2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla bilmiyorumki bebişimm adam şimdiki fiyatı 125 dedi sana 95 den vereyim dedi öyle aldım bardaklarıda orda gördüğünün aynısı öyle aldım işte aslında düşünmüyordum çay seti çıkartırırım özel misafirlerde dedim sağol bebişimmm.

zuhalcim güle güle kullan canım çok şık ve uyguna almışsın.. bende aldım bu hafta sonu çayseti ar yıldızın 150 tl ye aldım

zuhalcim güle güle kullan canım çok şık ve uyguna almışsın.. bende aldım bu hafta sonu çayseti ar yıldızın 150 tl ye aldım

ewt özel gnlerde daha ii oluo szde güle güle kullanın kızlaaar

zeynep bleklklerni bnde grdm çk beğendm bzm burdada 1 liraya satılıo onlar düşünüorm bnde 20 tane filan alsam dağıtsam gzel olr sen kaçtane yaptrdn ne kadara mal ettn

günaydın bebişim kuaför işini de halletmişsin bilekliklerde şıkır şıkır olmuş yolu baya bitiridin zeynepcim

sağol tatlım.ay yap yap sanki bi sürü iş var gibi duruo
beğendiğine sevindim cnm ay sziden yorum fikir alınca daha iyi oluo.
kuaförde taca topuz dedi model arıorum.
bombeli dedi ama yakışırmı bana ya bide boylarımız aynı biim nişanlımla uzun durmak istemiorum yaa
çay takımı çok şıık cnm güle güle kullan inş.

betüşüm bende 20 tane aldım
gelen kızlara vericem tahmini 15 kişi olcak ama fazla aldım bulunsun die.
1750 di galiba ben peşin verdim parasını adam yaptı aldım
2 tl di tanesi normalde.yap tabii böle paketlerde verdi süsler fln hoşuma gitti benimde
inş. beğenirler gelenlerde

haklsıın hayatım bzm burda tanesi 1 lira yaptrmama gerek yok çeştte bol heryerde grüorm çk saol fikir için

likör setinden kaynanam hediye etti bana altın desenli şimdi onu koyarsam bardaklarım haricen nasıl olmalı kızlar başka set almalı mıyım:26:.güzelmiş yasooocum güle güle eskit..

kullanırmıyım bilmiyorum ama aldık bakalım :)) canım salonunu kafanda tasarladıysan ona uydurmaya çalış yada eğer alacaksan bu setlerden onun rengine uydurmaya çalış...

o değilde karacanın bu setlerinden var ama cidden şahaneler.. yalnız 600 tl den başlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…