- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.921
zuzucm yorumunu okudum vallahi bebeğim sen uyguna almşsn bn topluca aldığım için çk araştrmadm fiyatını ve modelini çk beğndğim için drek aldm yengemde yakınlarda aldı onnda 250 küsürdü onn için çk düşünip araştrmadm alırken ama aldm silndi kafamdan sennkne de baktım güle güle kullan bebişim
valla bilmiyorumki bebişimm adam şimdiki fiyatı 125 dedi sana 95 den vereyim dedi öyle aldım bardaklarıda orda gördüğünün aynısı öyle aldım işte aslında düşünmüyordum çay seti çıkartırırım özel misafirlerde dedimsağol bebişimmm.
zuhalcim güle güle kullan canım çok şık ve uyguna almışsın.. bende aldım bu hafta sonu çayseti ar yıldızın 150 tl ye aldım
valla bilmiyorumki bebişimm adam şimdiki fiyatı 125 dedi sana 95 den vereyim dedi öyle aldım bardaklarıda orda gördüğünün aynısı öyle aldım işte aslında düşünmüyordum çay seti çıkartırırım özel misafirlerde dedimsağol bebişimmm.
zuhalcim güle güle kullan canım çok şık ve uyguna almışsın.. bende aldım bu hafta sonu çayseti ar yıldızın 150 tl ye aldım
günaydın kızlarr.
sende güle güle kullan yasooocum başka markanın yoktu ellerinde bende maas tan aldım çay setimi
yasemin neler aldın hafta sonu ???
Aldıklarını güle güle kullan canım sende
günaydın bebişim kuaför işini de halletmişsin bilekliklerde şıkır şıkır olmuş yolu baya bitiridin zeynepcim
Bende beğendim çay setini hayrlı olsun, bnmde çay setm yok.. Bide edaya ne olmuş inş.kötü bişe yoktur..
canım çay seti aldım birde vitriniçi bardak seti aldım canım.. sağolasın en güzelleri senin olsun aslıcım
betüşüm bende 20 tane aldım
gelen kızlara vericem tahmini 15 kişi olcak ama fazla aldım bulunsun die.
1750 di galiba ben peşin verdim parasını adam yaptı aldım
2 tl di tanesi normalde.yap tabii böle paketlerde verdi süsler fln hoşuma gitti benimde
inş. beğenirler gelenlerde
yasooo vıtrın için bardak setini merak ettim canım nasıl aldın parça halinde mi aldın
yok canım ya şu bilindik setler varya öyle aldım 36 parça
bu fotodakine çok benziyor canım aldığım set
likör setinden kaynanam hediye etti bana altın desenli şimdi onu koyarsam bardaklarım haricen nasıl olmalı kızlar başka set almalı mıyım:26:.güzelmiş yasooocum güle güle eskit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?