- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.941
çizelgeyi silemem ki. senin kontrol panelinden silmen lazım edacım.
bu arada bitti mi ayrıldınız mı:26:
tmm canım hallettim ben.sağol.evet bitti.dün kavga ettik ve bitti.
kızlarrrr günaydın nasılsınız?
edacım nişanlımıydınız canım siz :97:
valla bilmiyorumki bebişimm adam şimdiki fiyatı 125 dedi sana 95 den vereyim dedi öyle aldım bardaklarıda orda gördüğünün aynısı öyle aldım işte aslında düşünmüyordum çay seti çıkartırırım özel misafirlerde dedimsağol bebişimmm.
haziran 26 düğün tarihimdi..
haziran 26 düğün tarihimdi..
canım hafta sonu salon bakmaya gittik tutacaktık o tarihe salon yokmuş 25 haziran cumartesi gündüz bulabildik bugün tutacaktı müstakbel eşim tatlım
düzelir cnm ya olur öyle şeyler... Sorun ney desem özel mi paylaşmak istersen buradayız biliyosunn...
paylaşırım tabi.dün akşam telde biraz tartıstık. Sonra bi mahalle arkamda oturan arkadasıma gittim 2,dk yol mesafem.ben ona gittiğim her yeri haber verirdim oda öyle.kızdıgım için arayıp haber vermedim.kızlarla muhabbete girince saatin 23,00 oldugundan habersiz telim çaldı.cama çık demezmi.koşa koşa gittim.beni evde bildigi için ve o saate hala dışarda (ona göre sokaktayım) oldugumu gördüğü için bastı gitti ..15 dk kosturdum yetişemedim.en sonunda durdu arama bitti.hakaret etti hep.o sinirle teli attım yere ağlaya ağlaya eve gittim.girişte arkama b,i baktım arabanın arkasından beni seyrediyodu.o geri dönsede ben dönemem.aradaki saygının bitmiş oldugunu görmek herşeye yetti..
paylaşırım tabi.dün akşam telde biraz tartıstık. sonra bi mahalle arkamda oturan arkadasıma gittim 2,dk yol mesafem.ben ona gittiğim her yeri haber verirdim oda öyle.kızdıgım için arayıp haber vermedim.kızlarla muhabbete girince saatin 23,00 oldugundan habersiz telim çaldı.cama çık demezmi.koşa koşa gittim.beni evde bildigi için ve o saate hala dışarda (ona göre sokaktayım) oldugumu gördüğü için bastı gitti ..15 dk kosturdum yetişemedim.en sonunda durdu arama bitti.hakaret etti hep.o sinirle teli attım yere ağlaya ağlaya eve gittim.girişte arkama b,i baktım arabanın arkasından beni seyrediyodu.o geri dönsede ben dönemem.aradaki saygının bitmiş oldugunu görmek herşeye yetti..
paylaşırım tabi.dün akşam telde biraz tartıstık. sonra bi mahalle arkamda oturan arkadasıma gittim 2,dk yol mesafem.ben ona gittiğim her yeri haber verirdim oda öyle.kızdıgım için arayıp haber vermedim.kızlarla muhabbete girince saatin 23,00 oldugundan habersiz telim çaldı.cama çık demezmi.koşa koşa gittim.beni evde bildigi için ve o saate hala dışarda (ona göre sokaktayım) oldugumu gördüğü için bastı gitti ..15 dk kosturdum yetişemedim.en sonunda durdu arama bitti.hakaret etti hep.o sinirle teli attım yere ağlaya ağlaya eve gittim.girişte arkama b,i baktım arabanın arkasından beni seyrediyodu.o geri dönsede ben dönemem.aradaki saygının bitmiş oldugunu görmek herşeye yetti..
canımmm üzülme hakkında hayırlısı ne ise o olsun diyecek birşey bulamıyorum ama inş. herşey yoluna girer düzelir ailene söylemeseydin söylemedin dimi düzelir herşey sabah yada akşam aramadımı hiç bu olaydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?