2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok evdekilere bişey söylemedim.aramadı da hiç.aramasın zaten bi süre görüşmek istemiyorum.neyse kızlar.Allah büyük.öpüyorum sizi.bakın keyfinize

arkadaşım aramasını bekle yada sen ara ve konuş bir süre görüşmek istemiyorum ne demek ya bazen anlamıyorum yani evlendiğiniz zamanda çok sorunlarımız olacak o zaman aynı evi paylaşacağız o zamanda bir süre görüşmeyelimmi diyeceksin olmaz böyle şuan mantıklı düşünemiyorsun banada sakın kızma senin yaşadığın olayın aynısını sevgiliyken yaşadık sorunlarımızı konuştuk ve anlaştık böyle olmaz arasın konuş böyle böyle de hemen bitirmek olurmu ya sende gerginsin bu aralar oda gergin birbirinize destek olmanız lazım lütfen otur ve mantıklı düşün sonrada konuşun olay buraya kadar gelmiş hemen ayrılmak kolaymı öyle aaaaa valla kızdım şimdi sana kendini topla otur ve düşün o aramıyorsa eğer sen ara konuşun çözülür inş. çözülmezsede o zaman herkes yoluna bakar çocuk gibide onun aramasını bekleme bak aramıyorsa sen ara ve konuş olmaz böyle arkadaşım eminim oda şuanda çok üzgün erkekler böyle işte yaparlar yaparlar sonra çok pişman olurlar ne olursun hemen vazgeçme otur düşün sonrada ara konuşşş.....

sıkma canını fıstık bu dönemler en stresli dönemler düzelir tekrar tek ihtiyacın olan zaman nişanın olmuş muydu senin?

canım bence de illa onun aramasını bekleme
o aramıyosa sen ara
bu ara düğün zamanları yaklaştıkça sinir katsayısı da artıyo ister istemez
hepimizin zaman zaman kavgaları oluyo
ama karşılıklı anlayışlı olmak zorundayız
sevginize sahip çıkın lütfen
hemen bitti deyip köşenize çekilmeyin
nurgül doğru söylüyo
hadi şimdi bikaç zaman görüşmeyelim diyebiliyosun
yarın öbürgün aynı evde yaşıycaz o zaman görüşmeyelim diyemiycez hiçbirimiz

betüşüm 2 gündür deneme örgü ile örgü çalışıyordum öğrendim gibi bu akşam asıl örgüye geçiyorum inşallah mahvetmem örgüyü

neyse kızlar çıkıyorum ben öpüyorum sizi çok eda arkadaşım dediklerimi unutma sakınnn lütfennnn aklım sende valla görüşürüz....

betüşüm 2 gündür deneme örgü ile örgü çalışıyordum öğrendim gibi bu akşam asıl örgüye geçiyorum inşallah mahvetmem örgüyü

yk balım nie mahvedesn elin alışmştr şimdi snra dewamı gelio zaten çabucak btiverio ki senn zamannda var genş genş örersn

ben ne yapsam kızlar yaa 14 şubatta geçen sene kutlayamamştım o gn sözlenmştk bu sene değişk bişii yapayım istiorm

yok evdekilere bişey söylemedim.aramadı da hiç.aramasın zaten bi süre görüşmek istemiyorum.neyse kızlar.Allah büyük.öpüyorum sizi.bakın keyfinize

eda arada sevgi varsa bitmez canım.
herkes neler atlatıyor yaşıyor.
bizde öyle neler yaşadık.
bitti desekte bitmedi.
hakkınızda hayırlısı olsun.
eğer bitmesi ikiniz içinde hayırlıysa bitsin ama hayırsızsa ve kadere yazılmışsa gene olur :)
ve bence o haklı canım. tamam sonrasında sinirlenmiş kırıcı şeyler demiş olabilir
ama kim olsa inan aynı tepkiyi verirdi diye düşünüyorum en azından benim nişanlımın tepkiside öle olurdu. hem önceden tartışmanın üstüne hemde o saatte beni evde bulamasaydı sinirlenirdi.
eğer sevgi varsa o arasın ben arayayım yapmayın. oturup konuşun biticeksede öle bitsin canım.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Günaydınnn güzeller....

Hava buz gibi ama markafoniden (az önce) aldığım nevresimlerin ve yorganın keyfiyle içim ısındı
30TL 'ye nevresim tk. aldım yaa inanamıyorumm

haklsıın hayatım bzm burda tanesi 1 lira yaptrmama gerek yok çeştte bol heryerde grüorm çk saol fikir için

rica ederim cnm paylaşıp biribirimize fikir verioruz.

yok canım ya şu bilindik setler varya öyle aldım 36 parça
bu fotodakine çok benziyor canım aldığım set

çok şıklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…