- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.301
Slm kızlar bugün o kadar yoğun ki bi sabah bakabildim foruma...
Kimin kızı oluyor...
Allah bizlerede nasip etsin:)
benim canım ben arada ugruyorum sizlere
bende aynı şeyi düşünüyorum canım hiç eğlenmiyorum düğünlerde milleti memnun etme telaşı kimse memnun olmuyor o ayrı :) neyseki ikimizde düğün istemiyoruz ben kınada yapmıcam hattagelin hamamı yapmayı planlıom :)
enemmm izmirre mi gelion cimcimeeee bende izmirdeyim :)ağlama ağlama sen kocanla mutlu ol ailende mutlu olur
çok güzel canım koçtaşda görmüştüm bende ev bi düzene otursun bende aböle bişiler almayı planlıom banyo çok büyük doldurmam lazım hehe
heyttttttttttttt kıslar napıyonuzz nevar ne yok gelemiyorum
elcintih bugün yolcu gider kocişineee nevar ne yok yeni katılanlar
var galiba şuan pek yazamıcam ama sonra yeni gelenleri tancammm
benimde hep kız geçiyordu içimden şükür sağlığıda yerinde bekliyoruız artık bakalım aramıza katılmasını...darısı szilere
meltemcim merhaba öncelikle.... bende aynen senin gibi yapacağım kendi yatağımı götürüyorum fazladan bir odamız var nişanlım da kendi yatağını getirecek orayı misafir odası gibi yapacağız şehir dışından gelecekler için...
tek kişilik yatak dimi meltem.
aslında çekyat gibi bişide alıp koyabilirsin. çekyat koymak bence daha kullanışlı olur.
istersen oturabilirsin istersen gelenleri yatırabilirsin.
ama diğer türlü yatağını getirirsen orası sadece yatak odası olucak. daha az kullanışlı olur gibime geliyor.
kına yapmayacak bir kişi daha çıktı 3 lendikBende sedefte görüp gelin hamamı özenmiştim ama annem vazgeçirdi ben hayatımda kimsenin gelin hamamına gitmedim ki öyle adet yok bizde dedi bende vazgeçtim
Çok sevindim:) İnş. kolay ve zevkli bir hamilelik geçirirsin
benim canım ben arada ugruyorum sizlere
heyttttttttttttt kıslar napıyonuzz nevar ne yok gelemiyorum
elcintih bugün yolcu gider kocişineee nevar ne yok yeni katılanlar
var galiba şuan pek yazamıcam ama sonra yeni gelenleri tancammm
Aynen lena bu arada dün aksam yazamadım tatlım ben çekmeköye gelin geliyorum sanırım aynı yakadayız kahve içmeye beklerim canım...
Aslıcımmm salonum olucak oturma odam olucak 5 odalı canımm bir odayı da misafir odası yapıcamm...
Allah sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin Analı babalı büyüsün canım hayırlı olsun
Aynen lena bu arada dün aksam yazamadım tatlım ben çekmeköye gelin geliyorum sanırım aynı yakadayız kahve içmeye beklerim canım...
Aslıcımmm salonum olucak oturma odam olucak 5 odalı canımm bir odayı da misafir odası yapıcamm...
çekmeköy :) ankara da olsan daha yakındın canım :) inş. kısmet olursa bende beklerim 1 gece önceden yola çıkarız artık :)
Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatli kucağına almak nasip olsun canım :)))))tşk ederim canım şimdilik güzel allah isteyenlere nasdip etsin inş.
OFFF Lena ya korkutma beni ankya geldinmi hiç bilmiorum ama ankda gidecegin yerler bellidir hani ankaranın merkezinde kızılay vardır her magaza vardır her aradadıgını bulursun heryerden ulasım kolaydır biraz daha lüks istersen tunalıya cıkarsın kızılaya yürüyerek 15 dk uzaklıkta çeyiz alışverisi için samanpazarı vardır hersey vardır ben de çok zorlanıcam ve çok da korkuyorum istanbuldan :2:ve ben hep dısarda olan biriyim nasıl eve alısacagım bilmiorum :2:
Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatli kucağına almak nasip olsun canım :)))))
korkma canım küçük şehirden gitmiyorsun istanbula ankaradan gidiyorsun sıkma canını :) alışırsın orayıda çözersin merak etme :))) iyi yanlarını düşün gri devlet binaları yok hehe ankaraya bir kere geldim hiç sevemedim ya bir resmiyet geldiğim ilk gün hasta oldum birde :) sıkma canını tek sorun bu olsun çözersin:86:
melekler ben geldim .işin yoğunlugundan vakit bulamadım aklım hep sizde.nişanlımdan çok size vakit ayırıyom seviyom sizi beee :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?