2011 gelin adayları buyrun sohbete

haklısın canım bazı şeylerde yedeğini sonrada alabiliriz.
mesela yatak örtüsü bigün birini bigün kullanıcak halimiz yok :))

tamam canım çek resmini ekle.

]Tac Madam Cift Kisilik Yatak Ortusu (Beyaz[/url])

Son düzenleme:

ayh canım aynen bende öyle bi yatak örtüsü buldum tek kalmıştı kadın dükkanı kapatıyordu 150 ye verdi

Meltem annemle birgün boyunca beşiktaş, eminönünü, beyoğlu gezdik.
özelikle eminönünde birsürü mağazalar var
ya hepsi çok sade yada hepsi çok şatavatlı
ve hiç bir dükkanda beyaz yok hep krem yada ekru.

aslında bu tür ürünleri taçın yan ürünlerini satan magazalardan almak daha uygun oluyor kızlar siz öyle aldınız sanırım ...
Aslı ben bu örtüyü begendim canım daha agır duruyor...

bu evlilik hazırlıkları ve evlilik çok zormuş kızlar hergeçen gün daha iyi anlıyorum.
bu yatak örtüsü mevzusundan demiyorum.
sorumluluklar her geçen gün artıyor

Günaydın kızlar bende bir günlük bir misafirlik yatak örtüsü almayı düşünüyorum günlük krem istiyorum bende mobilyalarımı beyaz olsun istiyorum örtü perde abajurlar avize halı krem olsun istiyorum bu arada annem dün çarşıya çıkmış mutfağıma birşeyler almış albüme ekledim bakarsınız kızlar özellikle yağlık sirkeliğe bayıldım

buket çk hoş annenn aldkları senn istediğin gbi bambu almş hpsini güle güle kullan cnm

geçmiş olsun fıstığım salgın var sanırım güzel canım ama bence fazla sade ben böyle daha kabarık ve kuyruklu gelinlikleri seviyorum

geçmiş olsun fıstığım salgın var sanırım güzel canım ama bence fazla sade ben böyle daha kabarık ve kuyruklu gelinlikleri seviyorum

valla benimki salgından olmadı canım yaa
dün gece nişanlımla hasta ziyaretini gittik diğer ilçeye
gelince eve gitmek için yarım saat minibüs bekledim dondum soğuktan o yüzden oldu

gelinliğe gelince
ben zaten böyle sade güpürlü bişey istiyodum bide kabarık sevmiyorum bana yakışacağını da
sanmıyorum çünkü boyum kısa
kabarık gelinlikler daha da kısa tutuyo o yüzden az kabarık istiyorum ama tabi burdaki gelinliğin aynısı olmaz ufak değişiklikler yapılcak

Bana biraz ağır geliyo canım bunlar.
gerçi buna benzer bişi almıştım ben
hem rengi tam beyaz olmadığı için hemde çalışırsam rahat kullanamam diye geri iade etmiştim.

bakıyorum şimcik =) Güle güle kullan aldıklarını

günaydın kızlar nasılsınız yarın nişan alışverişine çıkacağız bana bol bol dua edin sorunsuz geçsin diye

Canım kolay gelsin. iyi alışverişler.
cicilerinin resimlerini çek bize göster pazartesi

Dantel gelinlik güzelmiş canım.
bEN biraz daha kabarık düşünüyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…