- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.961
yok evdekilere bişey söylemedim.aramadı da hiç.aramasın zaten bi süre görüşmek istemiyorum.neyse kızlar.Allah büyük.öpüyorum sizi.bakın keyfinize
paylaşırım tabi.dün akşam telde biraz tartıstık. sonra bi mahalle arkamda oturan arkadasıma gittim 2,dk yol mesafem.ben ona gittiğim her yeri haber verirdim oda öyle.kızdıgım için arayıp haber vermedim.kızlarla muhabbete girince saatin 23,00 oldugundan habersiz telim çaldı.cama çık demezmi.koşa koşa gittim.beni evde bildigi için ve o saate hala dışarda (ona göre sokaktayım) oldugumu gördüğü için bastı gitti ..15 dk kosturdum yetişemedim.en sonunda durdu arama bitti.hakaret etti hep.o sinirle teli attım yere ağlaya ağlaya eve gittim.girişte arkama b,i baktım arabanın arkasından beni seyrediyodu.o geri dönsede ben dönemem.aradaki saygının bitmiş oldugunu görmek herşeye yetti..
zuzum alışverişte peşine takılmayı düşünüyorum çeyiz faslını en az kazıkla kapatan gelin ünvanını almana az kaldı
eda haklısın ama bu bunca şeyden sonra bitti diyeblmek çok zor.. aradaki saygıyı kaybetmemek gerekr asla bunda sonuna kadar katılıorm sana ama bitti diyeblmek bast bişey diil konşmalsnz sorunlarınızı. konuşalarak aşılablecek şeyler.. bnmle bu şekdle konşmanı bna bu şeklde davranmanı istemiyorum diyeblrsn oda anlaşmaya gnüllü ise bnu yapacaktr
sağolll bebişimmm sen alacaklarını listele soruştur ben burda alır olmazsa kargoya bile veririm neresi uygunsa :))
betüşüm 2 gündür deneme örgü ile örgü çalışıyordum öğrendim gibibu akşam asıl örgüye geçiyorum inşallah mahvetmem örgüyü
yok evdekilere bişey söylemedim.aramadı da hiç.aramasın zaten bi süre görüşmek istemiyorum.neyse kızlar.Allah büyük.öpüyorum sizi.bakın keyfinize
ah canım benim vefalı zuzucum teşekkür ederim düğünde takı niyetine çoraplarımı istyorum unutma
haklsıın hayatım bzm burda tanesi 1 lira yaptrmama gerek yok çeştte bol heryerde grüorm çk saol fikir için
çok şıklar...
yok canım ya şu bilindik setler varya öyle aldım 36 parça
bu fotodakine çok benziyor canım aldığım set
paylaşırım tabi...
QUOTE]
tatlım son zamanlarda sanırım herkeste bir gerginlik oluyr.
o yüzden hemen öyle kestirip atmayın tmm bitti die.
biraz kafanız sakinleştikten sonra yeniden konuşun
düzelir herşey
kız çoraplardan tiksinti geldi:))) unutmamm bebişimm
sıkma canını fıstık bu dönemler en stresli dönemler düzelir tekrar tek ihtiyacın olan zaman nişanın olmuş muydu senin?
günaydın kızlar
çok mutluyum. ciğer tomografi sonuçlarını aldım temiz çıktı hamdolsun
temmuzda oldu nişanım
yakında çaydanlıktan da gelir canım ben 3 ten sonrasını sayamadım kaç tane oldular?
günaydın kızlar
çok mutluyum. ciğer tomografi sonuçlarını aldım temiz çıktı hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?