2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya kızlar dün bernardoda çok güzel bi kahvalt tkm gördüm.annem zamanında bana yemek takımı almıs ve yanında kahvaltı tkm hediye etmişler.içini açıpda bakmadım bile dıştan güzel değiller.bi tanede ordan alsammı diye düşünüyorum.bide çeyiz tamamen bana bakıyo.bunlamı yetinsem bilemedim..:26:

Son düzenleme:
junyorita aynı gün evleniyoruz sanırım :) geri sayımda aynı aşamadayız..

evet cnm nasipse 16 nisan mı
şimdiden hayrlı uğurlu olsun cnm :123:
nasıl bi çok şeyi halledbldnz mi

yeni gelinler gelmş artık sonra tanışacam onlarla
yarın ist. işteee kıslar burda hava süper yaaaaaaaaaaaaa

hg elcintih sonra tanışırz
ne güzel hava iyi olnca insanda pozitif oluo

pendikteydi sanırım arkadaşım mayıs gibi düğün yapıcak bizede lazım olucak :)))) evet hazır sormuşken ben de öğreneyim :)
melekler ben geldim .işin yoğunlugundan vakit bulamadım aklım hep sizde.nişanlımdan çok size vakit ayırıyom seviyom sizi beee :89:
hoşgeldinnnnn :))))))
alışırsın canım hiç dert edipte canını sıkma bence :))))
selamlar kızlar herkese merhaba..
selam :)

hiçççç alma derim olanla idare et bi süre sonra istersen yenisini alırsın :) bernardo zaten pahalı hiç masraf yapma derim daha kullanıp kullanmıcağın belli değil :)))))

walla ne güzel olurdu burdan hava getirmek yaa ama bol bol portakal getriyorumm

meltoş cum soracam eve bir varim tanışacam hepsiyle birsürü gelin gelmiş tanıyalım bakalım kimmiş neymiş nerden gelmiş adını bizim listeye yazalım birr

cnm sen bilirsn ama eger varsa elinin altında alma derim evlendikten sonra baktın hala hoşlanmıosn o zmn alırsn bernardodan olmaz mı :81:

pendikteydi sanırım arkadaşım mayıs gibi düğün yapıcak bizede lazım olucak :)))) evet hazır sormuşken ben de öğreneyim :)

hoşgeldinnnnn :))))))

:90:
bnde o yüzden sordm cnm umarım görür arkadaş :97:

Bu arada çeyiz arastırmalarım devam ediyor kızlar Bernardo bir marka degilmiş züccaciye magazası düşünün ismi bernardo toplama ürünler satılıyor

bende pahalı diye düşünüyodum.ama ne biliyim herkes bernardo deyince bakınıyım dedim.modeller cidden güzel.herkes alıyo bende alıyım dedim ama sağol rahatlattın beni

xeddax canım benim bence de alma.. hazırda varsa hele hiç gerek yok zaten zaman daraldıkça eksikler daha çok çıkıyor ve bi r sürü masraf ekleniyor. evlendikten sonra da alınabilir ayrıca .

Son düzenleme:
Aynen Eda sıkılınca yenisini alırsın evlilik öncesi zaten bir sürü masraf cıkıyor annecigin ne güsel düşünmüş ve almış bence kullan o da mutlu olur

Bu arada tanısalım ben meltem kaç yasındasın?hangi sehirde yasıyorsun?nereye gelin gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…