- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.721
olblr esracm daha kolay olucaksa yap tabi üzülme sıkntı yapma senEvet 26 haziran istiyorduk, nasıl canım sıkıldı yaa...
Çünkü sıkı sıkı takip ediyorduk, belki 10 kez aramışızdır, şimdide doldu diyorlar yaa(
Acaba Bornova'dan ikametgah bulsak alabilirmiyiz?
Çünkü Bornova ikametlileri araya sıkıştırıcaz dediler...
Evet 26 haziran istiyorduk, nasıl canım sıkıldı yaa...
Çünkü sıkı sıkı takip ediyorduk, belki 10 kez aramışızdır, şimdide doldu diyorlar yaa(
Acaba Bornova'dan ikametgah bulsak alabilirmiyiz?
Çünkü Bornova ikametlileri araya sıkıştırıcaz dediler...
tanıdık varsa canım 2. adres olarak eşinin yada kendının birinizin ikametini aldırabilirsiniz.. zaten şimdi erkek yada kızdan birinin ikametiyle basvurulabiliyor .
nüfustan 2 adres kaydı yaptırın sorun olmaz
bazen çözebiliyorum canımmm
bazende kolaylar bile çok zorrrr geliyooooo :)))
canım nıkah gununu veren kişi tanıdıktı 24 nisan gunune aldık.. sadece evrakları vermesi kaldı.
benimde 26 haziran düğünüm.ama siz nikah içinmi yer bulamadınız anlamadım ??:26:
canım nikahın bir ilçede kıyılabilmesi icin kızdan yada erkekten birinin kaydının o ilçe sınırında olmasını istiyorlar benim bildigim .. madem bornova ikametlilere öncelık veriyorlar.. birinizin kaydını gecici oraya aldırsanız sorun olmaz.. zaten kayıt işlemleri ilçe nufuslarından hallediliyor ..kimin yanında göstercekseniz kendinizi o kişiyle nufusa gidin bornovanın kaydınızı yaptırın .. nikahtan sonra eşinle nereye gitceksen cıkısın yapılır..Bornova'dan ikametgah bulursak olurmu yani?
anladım cnm hayırlısı olsun darısı başımıza inş..
canım nikahın bir ilçede kıyılabilmesi icin kızdan yada erkekten birinin kaydının o ilçe sınırında olmasını istiyorlar benim bildigim .. madem bornova ikametlilere öncelık veriyorlar.. birinizin kaydını gecici oraya aldırsanız sorun olmaz.. zaten kayıt işlemleri ilçe nufuslarından hallediliyor ..kimin yanında göstercekseniz kendinizi o kişiyle nufusa gidin bornovanın kaydınızı yaptırın .. nikahtan sonra eşinle nereye gitceksen cıkısın yapılır..
cok karısık anlattım ama muhtarlıkta calısıom ben o yuzden anlatmaya calıstım inş. olur.
Çok soru soruyorum ama, ikametgah almak zormu?
Çünkü nişanlım sadece 1 günlüğüne gidecek İzmir'e, İzmir'e gitmeden önce alabilirmi ikametini?
Çok soru soruyorum ama, ikametgah almak zormu?
Çünkü nişanlım sadece 1 günlüğüne gidecek İzmir'e, İzmir'e gitmeden önce alabilirmi ikametini?
elcinciğim hoşgeldin canım
slm kıslar sabah geldim evime kociş evi dağıtmamış iyiydi ama temizlik yapmakta gerekiyordu çok işim vardı gece yolda zaten uyumadım daha yeni oturdum yaa çok yorulmuşummm
slm kıslar sabah geldim evime kociş evi dağıtmamış iyiydi ama temizlik yapmakta gerekiyordu çok işim vardı gece yolda zaten uyumadım daha yeni oturdum yaa çok yorulmuşummm
canım bornovada tanıdık var mı yada kendını kaydettirebilecegi ev fln ..
kaydını yaptırmak ıcın direkt ilcenin nufusuna gitcek..
nufusta ondan , kımın yanında oturcaksa o kişiyi isterler.. kımın yanına kaydını yaptırcaksa onla nufusa gitsin 2.adres olarak burayı vermek isrityorum desin yada direkt 1.adres olarak alsın yeterli olur.. zaten ordan aldıgı ikametide nikah dairesine verceksınız işlemler icin.
kendisi olmadan kaydını yapmaz ilçe nüfus müdürlügü.
esracım inşalalh istediğin tarihte bulursun canım ama ben şunu anlamadım izmirde kimse yoksa nikah neden orda yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?