- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.761
kız senin dediğin bim bam bomu dinledim şimdi annen neden izin vermiyor anladım çok hakaret var onda kıza
ne bilim cnm ağır takılmamı istio galiba
demesinler geline bak ne hevesliymiş evlenmeye die
desinler dedim boşver benm günüm o gün kim ne derse desin
ondan değildir de o şarkıyı baştan sona dinledim şarkıda kızı yerden yere vurmuş ondan istemiyordur annenama şarkının senin yazdığın kadarı süper
ondan değildir de o şarkıyı baştan sona dinledim şarkıda kızı yerden yere vurmuş ondan istemiyordur annenama şarkının senin yazdığın kadarı süper
kızlar söze bakın
Küçükken aldığım dışı güzel, içi hep çürük elmalı şekerler gibisin.Aranızdaki tek fark o elmalı sen EL MALI!!!!
bendede var o program akşama keserim bende öyle atarım aşkımakimse o bölümünü duymaz kii
genelde öyle oluo çünkü sadece benim deidğim bölümden sonrası foto çekimi için millet sıraya girer
herkes koltuklardan kalkar.
yok o şarkıyı tam dinlemedi devamı duysa iice çıldırır
gelin oluomuşum ağır olmam gerekiomuş nie herkes duycakmış demezlermi aman ne meraklıymış evlenmeye dio.
ama o kısımları atabilirim.
sadece dediğim bölümü 2 kere çaldırabilirim
nişanlımın tanıdığı şarkıları kesiyor çıkış içinde öyle yaptırcaz çünkü 5 dk falan sürück çıkış parçamız yoksa
bendede var o program akşama keserim bende öyle atarım aşkıma
kızlaaaar aranıza yeni birini kabul eder misiniz? internette düğün hazırlığı fln diye araştırırken sizi buldum, tam aradığım sohbet dedim asıl uzmanlar burdaymış :)
kızlaaaar aranıza yeni birini kabul eder misiniz? internette düğün hazırlığı fln diye araştırırken sizi buldum, tam aradığım sohbet dedim asıl uzmanlar burdaymış :)
ağır laf olmuş kız ben bunları nereden buluyon
kızlaaaar aranıza yeni birini kabul eder misiniz? Internette düğün hazırlığı fln diye araştırırken sizi buldum, tam aradığım sohbet dedim asıl uzmanlar burdaymış :)
hoşbuldummm düğün benim de çok yakın yaa 14 mayısta inşallah :) ama ortada daha ne ev var ne eşya ne nikah tarihi ne gelinliknsl yetişcek bilmyiorum
yetişir canım yetişir ama başlaman lazım hemen. çeyiz ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?