2011 gelin adayları buyrun sohbete

gnaydın kızlar hayırlı cumalar..

aslıcım bncede taç daha iiydi sanki bu fazla sade geldi bana hem o kuru temzleme de oluyormş bnun markaası ne?

mstfm senn eklediğin yatak örtüsü hangi markann daha önce grdüğümü hatrlamıorm gerçi o kadar bakıormki :)

aslıcık günaydın canım ben beğendim.çeyiz sermedemi kullanıcaksın günlükmü?

eda çeyiz serme derken ben çeyiz sermicem.
ama evlendiğimin ilk zamanları kullanmayı düşünüyorum.

günaydın kızlar.

pandomim örtü çok güzel ama bence taçı tercih et.

çok kararsız kaldım bende canım :)) taçınkide buydu tekrar resim eklim :)

Eki Görüntüle 130168
madem 130 liraymış gündeliğe olabilir... Ama ben bunu daha çok beğeniyorum..

buda çok şıkmış canım. bunun fiyatı nekadar bide beyazı varmıdır acaba?
Yatak odası beyaz olunca ekru yada krem renk sırtarabilir.

cnm tacın 400 lira ben zaten çok şatafatlı istemiyorum... Belki gündeliğe bunu alırım...

kızlar mobilya için modoko ya gitmek isteyen varsa benden bir tavsiye. çok karışık ve düzensiz bir site. aynı zamanda masko ya göre çokta pahalı

arya imiş bunun markası betülcüğüm.

canım bak taç ın kalitesi kendini nasıl gösteriyor. bence kesinlikle bu. ama birde beyaz mobilyada kararlıysan beyaz yada krem hepsinden vazgeç. yatak odanı beyazla hangi rengi kullanacaksan o renge yakın bi örtü al. benim yatak odam ahşap ve beyaz lake den oluşuyo. ben sırf bu yüzden beyaz örtü almadım açsın diye kahverengi kullandım.

Aslı zaten kışın kullanacakmısın bilmiorum kışın kaldırmadan önce kuru temizleme yaparsın hem daha uzun ömürlü olur kullanımı ...

meltem en iyisi taç almak galiba :)
bitane de siyahlı bi örtü almayı düşünüyorum dönüşümlü kullanırım.
ama ikinci örtüyü evlendikten sonrada alabilirim mali durumuma göre bakıcam.

Bide var ya bu markafoni limango dandik ürünler satıyorlar ve asla indirimde dedikleri indirimli fiyatı değil etiketi kabartıyorlar sonra indirimde gibi gösteriyorlar... Markafoniden 1 ay önce bi çizme aldım 1 aydır kullanıyorum altı açıldı ve resmen çizme delinmiş... Oralardan alma taraftarı değilim bide tekstili elle almak daha mantıklı....

bu örtüye bayıldım bunun fiyatı ne kadar kızlar ben de taç' bakıyım bugün...

Aslı akasyanın dedigi dogru yatak odan beyazsa kesinlikle pastel tonlarda almalısın ki bogmasın ...

Bir de yatak örtüsü alırken perdenin rengini de ayarlayın halınızın da kombinlensin...

sağol hayatım.. aslı ikinci kez taca baktım ve bna sorrsan taç derim

Tememm kızlar vazgeçtim aryadan :))
Sizde böle deyince taç daha iyi geldi benimde gözüme.

Akasyacığım ben yatak odasını sadece beyaz yapmak istiyorum.
duvarları perdeleri halıları herşeyi :))
bir tek siyah güneşlik perdesinde kullanıcaz o da nişanlım vardiyeci olduğu için.
gündüz yattığında içeri az ışık alsın diye.
yatak örtüsünüde ikinci alırsam ilerde siyah alırım. şimdilik aklımdaki beyaz.

aynen katılıorum cnım aynı durumu ben de yasadım limangodan yurt dısında çizme begenmiştim getirttim ben de ve çizme indirimde filan degildi bir kaç defa giydim bir de yagmurda giydim çizmenin altı açıldı atmaktan baska çare kalmadı ayakkabıcı da yapamadı...

bi de bu sitelerde ben tereddütle yaklasıorum biz o zaman dısarda neden o kadar fazla fiyat ödüyoruz ben arastırdım gümrükten geçmeyen mallar satılıyormuş...

meltem bu taç örtünün normal fiyatı mağazalarda 170 lira.
bu sitede indirime girmiş 130 lira

benim yatak odası beyaz belki siyah olabilir perdenin güneşliği canım.
bitane beyaz örtü istiyorum meltem ilk bir iki sene kullanmak için.
gelin yatağı olduğu belli olsun.
ilerleyen zamanlarda zaten beyaz kullanmam üşengeçlikten

bembeyaz istiyorsan o zaman haklısın. ama dediğin gibi siyah perde de odayı bir anda bambaşka yapar.

bende bazı şeylerimi evlendikten sonra alacağım. herşeyi çift çift almak çok zor. zamnala alınır evlendikten sonra eksikler

kızlar ben bi yatak örtüsü aldım.üstü bocuk işleme kenarları fırfırlı.gelinlik gibi.ben öyle sade severim ama anneciğim illa alalım dedim.fiyatı 480 tl iken tek kaldıgı için 150 tlye aldım.ipek home den yarın çıkartayımda resmini atayım size ..

kızlar ben hiç internetten güvenip giyim almıyorum.
ama mesela limangodan aldım özdilek bornoz takımımı.
mağazada 200 liraydı aldığım bornoz.
Ben indirimli 160 liraya aldım.
bilindik şeyleri ve belli markaları almak gerekiyor nettende sanırım.

Ama sen yine de yatk örtüsü alıcaksın sonucta netten degil de ayır bir gününü hem gezersin hem de yatak örtüsü bakarsın istanbulda outlet alısveris merkezi varsa oralara da bak orda da fiyatlar uygun oluyor sen biliosun daha önce yatak örtünü rengi tutmadıgı için gönderdin görüp de almak daha mantıklı üç beş kuruş fazla ver ama faturalı görüp de al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…