- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.041
kız senin nikah ne zaman
daha erken değil mi
bizim senden önce daha hiç başlamadık nikah hazırlıklarına
ayy belediyeye gidip sorayım bari
bak beni de telaşlandırdın şimdi
Eki Görüntüle 131531
kızlar son kararımı bu gelinlikten yana yaptım. rengi kırık beyaz olacak tamamen işlemeli üst kısımlarda yoğun eteklerde serpme şeklinde tabi uzun kollu olacak. gelin çiçeği hariç 1600 tl ye anlaştık. şuana kadar bu modelde aldığım en uygun fiyattı. ablamın gelinlikçisiydi 10 yıl önce ona diktirmişti ablam o yüzden 2000 dedi ilk başta fiyatı tanıdık diye pazarlık yaptık.
kızlar ben mayıs gelini olacağım kısmetse içimde tuhaf bir heyecan var içim kıpır kıpır yaklaştıkça sanırım dahada artacak bu heyecan sizler neler hissediyorsunuz ??
içine sindyse çk gzel cnm gelnlk işinide halletmş oldn darısı başıma
Kızlar İstanbul'da olup yakın zamanda nikah işlemlerini yaptıran varmı?
Aile hekimliğine onaylatın diyorlar ama oranında hiçbir bilgisi yok.
Güya telefon edeyim koşuşturmadan hallederim dedim ama yarın akşama kadar koşturucam sanırım(
çok zarif çok şık benim beğendiğime benziyo
allah hayırlısıyla giymeyi kısmet etsin inşallah
sağolasın canım inşallah
ben yaptırdım canım geçen hafta sonu. tam olarak ne öğrenmek istiyorsun
inşallah canım güzel olur.darısı başına çok zor valla perişan oldum gelinlikçileri dolaşmaktan. sen hiç baktın mı yada kimle gidiyorsun gelinlik bakmaya. benimki biraz olaylı oldu.
inşallah canım güzel olur.darısı başına çok zor valla perişan oldum gelinlikçileri dolaşmaktan. sen hiç baktın mı yada kimle gidiyorsun gelinlik bakmaya. benimki biraz olaylı oldu.
aslıcım şu listeyi terar görelim yahu .))))
aslıcığım benide listeye ekler misin 8 nisan kına ,10 nisan düğün
İlk nereden başladınız canım?
Burada devlet hastanesi aile hekiminden onaylı bir kağıt istiyormuş, ancak aile hekimide bilmiyor sinir oldum yaa...
Ayrıca kan tahlilini ücretli yaptırmak istemiyorum, onun için nereye gitmeliyim?
ekledim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?