2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nikah için gerekli kan testlerini devlet hastanelerinde bulunan aile hekim klinikleri yapıyor , Bakırköy sadi konuk devlet hastanasinde yaptırdım ben sosyal güvencesi olanlara ücretsiz...

Ay deli olucam bizim hastane ücretli yapıyor, hemde 40 lira alıyormuş, sinir oldum.
Ssk var diyorum, farketmiyor ayrıca bizi diğer hastaneler ilgilendirmez diyorlar...

sen kaça ayarladın canım gelinliği fiyat olarak

biz güngören sağlık ocağına sorduk devlet hastaneleri semt polikliniklerine yönlendirdi. semt polikiliniğinde kişi başı 60 lira verdik kan tahlillerimizi yaptırdık sigortalı olmamaıza rağmen aldılar bu parayı. sonra verem savaşta bedava film çektirdik. onları sağlık ocağına götürdüm aile hekimi onayladı 2 de resim istiyor ordanda seni bir yere yöönlendiriyor.ordanda onaylatıyorsun bitiyor.

neden olaylı oldu kız hayırdır
korkutma bizi
bende bu cumartesi falan kayınvalidemle çıkalım bakalım diyorum ama
bakalım artık

kızlar valla düğüne 76 gün kaldı kimse bana gelinlik bakalım demedi bende kendim gittim baktım. beğendim anlaştım tabi nişanlımın haberi var. ama keyınvalidem sanırım alınmış biraz bana sitem eder gibi sordu gelinliğide halletmişsin diye. ne desem şaşırdım şimdi. sonuçta ben bekledim beni götürmelerini ortada mı kalsaydım

ben kaydımı iş yerinin buradaki sağlık ocağına aldırdım gittim nikah için kan vericektim dedim
5dk çıktım iki gun sonra sonuşlar için gideceğim

Neyse yarın koşturup halledicez artık...
Saol canımcım...
Canım giydiğim gelinliği 600'e verebilirim dedi, ama ben üzerinde değişiklikler yapacağım, resmini ekleyip ona göre bahsedeyim...

Gelinlik bu, ancak hem çekim düzgün değil, hemde topuksuz ayakkabıyla denenmiş hali...
Şu düğmeleri kaldırdıp göğüs altından saten bir şerit geçirtmek iistiyorum, ya broş yada bir fiyonkla tutturucam.
Şu alt kısmıda kısım kısım büzüştürüp inci koydurmayı düşünüyorum.
Duvağıda rahibe duvak, onu çok beğendim...
Ayrıca bindallıda veriyorlar, yeniden diktirirsem 1200 dedi fiyatına bende kararsızım, yenidenmi diktirsem, yoksa bu gelinlik üzerinde değişikliklermi yaptırsam?
Kış kampanyası olduğu için fiyatlar %50 indirimli...

[/url][/IMG]

canım bayıldım gelinliğe çok kaliteli sen bilirsin tabi eğer buda içine sindiyse iki katı fiyat vermeye değmez. kapalı gelinlik şimdiye kadar hiç bulamadım ben. nerede buluyorsunuz yaa. istanbulda mı bu gelinlikçi

Aylincim Allah herşeyi gönlünüze göre versin.
Hepsi çok tatlı telaşlar
Bugünlerin kıymetini bilin kızlar
Olumsuzluklara çok canınızı sıkmayın hepsi geçiyor

Esracım biz eylülde başvurduk o zaman aile hekimi çıkmamıştı.
Kan tahlili için atatürk mahallesi varya sizin evin oralara çok yakın orada yaptırınca para almıyorlar canım. Hem verem savaş var orda hem sağlık ocağı.

Hayırlı olsun canım. Inşallah çok güzel olur.

kızlar afiyet olsun hepinize.

Sağol zeynepcim sana da

Evet İstanbul'da canımcım, birkaç gelinlikçi dolaştım ama bunu giyince işte bu dedim.
Çünkü tül fransız danteli ve çok kaliteli duruyor, duvağın kenarları aynı bu dantelden ve çok uzun oda tam istediğim gibi.
Şu saten kısmın üzerine nasıl bir model verdireceğimi bulamadım, şimdi arayıp sordum, modacı yeni parça ekleyerek model verebilirim dedi ama nasıl yaptırmalıyım sizce?

bence bu bu haliyle çok güzel ama böyle içine isnmediyse riskede girme yeniden diktir derim. ama fiyatta iki katına çıkıyor. otur konuş kadınla ne yapacak nasıl duracak konuşmaları snei ikna ederse yaptır canım. hiç bu fiyata gelinlik bulamadım ben . kazıklandım mı ya

Allah yardımcınız olsun Esracım
ben şimdi düşünüyorum da nasıl atlatmışım o yoğunlukları aklım almıyor.

Esra çok tatlı olmussun degisiklik yapmadan da güsel durmus arkadasım

Ay teşekkür ederim canımcım...
Kadın bana minyon tiplisin dedi, oysaki ben kilomdan şikayetçiyim

Düğmelerin kaldırılması konusunda sıkıntı yok, ama alt kısımı nasıl yaptıracağıma karar veremedim, diktirince farklı olacağını zannetmiyorum çünkü istediğim modeli oradada uygulacak.
Ay nasıl yaptırsam karar veremedim bir türlü...
Canım sezon henüz açılmadı o nedenle uygun fiyatlar, nişanlımda sıkıştırıyor zaten kiralayalım diye, o işin para yönünü düşünüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…