- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.501
cnm ben albümünü göremedim ya...
oyyyy bende şubatta alıcam inşallah bulurum :)Demek belediyeden belediyeye değişiyor, İzmir'den alacak ve şubatta gün alın istediğiniz tarihe yoğun olabilir demişler...
İnşallah canımcım, seneye bu zamanlar nasipse baya baya Iğdır'lı olucam, Rabbim yardımcımız olsun...
İyimiş
ben elfe'den kaban aldım trendyoldan çok güzel çıktı aynı ürün hepsiburadada 200 küsür ben aldım 50 tl :)))Bide var ya bu markafoni limango dandik ürünler satıyorlar ve asla indirimde dedikleri indirimli fiyatı değil etiketi kabartıyorlar sonra indirimde gibi gösteriyorlar... Markafoniden 1 ay önce bi çizme aldım 1 aydır kullanıyorum altı açıldı ve resmen çizme delinmiş... Oralardan alma taraftarı değilim bide tekstili elle almak daha mantıklı....
hayalimdeki yatak odasını tarif ediyorsun bende bunu bir sonraki evde yapıcam şimdi geçici oturcaz diye normal bir takım aldım taç fabio modelini beğenmiştim oda beyaz olsa alıcaktım bende şimdilik sade bir lila yatak örtüsü arıyorum :))))Tememm kızlar vazgeçtim aryadan :))
Sizde böle deyince taç daha iyi geldi benimde gözüme.
Akasyacığım ben yatak odasını sadece beyaz yapmak istiyorum.
duvarları perdeleri halıları herşeyi :))
bir tek siyah güneşlik perdesinde kullanıcaz o da nişanlım vardiyeci olduğu için.
gündüz yattığında içeri az ışık alsın diye.
yatak örtüsünüde ikinci alırsam ilerde siyah alırım. şimdilik aklımdaki beyaz.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün biraz rahatsızım yaa boğazım ve başım çok kötü ağrıyo
sanırım grip oluyorum bu arada size beğendiğim gelinliin resmini ekleyeyim
yorumlarınızı bekliyorum
büyük bi ihtimal böyle olucak gelinliğim
http://webservices.pronovias.com/pdf/pronovias153846.pdf
inşallah cnm sornsz çk gzel bi alşverş olr km km gdiceksnz
şimdi bak canım tekrar
Bana biraz ağır geliyo canım bunlar.
gerçi buna benzer bişi almıştım ben
hem rengi tam beyaz olmadığı için hemde çalışırsam rahat kullanamam diye geri iade etmiştim.
bakıyorum şimcik =) Güle güle kullan aldıklarını
Canım kolay gelsin. iyi alışverişler.
cicilerinin resimlerini çek bize göster pazartesi
Dantel gelinlik güzelmiş canım.
bEN biraz daha kabarık düşünüyorum bide
bu evlilik hazırlıkları ve evlilik çok zormuş kızlar hergeçen gün daha iyi anlıyorum.
bu yatak örtüsü mevzusundan demiyorum.
sorumluluklar her geçen gün artıyor
şimdi bak canım tekrar
al benden de o kadar.. zor işler. zaman yaklaştıkça streside cabası ..:18:
günaydın bu arada kızlar..
daisyrose , model çok hoş ama azcık daha kabarık bulursan daha güzel durur bence.. :)
ablam ben kayınvalidem müstakbel eşim ve halası yüzükleri alırken babamda yanımızda olacak sonra gidecek canım
inşallh çk gzel geçer cnm
kız zuhal hiç konuşmuyosun
ne oldu hayırdır
bişeyin yok dimi iyisin
o zaman bende hemen fikrimi söyleyeyim evet annene katılıyorum biraz kaba ama sen beğendiysen al kullanacak olan sensin arkadaşımmm
nereden bakıyoruz albüme bende bakmak istiyorum
inş. betüşüm bol bol dua et benim için kavga sorun olmasın bu arada alyanslar ne kadar tutar acaba erkeğin alyasını ben alacağım ne kadar para ayırmam lazım tahmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?