- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.321
slm cnm hg
öle di mi fikir alışveriş için çok iyi oluo arkdaşlar saolsun yardımcı oluyrlar
selamlar kızlar herkese merhaba..
evet aynen öyle.anacım senin 2,5 aycık kalmışşş oh oh..
yeni gelinler gelmş artık sonra tanışacam onlarla
yarın ist. işteee kıslar burda hava süper yaaaaaaaaaaaaa
junyorita aynı gün evleniyoruz sanırım :) geri sayımda aynı aşamadayız..
yeni gelinler gelmş artık sonra tanışacam onlarla
yarın ist. işteee kıslar burda hava süper yaaaaaaaaaaaaa
pendikteydi sanırım arkadaşım mayıs gibi düğün yapıcak bizede lazım olucak :)))) evet hazır sormuşken ben de öğreneyim :)
herkese slm
Selam hoşgeldin
lena sana bişey sormam lazım geçmişte okurken senin pendikte yaşadığını okudum bildiğin iyi kuaför var mı orada ve makjayıda iyi olan?
şimdiden çok teşkkr ederim..
hoşgeldinnnnn :))))))melekler ben geldim .işin yoğunlugundan vakit bulamadım aklım hep sizde.nişanlımdan çok size vakit ayırıyom seviyom sizi beee :89:
alışırsın canım hiç dert edipte canını sıkma bence :))))evett yaaaa ankara çok soguk ayazı cok kötü nisanlım sadece polarla duruyor ben montla dolasıorumalısırım ilk zamanlar korkarım ama sonra alısırım bekar görümcem var olmadı onunla cıkarım dısarı ...
selam :)selamlar kızlar herkese merhaba..
ya kızlar dün bernardoda çok güzel bi kahvalt tkm gördüm.annem zamanında bana yemek takımı almıs ve yanında kahvaltı tkm hediye etmişler.içini açıpda bakmadım bile dıştan güzel değiller.bi tanede ordan alsammı diye düşünüyorum.bide çeyiz tamamen bana bakıyo.bunlamı yetinsem bilemedim..:26:
slm second hg nasılsın
yaaa evet bnde 3,5 atıorum sorma acayip duygular içerisindeyim deli gbi hissediyorum kendimi
seninde çok yok canm
ya kızlar dün bernardoda çok güzel bi kahvalt tkm gördüm.annem zamanında bana yemek takımı almıs ve yanında kahvaltı tkm hediye etmişler.içini açıpda bakmadım bile dıştan güzel değiller.bi tanede ordan alsammı diye düşünüyorum.bide çeyiz tamamen bana bakıyo.bunlamı yetinsem bilemedim..:26:
pendikteydi sanırım arkadaşım mayıs gibi düğün yapıcak bizede lazım olucak :)))) evet hazır sormuşken ben de öğreneyim :)
hoşgeldinnnnn :))))))
evet cnm nasipse 16 nisan mı
şimdiden hayrlı uğurlu olsun cnm :123:
nasıl bi çok şeyi halledbldnz mi
evet 16 nisan :) sağol canım seninde hayırlı olsun.. düğün salonu , gelinlik ,beyaz eşya , çeyizler filan hazır. mobilya,halı,perde henüz kesinleşmedi. oturacağımız evde kiracılar vardı , geçen hafta çıktılar. önce boya ,badana ,tadilat filan yapılacak .. ölçüleri filan aldık işte bakıyoruz mobilya ..
siz ne aşamadasınız?
nikah günü aldınız mı? biz düğünde mi yapsak önceden mi nikahı yapsak karar veremedik henüz
hoşgeldinnnnn :))))))
alışırsın canım hiç dert edipte canını sıkma bence :))))
selam :)
hiçççç alma derim olanla idare et bi süre sonra istersen yenisini alırsın :) bernardo zaten pahalı hiç masraf yapma derim daha kullanıp kullanmıcağın belli değil :)))))
bende şimdiden başlladım strese ama ben abartıyorum.nediyim.Allah utandırmasın tüm evlenecekleri
evet cnm nasipse 16 nisan mı
şimdiden hayrlı uğurlu olsun cnm :123:
nasıl bi çok şeyi halledbldnz mi
evet 16 nisan :) sağol canım seninde hayırlı olsun.. düğün salonu , gelinlik ,beyaz eşya , çeyizler filan hazır. mobilya,halı,perde henüz kesinleşmedi. oturacağımız evde kiracılar vardı , geçen hafta çıktılar. önce boya ,badana ,tadilat filan yapılacak .. ölçüleri filan aldık işte bakıyoruz mobilya ..
siz ne aşamadasınız?
nikah günü aldınız mı? biz düğünde mi yapsak önceden mi nikahı yapsak karar veremedik henüz
saol cnm
bzi ayrı şehrlerdeyz cnm o yüzden bnm yaşadığım yerde nikahmz olcak ve aynı gnünü akşamı ist düğün
bizm tarih kesin,salon tutuldu,eşyalar tamam gbi gelinlik bu haftasnu alıncak Allah nasip ederse
sadece ev tutulmadı ve ev tuttuldktan sonraki kısımlar perde merde onlar eksik
biraz gergn bi dönem sanki hçbrşey yetşmcekmiş gbi gelio
balaymzda tamam ayrlandı
bnm çeyzler tamamlnmya çalışılo
eger aynı şehrlerdeysenz düğün salonunda kıyın nikahnızı cnm bnm fikrm biz öle istedk ama nasip olmadı
ayrıca arkadaşlar bernardo italyan markasıdr ve kalitelidr sıradan bi züccaciye malı değil :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?