- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.021
iim ayşecm ama hasta oluorm galiba hapşırıp duruyorumBetüşüm hoşbulduk canım
Naber nasılsın
Elçincim kavuştun mu kocişine, gözünaydın
Ne yaptın iş görüşmesine gidiyordun gelişme var mı?
Şafakçılar nasıl? Merveden haber var mı kızlar.
hayırlı olsn cnm resmi varsa eklermsn bde ne kadar kiralıyomsnevet canım hamdolsun içim rahatladı.
bu arada kızlar gelinlik siparişi verdim haftaya başlıyoruz provalara
tez savunmam var yarın bana dua edin kızlar...
sağlık ocağına kan tahlilili verdim nikah için
adet düzenimi sordu bana kaç gün diye sordu
birde korunckamısın diye sordu sizede sordular mı
aylinim balım bende çok özledim seni.
Nasıl canım moraller keyifler
Bende çok şükür güzel herşey. Evimin eksiklerini tamamladım.
Tezimin yarın sunumu olacak bundan sonra misafir ağırlamalar başlayacak. Biraz yoğun bi dönem olacak.
canım hayırlı olsun
inşallah gönlüne göre olur.
ayşecim inş. en güzel şekilde halledersin yaa
hani senin ev resimleri ayşecimmmm
saol zeynebim yaa evet hasta oldum hava degişimi ve yolculuk mersin çok güzeldi yaa güneşi gördüm diyorum wallaa
hahhaha kıs buket ne diyim ben sana allahım yaaaaa
ayşe mesaj atmış özelden seni görünce yazdırayım diye
8 nisan kına
10 nisan düğün diye kesin listesine eklemeni söyledi canım
valla canım hiç öyle soru sormadılar dr lar erkekti belkide o yüzden. sadece ciğer filminde kadın yeni evleveceğiz dememize rağmen 5 kere sordu hamilelik var mı diyeartık nasıl gördüyse bizi
kızlar ben mayıs gelini olacağım kısmetse içimde tuhaf bir heyecan var içim kıpır kıpır yaklaştıkça sanırım dahada artacak bu heyecan sizler neler hissediyorsunuz ??
Eki Görüntüle 131531
kızlar son kararımı bu gelinlikten yana yaptım. rengi kırık beyaz olacak tamamen işlemeli üst kısımlarda yoğun eteklerde serpme şeklinde tabi uzun kollu olacak. gelin çiçeği hariç 1600 tl ye anlaştık. şuana kadar bu modelde aldığım en uygun fiyattı. ablamın gelinlikçisiydi 10 yıl önce ona diktirmişti ablam o yüzden 2000 dedi ilk başta fiyatı tanıdık diye pazarlık yaptık.
paylaşırım tabi.dün akşam telde biraz tartıstık. sonra bi mahalle arkamda oturan arkadasıma gittim 2,dk yol mesafem.ben ona gittiğim her yeri haber verirdim oda öyle.kızdıgım için arayıp haber vermedim.kızlarla muhabbete girince saatin 23,00 oldugundan habersiz telim çaldı.cama çık demezmi.koşa koşa gittim.beni evde bildigi için ve o saate hala dışarda (ona göre sokaktayım) oldugumu gördüğü için bastı gitti ..15 dk kosturdum yetişemedim.en sonunda durdu arama bitti.hakaret etti hep.o sinirle teli attım yere ağlaya ağlaya eve gittim.girişte arkama b,i baktım arabanın arkasından beni seyrediyodu.o geri dönsede ben dönemem.aradaki saygının bitmiş oldugunu görmek herşeye yetti..
Eki Görüntüle 131531
kızlar son kararımı bu gelinlikten yana yaptım. rengi kırık beyaz olacak tamamen işlemeli üst kısımlarda yoğun eteklerde serpme şeklinde tabi uzun kollu olacak. gelin çiçeği hariç 1600 tl ye anlaştık. şuana kadar bu modelde aldığım en uygun fiyattı. ablamın gelinlikçisiydi 10 yıl önce ona diktirmişti ablam o yüzden 2000 dedi ilk başta fiyatı tanıdık diye pazarlık yaptık.
kızlar ben mayıs gelini olacağım kısmetse içimde tuhaf bir heyecan var içim kıpır kıpır yaklaştıkça sanırım dahada artacak bu heyecan sizler neler hissediyorsunuz ??
Eki Görüntüle 131531
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?