğim şarkılardan bri çıktı radyoda gözlerm doldu yolun ortasında bıraksam kendmi ağlycam nerdeyse

ay düşünme bende hepinizi bunalıma soktum sabah sabah
evlilik çok güzel bunu düşünün sadece :))))))

kızlar bu sepetler nasıl büyük olanı çamaşır sepeti küçük olanıda havllarımı koyacağım sepet olarak düşündm ama o köpekli çk hoşuma gtti onun büyüğünü bulamadm büyük sepetlede renk tonları uymuo szce hepsi nasıllar

Aldımmm canımm çok güzel bir marka kumasa dokundugun zaman da kaliteyi belli ediyor ..
kızlar bence çok çok şeyler almayın evet lazım olanı mecburen almak lazım ona itirazım yok ama fazlasıda saçma geliyor bana benim fikrim tabii az olsun öz olsun derim ben
Bence de tatlım hiç fazlasına gerek yok...

ayyy çok güzelllerr ne markası bunun nerde satılıo netten mi alcaksın.
renkleri çok güzel çok beğendim cnm fiyatı nedirr

betüşşş nerde kaça buldun bunları bebeişim köpekli olan şirinmiş renkleri var mı bende çamaşır sepetimi hasır istiyorum burda lınenste var 70 tl

canlarım bn köpeklyi gerçektede grmştm bunlar koçtaşta var büyük fiyonklu hasır 39 kçk fiyonklu 17 köpekli yuvarlak sepette 25 lira bn tkım olsn büyük ve kçk fiyonklu sepeti alsammı diorum çamaşır sepeti ve havlu sepeti olark beğendnzmi

öyle düğünden bişey anlamıyor insan ama nikah çok güzel sonrasıda eğlence güzel oluyor canım
bende aynı şeyi düşünüyorum canım hiç eğlenmiyorum düğünlerde milleti memnun etme telaşı kimse memnun olmuyor o ayrı :) neyseki ikimizde düğün istemiyoruz ben kınada yapmıcam hattagelin hamamı yapmayı planlıom :)
Ben kınada kendimi motive edip ağlamak istemiyorum çok...
Ama evden çıkarken çok ağlarım eminim, artık İzmir'e kadar yolu var :))
enemmm izmirre mi gelion cimcimeeee bende izmirdeyim :)ağlama ağlama sen kocanla mutlu ol ailende mutlu olur

çok güzel canım koçtaşda görmüştüm bende ev bi düzene otursun bende aböle bişiler almayı planlıom banyo çok büyük doldurmam lazım hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…