2011 gelin adayları buyrun sohbete

heyttttttttttttt kıslar napıyonuzz nevar ne yok gelemiyorum
elcintih bugün yolcu gider kocişineee nevar ne yok yeni katılanlar
var galiba şuan pek yazamıcam ama sonra yeni gelenleri tancammm

kına yapmayacak bir kişi daha çıktı 3 lendik Bende sedefte görüp gelin hamamı özenmiştim ama annem vazgeçirdi ben hayatımda kimsenin gelin hamamına gitmedim ki öyle adet yok bizde dedi bende vazgeçtim

bugün taze gelinimiz selin geldi sen eskidin şekerAa gözün aydın canım kavuş bakalım eşine evin durumunuda bildir bize dağınık mı toplu mu diye

Aynen lena bu arada dün aksam yazamadım tatlım ben çekmeköye gelin geliyorum sanırım aynı yakadayız kahve içmeye beklerim canım...
Aslıcımmm salonum olucak oturma odam olucak 5 odalı canımm bir odayı da misafir odası yapıcamm...

kına yapmayacak bir kişi daha çıktı 3 lendik Bende sedefte görüp gelin hamamı özenmiştim ama annem vazgeçirdi ben hayatımda kimsenin gelin hamamına gitmedim ki öyle adet yok bizde dedi bende vazgeçtim

hehe yalnız değilmişiz baksana bende benden başka kına yapmayan yoktur diye düşünüyordum ama hiççç hoşlanmıyorum kıda düğün olaylarından :) annemde evde yaparız aile arasından o zaman olmadan olmaz dedi :) kıramadım arkadaşlarla gelin hamamı yapıcaz biz yicez içcez yıkancaz çok eğlenceli oluyormuş bende yapalım didim ozaman temiz temiz evlenirim heheheh

benim canım ben arada ugruyorum sizlere

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah fatma.

hoşgeldin elçin. özlettin kendini

Meltem evin 5 odalıysa yap gitsin canım...

çekmeköy :) ankara da olsan daha yakındın canım :) inş. kısmet olursa bende beklerim 1 gece önceden yola çıkarız artık :)

çekmeköy :) ankara da olsan daha yakındın canım :) inş. kısmet olursa bende beklerim 1 gece önceden yola çıkarız artık :)

OFFF Lena ya korkutma beni ankya geldinmi hiç bilmiorum ama ankda gidecegin yerler bellidir hani ankaranın merkezinde kızılay vardır her magaza vardır her aradadıgını bulursun heryerden ulasım kolaydır biraz daha lüks istersen tunalıya cıkarsın kızılaya yürüyerek 15 dk uzaklıkta çeyiz alışverisi için samanpazarı vardır hersey vardır ben de çok zorlanıcam ve çok da korkuyorum istanbuldan :2:ve ben hep dısarda olan biriyim nasıl eve alısacagım bilmiorum :2:

tşk ederim canım şimdilik güzel allah isteyenlere nasdip etsin inş.
Hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatli kucağına almak nasip olsun canım :)))))

korkma canım küçük şehirden gitmiyorsun istanbula ankaradan gidiyorsun sıkma canını :) alışırsın orayıda çözersin merak etme :))) iyi yanlarını düşün gri devlet binaları yok hehe ankaraya bir kere geldim hiç sevemedim ya bir resmiyet geldiğim ilk gün hasta oldum birde :) sıkma canını tek sorun bu olsun çözersin:86:

hoşbulduk aslıcım buketcim
walla öle ailemmel hasret giderdik yaa evin düzgün olduguna eminim benin kociş düzenli ama yüzüme kara çıkarmasın artık yarın sabah görece<z bakalım size bildiririm walla eskidim ya 3 ay geçti

herkese slm

lena sana bişey sormam lazım geçmişte okurken senin pendikte yaşadığını okudum bildiğin iyi kuaför var mı orada ve makjayıda iyi olan?
şimdiden çok teşkkr ederim..

evett yaaaa ankara çok soguk ayazı cok kötü nisanlım sadece polarla duruyor ben montla dolasıorum alısırım ilk zamanlar korkarım ama sonra alısırım bekar görümcem var olmadı onunla cıkarım dısarı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…