2011 gelin adayları buyrun sohbete

teşekkürler kızlar sizinle paylaşmak istedim. içimi rahatlatacağınızı biliyordum. cumartesi sonuçları alacağım tomografinin.inşallah temiz çıkacak

aynen kendi annen baban olcaklar zaten gibisi fazla bile neyseki çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyorz bende haziranda evleniorum kızlar daha evimizi tutmadık bi süre kira olcak hiç bi hazırlığm yok daha:s
inşallah herşey başladığı gibi güzel gider canım :)))) evin kira olacaksa kullanışlı bir mobilya bak ve çok geniş hantal olmasın :) sonra kendi evine geçince koycak yer ararsın :))))şimdiden mobilyalara bakmaya başla nerde oturmayı düşünüyorsanız kiralar ne kadar araştır bence sonralara sıkıştırma :)
valla benimde aklım olsaydı annem alalım dediğinde al derdim şimdi çalışıyorum herşeyimi ben alıom çok kasıldım yaa (((
iidir kleo ne olsun.günler de geçiyor ömür de.

bugün resmen yatak odamızı da almış olduk.babam gidip ödedi parayı.yatakla birlikte 3200e mal oldu yatak odası
hayırlısı olsun canım :)
iyi tutmuş canım mutlulukla kullanın inşallah :))))
benim düğün 3-4 haziran ama gelinlik mobilya hersey hazır senin ne zaman tatlım?alcaksanız bu ay içinde alın mutlaka.fiyatlar hep aynı en fazla 100 200 oynuyo cok değişmiyo bi takımda
oooo maşşallah bu ne hızzzzz :))))
bende vermek istiyorum bu ahfta diyet yapayım dedim hep bozdum kolay kolayda veremiyorum stepper aldım onla çaışıom hergün :)kilo veremiyosam sıkışalayım bareee :))))
canım bu zamanlar insan stresli oluyor sakin ol onlara tamam de sen kendi istediğini yaparsın sonra :)))))

ne çok sesli ne çok sade orta halli bir yer sonuçta maksat gezmek eğlenmek yatmak uyumak başbaşa kalmak :))) fethiye ölü deniz
işte balayııııı insan o kadar sıkıntıdan sonra huzur istiyor istersen sana yardımcı olabilirim nikah tarihi düğün falan herşey hazırsa şimdiden balayını ayarlarsan daha uygun olur fethiye tarafları biraz pahalı malesef çokda kaliteli otel yok yane 5 yıldızlı olanlarda çok pahalı marmarise falan da bakabilirsin yada bodruma :)))

sıkma canınıı canım iyi düşün iyi olsun 1 yerin sonucuna güvenme mutlaka başka bir yere daha git :)

günaydın bayabnalr iyi sabahlarrrr ne çok kaynatmışınız anca bitirdim:)

canım benim üzülme inşalah birşey çıkmaz hemen doktora gitmende iyi olmuş dur bakalım sıkma canını

Merhaba kızlar, bende markafonideki şu kediciklerden alayım diyorum, siyah olanlar hoşuma gitti...

Sonbahar sen hangisini alacaksın canım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…