2011 gelin adayları buyrun sohbete

kıslar selam
ne zaman gelemiyorum nasılsınız bakalım
yaa artık bende eskisi gibi burda olmak istiyorum hergün yaa
bu arada duqi vardı ya buraya geldi mi bilmiyorum ama bana mesaj atmış
sözlenmiş sevdiceğiyle şubatta da nişanı varmış allah tamamına erdirir inşallah

eda ismim.nicden de belli oluyor bilmeyenlerde eda diyor istanbuldayım.aynı semtte oturuyorz nişanlımla.ama ikimizde farklı semtte oturmak istiyoruz.ne senin ailene ne benim aileme yakın olsun diye konustuk.ama bakalım nasip. :97:

cnm slm hatrladın mı beni hani blksrdeym bnde
neler yapıosn tarhnz kesinleşti mi nisan istyrdnz sizde

ben örnek vermek adına züccaciye dükyanı dedim junyorita ben de italyan markası oldugunu biliorum ayrıca ben de ordan alışveris yapıorum ceyiz topicimde de var sadece orda satılan ürünler toplama dedim mesajı ii okusaydın anlardın...

iyi de sen yazmışsn toplama mal satıo die doğru okudum ve anldım ki toplama malın fiyatları o kadr pahalı olmaz...

hayrlı olsun Allah tamamını erdirsn
bizmde tarhmz netleşti Allaha çok şükr cnm 16 nisan
bizde koşuştryrz ne yapalım eksikler bitmio ki

iyi de sen yazmışsn toplama mal satıo die doğru okudum ve anldım ki toplama malın fiyatları o kadr pahalı olmaz...

evett toplama mal satıoo arastırırsan ögrenirsin eger bulundugun sehirde bernardo varsa git,gör ve gez gondol plastik ürünleri bile satılıyor valla bilemyicem tatlımm toplama ürün fiyatları ne kadar benim modelleri hoşuma gidiyor alıyorum

demök ki sizin orda öle toplama şeyler var bn konyadki magzasından hatta kule sitedeki bernardodan yemek takımları aldım hç de farklı bi marka görmedim neyse yaa sadece sölemek istedim yok iyi oku faln diosn bn sadece yanlış anlaılan bişey olmasın die düzeltmek istedim sorun yok büytme istersen...

bende pahalı diye düşünüyodum.ama ne biliyim herkes bernardo deyince bakınıyım dedim.modeller cidden güzel.herkes alıyo bende alıyım dedim ama sağol rahatlattın beni

ben bernardodan çeyiz seti aldım o tabkların kalite kontrole girmeden gönderilmiş hali beni delirtti kaç defa gittim geldim değiştirmek için yamuk yamuk çizgiler nokta nokta izler hayatta almam tabak
çelik tencereler korkmazın üretimi bernardo için kendi üretmiyor çatal bıçakları yurtdışından geitiriuyolar onuttum orda bir çok markanın ürünü satılıyor bu yüzden arkadaş toplama demiş :)
ben tabakları hariç memnunum ama gereksiz bir pahalı geldi benim gözüme :)
ben misafir yemek takımı
çatal bıçak takımı
tencere seti
çaydanlık
düdüklü
cezve takımını 1.595 e aldım uygun geldi yoksa ordan almazdım :)

bernardonun tencere cezve ve çaydanlıklarını da korkmaz üretiyor arkadaşlar...bi çok bardağı da paşabahçenin...ayrıca sadece italyan malı satmıyor...bir çok ürününde made in p.r.c diye etiketi var...bende yemek takımımı alırken polonya malı demişlerdi...ayrıca bernardo da bulunan bir çok ürün bievde var.

bernardoda biz sormuştuk görevli kendi söylemişti bernardonun kendi üretim yeri yok çelikleri korkmaza yaptırıyor porselenleri ithal sadece kendi adını damgalıyor düdüklü olarak fissler satıyor melteminde dediği gibi gondol ürünleri bile var

neyse junyorita okusun ben de ankarada yasıorum junyorita panora bernardoya yolun düserse sana zevkle eşlik ederim
burda sonucta fikir paylasımı yapıoruz herkes aldıklarını güle güle kullansın mesela Aslı arkadasımız Bernardo marka yemek takımı aldı çok da sık ama o modelinde sadece sorunlar yasnmıyor ben de Bernardodan almayı düşünüyordum ancak arkadaslar yeni geldikleri için tabiki geçmişi de okuyamadılar vazgeçtim bernardodan ya porland ya da kütahya düşünüyorum...
sonucta burası evlilik hazırlıgı topici ne iyi ne kötü paylasıyoruz laf atısmalarına gerek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…