- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.801
canım düğün 12 martta ama ben yarın istanbula gidiyorum iş seyehatı için 10 kadar yokum gecen haftada konustuk herseyi olamayacagımı falan.daha hic prova olmadım gelmem şubatın başını buluyor kadının sorumsuzlugu sinir etti beni
kızlar ya moralim cok bozuk dün gelinliklikciye gittim provayı hazırlamamıs kırk tane sey söledi ayak üstü sinir oldum ya zaten işten acle acel gidiyorum bide hazır degil dio aramıyor bile offf offf
azda kalmış canım bizde abimin düğününde aynı şeyi yaşamıştık düğünden birgün önce akşam teslim etti gelinliği banada ders oldu bulabilirsem hazır alacağım bulamazsam da düğün tarihimi 1 hafta önce söyleyeceğim
azda kalmış canım bizde abimin düğününde aynı şeyi yaşamıştık düğünden birgün önce akşam teslim etti gelinliği banada ders oldu bulabilirsem hazır alacağım bulamazsam da düğün tarihimi 1 hafta önce söyleyeceğim
gelde oyma o kadını ama elinde koz var sıkma canını napcan güzelce uyarsaydın birdaha böyle bişi olmasın diye merak etme senin istediğin tarihte o gelinliği paşa paşa yetiştircekler bende nisanda evlenmeyi pşlanlıyorum daha gelinlik işine girmedim bile :)
uyardım canım bende bir ay önce gittim zaten pazarlık yaptık ölcü verdim öle kaldı. bence sende bir an evvel bak canım.
bende önümüzdeki cumartesi izmir laperi den randevu aldım ordan alıcam sanırım gelinliğimi
aaa sende mi izmirdensin bende izmirdeyim :) hiç izmirden gelin yoktum diyordum bak karşılaşmamışız :) deneyimlerini merak ediyorum canım ama kemeraltınıda bir dolaş ilk yerden alma gereksiz kazıklanmayalım :)
bakıcam canım şubatta gün alıp gelinliğe karar vericem zaten benim gelinlik baya bir sade olucak çok zorluk olmaz diye düşünüyorum ama burası izmir tabe belli olmaz :)))))
şimdiden model beğeniyorum çiçeklere bakıyorum mesela ben canlı çiçek yaptırıcam mor istiyorum siz nasıl el çiçeği yaptırcaksınız?
bende izmirli yok zannediyordum:)
biz geçen sene evlenicektikte aksilikler vefatlar çıktı erteledik geçen yıl gelinlik iin talan ettim izmiri:)
deneyimliyim yani kemeraltı değildi dire laperi ve madam burcuya gitmeni öneririm herzevke hitap eden gelinlikler mevcut ve sandığın gibi pahalıda değil
benim geçen yıl madam burcudaki randevum da bir gelinlik giymiştim inanılmaz güseldi ve fiyatıda 850 tl idi çok şaşırmıştım ama laperi ve madam burcuya gitmeni tavsiye ederim
bende izmirli yok zannediyordum:)
biz geçen sene evlenicektikte aksilikler vefatlar çıktı erteledik geçen yıl gelinlik iin talan ettim izmiri:)
deneyimliyim yani kemeraltı değildi dire laperi ve madam burcuya gitmeni öneririm herzevke hitap eden gelinlikler mevcut ve sandığın gibi pahalıda değil
benim geçen yıl madam burcudaki randevum da bir gelinlik giymiştim inanılmaz güseldi ve fiyatıda 850 tl idi çok şaşırmıştım ama laperi ve madam burcuya gitmeni tavsiye ederim
seni bliyorum canım fuar da var nikah salonu hemde ortada bornovaya yakın orda olmazmı acaba?Ay benimde nikahım İzmir'de kıyılacak :))
Ama İzmir'in belediyelerine çok kızdım doğru düzdün bir nikah salonları yok, sıkıntı yaşıyoruz bu konuda...
bende canlı çiçek istiyorum beyaz gül ve beyaz mis kokulu frezyalardan oluşan bir el demeti...
hayırlısı bu yılmış canım öyle düşün artık.Bende madam burcu için iyi değil diye duydum şöyle bir kemeraltı turu yaaprız orda güzel pazarlık oluyor laperinin sitesine baktımda sankim biraz pahalı olur gibime geliyor ben 1000tlyi geçmesin istiyorum şurda kaç saat giyicem fazlası fuzuli masraf diye düşünüyorum sne bir la periye git memnun kalırsan fiyatlarda çok pahalı değilse bende hemen randevu alırım :)
850 tl mio fiyata gelinlik bulabilir miyiz gerçekten???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?