2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayarlansa ve tam denk getşrşlse süper oluuur :)

ayarlansa çok güzel olur ama hiç sanmıyorum =((
imam nikahı beklemez ben gdiyom eyvallah derse
ama olsa süper olur

zeynep bende istiyom davetiye merak ettim şimdi senin dugunu
ne demek cnm gelmek isteyen herkesi beklerim.
çokta mutlu olurum
ay napim çok bekleyince böle oluo galiba

Eki Görüntüle 130252 Eki Görüntüle 130251
bunlarda çok güzel değil mii ama çok pahalı ???
modeller çok hoş.
bak bu süper fikirmiş canım ya iyiki paylaştın

aklıma bişiyler geldikçe paylaşıyrm cnm

Son düzenleme:
spicy bencede yanlıslıga kurban gitme ayrıca fikirde süper ama bunu damata kabul ettırmek lazım -ki bizimki cocuk musun der
betüş sen cok yaşa emi soktun kafama bu sarkıyı

ayarlansa çok güzel olur ama hiç sanmıyorum =((
imam nikahı beklemez ben gdiyom eyvallah derse
ama olsa süper olur

müziğin verildiği mekanizmanın başına yakın bir arkadaşımızı oturtsak ayarlanabilir aslında ya neden olmasın belki facete patlama yapar nikah anı ünlü oluruz

müziğin verildiği mekanizmanın başına yakın bir arkadaşımızı oturtsak ayarlanabilir aslında ya neden olmasın belki facete patlama yapar nikah anı ünlü oluruz

gülmekten öldüm yahu
heycandan evet diye rezil olan damat ve şarkı söyleyen kızdan sonra hit bir düğün olur eminim

Son düzenleme:
ikimizde kumralız da betüşüm ondan
:))) bn dans müziği olarak daha seglmle paylaşmadm ama soner arıcadan deniz gözlümü istiorm hem sözleri çk gzel hemde nişanlmn gözleri masmavi.. snrada diormki bu bnden ona ithafen bi parça gbi oluo dans müziğinde kararszm yani
spicy bencede yanlıslıga kurban gitme ayrıca fikirde süper ama bunu damata kabul ettırmek lazım -ki bizimki cocuk musun der
betüş sen cok yaşa emi soktun kafama bu sarkıyı
ooooh imamınıda kyarım hükümetini de :)))))))))))))))
aynen benimkide öyle der ve kabul etmez

bn bnmkine şarkıdan bahsettim ama sölemedm çaldrmak istediğimi düğünde kaynıma söledm müzik işlerini onnla halledicez bn ona listeyi vercem nerde ne çalması gerektiğini kararlaştrcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…