2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne bilim cnm ağır takılmamı istio galiba
demesinler geline bak ne hevesliymiş evlenmeye die
desinler dedim boşver benm günüm o gün kim ne derse desin

ondan değildir de o şarkıyı baştan sona dinledim şarkıda kızı yerden yere vurmuş ondan istemiyordur annen ama şarkının senin yazdığın kadarı süper

kızlar söze bakın

Küçükken aldığım dışı güzel, içi hep çürük elmalı şekerler gibisin.Aranızdaki tek fark o elmalı sen EL MALI!!!!

ondan değildir de o şarkıyı baştan sona dinledim şarkıda kızı yerden yere vurmuş ondan istemiyordur annen ama şarkının senin yazdığın kadarı süper

kimse o bölümünü duymaz kii
genelde öyle oluo çünkü sadece benim deidğim bölümden sonrası foto çekimi için millet sıraya girer
herkes koltuklardan kalkar.
yok o şarkıyı tam dinlemedi devamı duysa iice çıldırır
gelin oluomuşum ağır olmam gerekiomuş nie herkes duycakmış demezlermi aman ne meraklıymış evlenmeye dio.

ama o kısımları atabilirim.
sadece dediğim bölümü 2 kere çaldırabilirim
nişanlımın tanıdığı şarkıları kesiyor çıkış içinde öyle yaptırcaz çünkü 5 dk falan sürück çıkış parçamız yoksa

kızlaaaar aranıza yeni birini kabul eder misiniz? internette düğün hazırlığı fln diye araştırırken sizi buldum, tam aradığım sohbet dedim asıl uzmanlar burdaymış :)

bendede var o program akşama keserim bende öyle atarım aşkıma

kızlaaaar aranıza yeni birini kabul eder misiniz? internette düğün hazırlığı fln diye araştırırken sizi buldum, tam aradığım sohbet dedim asıl uzmanlar burdaymış :)

gel anam gel bizde dertleşiyoruz burda. çeyiz derdimiz zaten hiç bitmiyor. bende çok şey öğrendim arkadaşlardan

düğün ne zaman hazırlık falan var mı

merhabalar kızlarr. nasıl gidiyor hazırlıklar?
off burada gök delindi resmen. ev kafama yıkılacak sanıyorum her gök gürültüsünde (Antalya)

hoşbuldummm düğün benim de çok yakın yaa 14 mayısta inşallah :) ama ortada daha ne ev var ne eşya ne nikah tarihi ne gelinlik nsl yetişcek bilmyiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…