- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.341
Aynen Eda sıkılınca yenisini alırsın evlilik öncesi zaten bir sürü masraf cıkıyor annecigin ne güsel düşünmüş ve almış bence kullan o da mutlu olur
Bu arada tanısalım ben meltem kaç yasındasın?hangi sehirde yasıyorsun?nereye gelin gideceksin?
kıslar selam
ne zaman gelemiyorum nasılsınız bakalım
yaa artık bende eskisi gibi burda olmak istiyorum hergün yaa
bu arada duqi vardı ya buraya geldi mi bilmiyorum ama bana mesaj atmış
sözlenmiş sevdiceğiyle şubatta da nişanı varmış allah tamamına erdirir inşallah
eda ismim.nicden de belli oluyor bilmeyenlerde eda diyoristanbuldayım.aynı semtte oturuyorz nişanlımla.ama ikimizde farklı semtte oturmak istiyoruz.ne senin ailene ne benim aileme yakın olsun diye konustuk.ama bakalım nasip. :97:
cnm slm hatrladın mı beni hani blksrdeym bnde
neler yapıosn tarhnz kesinleşti mi nisan istyrdnz sizde
ben örnek vermek adına züccaciye dükyanı dedim junyorita ben de italyan markası oldugunu biliorum ayrıca ben de ordan alışveris yapıorum ceyiz topicimde de varsadece orda satılan ürünler toplama dedim mesajı ii okusaydın anlardın...
evet canım hatırladım
6 mayıs kına 7 mayıs düğün tarihimiz canım kesinleşti artık
eşyalarımız alındı halı perde kaldı bi tek alıncak onları da ev yerleşirken alıcaz
sizde durumlar ne alemde
iyi de sen yazmışsn toplama mal satıo die doğru okudum ve anldım ki toplama malın fiyatları o kadr pahalı olmaz...
evett toplama mal satıoo arastırırsan ögrenirsin eger bulundugun sehirde bernardo varsa git,gör ve gezgondol plastik ürünleri bile satılıyor valla bilemyicem tatlımm toplama ürün fiyatları ne kadar benim modelleri hoşuma gidiyor alıyorum
bende pahalı diye düşünüyodum.ama ne biliyim herkes bernardo deyince bakınıyım dedim.modeller cidden güzel.herkes alıyo bende alıyım dedim ama sağol rahatlattın beni
demök ki sizin orda öle toplama şeyler var bn konyadki magzasından hatta kule sitedeki bernardodan yemek takımları aldım hç de farklı bi marka görmedim neyse yaa sadece sölemek istedim yok iyi oku faln diosn bn sadece yanlış anlaılan bişey olmasın die düzeltmek istedim sorun yok büytme istersen...
ben bernardodan çeyiz seti aldım o tabkların kalite kontrole girmeden gönderilmiş hali beni delirtti kaç defa gittim geldim değiştirmek için yamuk yamuk çizgiler nokta nokta izler hayatta almam tabak
çelik tencereler korkmazın üretimi bernardo için kendi üretmiyor çatal bıçakları yurtdışından geitiriuyolar onuttum orda bir çok markanın ürünü satılıyor bu yüzden arkadaş toplama demiş :)
ben tabakları hariç memnunum ama gereksiz bir pahalı geldi benim gözüme :)
ben misafir yemek takımı
çatal bıçak takımı
tencere seti
çaydanlık
düdüklü
cezve takımını 1.595 e aldım uygun geldi yoksa ordan almazdım :)
hayrlı olsun Allah tamamını erdirsn
bizmde tarhmz netleşti Allaha çok şükr cnm 16 nisan
bizde koşuştryrz ne yapalım eksikler bitmio ki
sizinde hayırlı olsun canım
3 hafta var yani aramızda düğündaş sayılırız :)))
gün sayıyorum artık 105 gün var daha
iki hanelilere bi düşebilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?