- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.161
kızlar ben hiç hayatımda sigara içmedim. sadece küçükken çok üşütmüşüm belki onun izleri olabilir dedi dr. kolay kolay geçmiyormuş o izler. inşallah riskli bir durum yoktur.
kızlar hangisi gzl
ben siyahı beğendim çokmu kara durur.
acaba resmler çıkıcak mı
hoşgeldn fatma sen naslsn bebiş nasıl cnsyeti belli oldumuselam hepinize napıyorsunuz diye bi bakyım dedim...
konuşmadılarmı annenle betüş ben şunu yapıcam bunu yapıcammm diye
ya betül 4 battaniyeyi napıcaksın bence çok :78:
yatılı çok misafirin olmucaksa 2 tane yeter bence.
alıp bi köşeye dizme 4 battaniyeyi.
valla iisn zuzuş araştrdn buldn sonnda güle güle kullan bebişim güzelmiş :) sen şimdi düdüklüyü yılbaşı hediyes, yaptın battannyeyi doğum gnü.. sevgülüler gününede patlatrsn bi pamuk saten :)))))
bendede 2 tane var yeter ya aman napıyım
teşekkürler kızlar sizinle paylaşmak istedim. içimi rahatlatacağınızı biliyordum. cumartesi sonuçları alacağım tomografinin.inşallah temiz çıkacak
evet cnm çok hoş ben istiodum bunlardan ama bulamadım hiç tepsisi baharatlığı nihale ve kesme tahtasını alıcamsiyahhhh
sende markafoniden bakıyosun dimi :))
çok güzellerr
sen içini rahat tut iyi düşün iyi olsun derler ya öyle yap kötü birşey yokkkk sende
sen içini rahat tut iyi düşün iyi olsun derler ya öyle yap kötü birşey yokkkk sende
inşallah herşey başladığı gibi güzel gider canım :)))) evin kira olacaksa kullanışlı bir mobilya bak ve çok geniş hantal olmasın :) sonra kendi evine geçince koycak yer ararsın :))))şimdiden mobilyalara bakmaya başla nerde oturmayı düşünüyorsanız kiralar ne kadar araştır bence sonralara sıkıştırma :)aynen kendi annen baban olcaklar zaten gibisi fazla bile neyseki çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyorz bende haziranda evleniorum kızlar daha evimizi tutmadık bi süre kira olcak hiç bi hazırlığm yok daha:s
valla benimde aklım olsaydı annem alalım dediğinde al derdim şimdi çalışıyorum herşeyimi ben alıom çok kasıldım yaaZamanla olur tatlım yavaş yavaş başla zaman hemen geçiyor sanki...
benim şimdiki aklım olsa şafak sayarken başlardım çeyizlere
bizde iyiyiz nişanlımın ailesiyleinşallah hep böyle devam eder sevgi ve saygı çerçevesinde
hayırlısı olsun canım :)iidir kleo ne olsun.günler de geçiyor ömür de.
bugün resmen yatak odamızı da almış olduk.babam gidip ödedi parayı.yatakla birlikte 3200e mal oldu yatak odası
iyi tutmuş canım mutlulukla kullanın inşallah :))))saol canım.hepsi toplam 12000 tuttu.yatak odası salon takımı koltuk takımı,yemek odası.1/5 subat arası mobilya fuarı varmıs ondan sonra zamlancakmıs mobilyalar bütün mobilyacılar hep aynı seyi söyledi.zaten indirim yok.o yüzden daha da zamlanmadan almadıysanız alın
oooo maşşallah bu ne hızzzzz :))))benim düğün 3-4 haziran ama gelinlik mobilya hersey hazırsenin ne zaman tatlım?alcaksanız bu ay içinde alın mutlaka.fiyatlar hep aynı en fazla 100 200 oynuyo cok değişmiyo bi takımda
bende vermek istiyorum bu ahfta diyet yapayım dedim hep bozdum kolay kolayda veremiyorum stepper aldım onla çaışıom hergün :)kilo veremiyosam sıkışalayım bareee :))))ya o degilde, ben stres yaptikca kilo verecegime aliorum ya, nerden baksan bi on kilo vermem lazim
:18:
guzel bir gelin olmak istiomrum, bi istah var anlatamam, daha ev ayarlanmadi mobilyada
zaten mobilya icin annemle tartistim demin, herseye kendi karar vermek istio sinir oluorum, hersey dediysem herseye burnunu sokuo yaaa
işte balayııııı insan o kadar sıkıntıdan sonra huzur istiyor istersen sana yardımcı olabilirim nikah tarihi düğün falan herşey hazırsa şimdiden balayını ayarlarsan daha uygun olur fethiye tarafları biraz pahalı malesef çokda kaliteli otel yok yane 5 yıldızlı olanlarda çok pahalı marmarise falan da bakabilirsin yada bodruma :)))ne çok sesli ne çok sade orta halli bir yer sonuçta maksat gezmek eğlenmek yatmak uyumak başbaşa kalmak :))) fethiye ölü deniz
kızlar günaydın
moralim çok bozuk dün sağlık rapporu için tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. ciğer röntgeni veren dr ciğerde leke görüyorum demiş. dün çok korktum bişey çıkar diye dr a gittim bir daha. tomografi çektiler. inşallah kötü bişey çıkmaz.
kızlar hangisi gzl
ben siyahı beğendim çokmu kara durur.
acaba resmler çıkıcak mı
konuşmadılarmı annenle betüş ben şunu yapıcam bunu yapıcammm diye
kızlar günaydın
moralim çok bozuk dün sağlık rapporu için tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. ciğer röntgeni veren dr ciğerde leke görüyorum demiş. dün çok korktum bişey çıkar diye dr a gittim bir daha. tomografi çektiler. inşallah kötü bişey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?