- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.241
ağlaya ağlaya bindim arabaya annem kızkardeşlerim ve arkadaşlarım ağlayınca dayanamadım
ayy kıyamam ya bak gözlerim doldu şimdi.allahtan aynı şehirlerdeyiz biz
off düşünmek ble insanı kötü edio... geçen gn yoldayım kınada çalmasnı istediğim şarkılardan bri çıktı radyoda gözlerm doldu yolun ortasında bıraksam kendmi ağlycam nerdeyse
ay düşünme bende hepinizi bunalıma soktum sabah sabah
evlilik çok güzel bunu düşünün sadece :))))))
ay düşünme bende hepinizi bunalıma soktum sabah sabah
evlilik çok güzel bunu düşünün sadece :))))))
gittik tatlım 2 gün önce geldik Ankaraya Kemer de kaldık Antalya Alanya gezdik süperdi bak bunlarda tatilden
Aldımmm canımm çok güzel bir marka kumasa dokundugun zaman da kaliteyi belli ediyor ..ewt aslnda her mağaza satmıo sarevi gdip gerçekte ne kadar merak ediorm bakym sölediğinn steye cnm
ne oldu denizcm
cotton box çocklar duymasnn nevresm takımlarınn markasymş çk beğendiğim modelleri var ama onnda gerçek halini merak ediorm sn aldnmı hç meltem o markadan
Bence de tatlım hiç fazlasına gerek yok...kızlar bence çok çok şeyler almayın evet lazım olanı mecburen almak lazım ona itirazım yok ama fazlasıda saçma geliyor bana benim fikrim tabii az olsun öz olsun derim ben
Aldımmm canımm çok güzel bir marka kumasa dokundugun zaman da kaliteyi belli ediyor ..
Bence de tatlım hiç fazlasına gerek yok...
Eki Görüntüle 129513 Eki Görüntüle 129514 Eki Görüntüle 129515
kızlar bu sepetler nasıl büyük olanı çamaşır sepeti küçük olanıda havllarımı koyacağım sepet olarak düşündm ama o köpekli çk hoşuma gtti onun büyüğünü bulamadm büyük sepetlede renk tonları uymuo szce hepsi nasıllar
betüşşş nerde kaça buldun bunları bebeişim köpekli olan şirinmiş renkleri var mı bende çamaşır sepetimi hasır istiyorum burda lınenste var 70 tl
ayyy çok güzelllerr ne markası bunun nerde satılıo netten mi alcaksın.
renkleri çok güzel çok beğendim cnm fiyatı nedirr
betüşşş nerde kaça buldun bunları bebeişim köpekli olan şirinmiş renkleri var mı bende çamaşır sepetimi hasır istiyorum burda lınenste var 70 tl
bende aynı şeyi düşünüyorum canım hiç eğlenmiyorum düğünlerde milleti memnun etme telaşı kimse memnun olmuyor o ayrı :) neyseki ikimizde düğün istemiyoruz ben kınada yapmıcam hattagelin hamamı yapmayı planlıom :)öyle düğünden bişey anlamıyor insan ama nikah çok güzel sonrasıda eğlence güzel oluyor canım
enemmm izmirre mi gelion cimcimeeee bende izmirdeyim :)ağlama ağlama sen kocanla mutlu ol ailende mutlu olurBen kınada kendimi motive edip ağlamak istemiyorum çok...
Ama evden çıkarken çok ağlarım eminim, artık İzmir'e kadar yolu var :))
Eki Görüntüle 129513 Eki Görüntüle 129514 Eki Görüntüle 129515
kızlar bu sepetler nasıl büyük olanı çamaşır sepeti küçük olanıda havllarımı koyacağım sepet olarak düşündm ama o köpekli çk hoşuma gtti onun büyüğünü bulamadm büyük sepetlede renk tonları uymuo szce hepsi nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?