- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.481
bembeyaz istiyorsan o zaman haklısın. ama dediğin gibi siyah perde de odayı bir anda bambaşka yapar.
bende bazı şeylerimi evlendikten sonra alacağım. herşeyi çift çift almak çok zor. zamnala alınır evlendikten sonra eksikler
kızlar ben bi yatak örtüsü aldım.üstü bocuk işleme kenarları fırfırlı.gelinlik gibi.ben öyle sade severim ama anneciğim illa alalım dedim.fiyatı 480 tl iken tek kaldıgı için 150 tlye aldım.ipek home den yarın çıkartayımda resmini atayım size ..
kızlar ben bi yatak örtüsü aldım.üstü bocuk işleme kenarları fırfırlı.gelinlik gibi.ben öyle sade severim ama anneciğim illa alalım dedim.fiyatı 480 tl iken tek kaldıgı için 150 tlye aldım.ipek home den yarın çıkartayımda resmini atayım size ..
Ama sen yine de yatk örtüsü alıcaksın sonucta netten degil de ayır bir gününü hem gezersin hem de yatak örtüsü bakarsın istanbulda outlet alısveris merkezi varsa oralara da bak orda da fiyatlar uygun oluyor sen biliosun daha önce yatak örtünü rengi tutmadıgı için gönderdin görüp de almak daha mantıklı üç beş kuruş fazla ver ama faturalı görüp de al...
günaydın kızlar nasılsınız yarın nişan alışverişine çıkacağız bana bol bol dua edin sorunsuz geçsin diye
günaydın kızlar nasılsınız yarın nişan alışverişine çıkacağız bana bol bol dua edin sorunsuz geçsin diye
Günaydın kızlar bende bir günlük bir misafirlik yatak örtüsü almayı düşünüyorum günlük krem istiyorum bende mobilyalarımı beyaz olsun istiyorum örtü perde abajurlar avize halı krem olsun istiyorum bu arada annem dün çarşıya çıkmış mutfağıma birşeyler almış albüme ekledim bakarsınız kızlar özellikle yağlık sirkeliğe bayıldım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün biraz rahatsızım yaa boğazım ve başım çok kötü ağrıyo
sanırım grip oluyorum bu arada size beğendiğim gelinliin resmini ekleyeyim
yorumlarınızı bekliyorum
büyük bi ihtimal böyle olucak gelinliğim
http://webservices.pronovias.com/pdf/pronovias153846.pdf
buket çk hoş annenn aldkları senn istediğin gbi bambu almş hpsini güle güle kullan cnm
geçmiş olsun fıstığım salgın var sanırım güzel canım ama bence fazla sade ben böyle daha kabarık ve kuyruklu gelinlikleri seviyorum
Eki Görüntüle 130175 Eki Görüntüle 130173 Eki Görüntüle 130174
bunlar nasıl özellikle siyah olanı ben çok beğendim...
Günaydın kızlar bende bir günlük bir misafirlik yatak örtüsü almayı düşünüyorum günlük krem istiyorum bende mobilyalarımı beyaz olsun istiyorum örtü perde abajurlar avize halı krem olsun istiyorum bu arada annem dün çarşıya çıkmış mutfağıma birşeyler almış albüme ekledim bakarsınız kızlar özellikle yağlık sirkeliğe bayıldım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün biraz rahatsızım yaa boğazım ve başım çok kötü ağrıyo
sanırım grip oluyorum bu arada size beğendiğim gelinliin resmini ekleyeyim
yorumlarınızı bekliyorum
büyük bi ihtimal böyle olucak gelinliğim
http://webservices.pronovias.com/pdf/pronovias153846.pdf
teşekkür ederim canım hepsi çok içime sindi biliyor annecim benim zevkimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?