2011 gelin adayları buyrun sohbete

oyyyy bende şubatta alıcam inşallah bulurum :)
ben elfe'den kaban aldım trendyoldan çok güzel çıktı aynı ürün hepsiburadada 200 küsür ben aldım 50 tl :)))
markafoniden bornoz takımı aldım tacın 270 tl heryerde ben 139.90a aldım sorun yaşamadım
hayalimdeki yatak odasını tarif ediyorsun bende bunu bir sonraki evde yapıcam şimdi geçici oturcaz diye normal bir takım aldım taç fabio modelini beğenmiştim oda beyaz olsa alıcaktım bende şimdilik sade bir lila yatak örtüsü arıyorum :))))

geçmiş olsun canım bende aynı şekilde hastayım gözler şişti 3 gündür burun çeşme başım kalkmıyo valla daha yeni iyileştim derken gene oldum ama herkes hasta dolmuşta burun çeken çekene heheh maske takıp gzcem valla
bu arada gelinliğe bayıldım çok güzel yalnız bu modelin güzel durması için boyun uzun olması gerek gelinlik işine kafayı taktımda biraz ney neyde nasıl durur kafayı yedim :)))))

günaydın bayanlar hayırlı cumalarr herkese

tamam canım gösteririm tabii ki

bu evlilik hazırlıkları ve evlilik çok zormuş kızlar hergeçen gün daha iyi anlıyorum.
bu yatak örtüsü mevzusundan demiyorum.
sorumluluklar her geçen gün artıyor

al benden de o kadar.. zor işler. zaman yaklaştıkça streside cabası ..:18:
günaydın bu arada kızlar..
daisyrose , model çok hoş ama azcık daha kabarık bulursan daha güzel durur bence.. :)

kızlar zaten bu gelinliğin aynısı olmıycak büyük bi ihtimal bu sadece örnek bunun benzeri bişey istiyorum
bi arkadaş boyun uzun olması gerek demiş ben önce boydan gelinliklerini deniycem nasıl durucak diye
eğer güzel durursa boydan yaptırıcam
ama iki parça da olsa tek parça da olsa güpürlü olucak
tabi ki bundan birazcık daha fazla kabarık olucak ama genede çok fazla kabarık istemiyorum boyu kısa tuttuğu için

inş. betüşüm bol bol dua et benim için kavga sorun olmasın bu arada alyanslar ne kadar tutar acaba erkeğin alyasını ben alacağım ne kadar para ayırmam lazım tahmini

alyansını nasıl istediğine bağlı canım fiyatı
el işçiliği olanlar baya bi fiyatlı bildiğim kadarıyla 500 den fazla yani
biz normal alyans aldık benimki 250 tl ydi
nişanlım onca yalvarıp dil dökmeme rağmen altın istemedi aynısının gümüşünü yaptırdı kuyumcu da 100 tl verdik ona da
çok ucuza geldi yani bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…