2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kıslar nasılsınız ben çok kötüyüm sabaha kadar uyumadım
kocişi işe gönderdim şimdi geri geliyor beni doktora götürecek allahım inş.
bişi çıkmaz çok korktum yaaa

geçmiş olsun canım sakin ol salgın var havada kötü ağır atlatıyorsundur tatlım panik yapma hemen bakalım doktor ne diyecek

elçin geçmş olsn cnm korkma havalardan zaten salgn var sen bde hava değişimi yaşadn.. yoktr inşallah bişey

ben geldimm beeennnnn
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeee

NERDESİN KIZIM SEN
anlat bakalım gelişmeleri

artık iki basamaklı sayılara düşüosn devamı gelir aylincm bnmde bgn itibaryle 144 gnüm kaldı

inşallah canım
valla hiç geçmicek gibi geliyo yaa

ne oldu elçincim
hayırdır ne oldu

saolun kıslar ya allah razı olsun sizlerden
idrara çıkma çok fazla artı yanma veee en önemlisi kan gelmesi o yüzden kocişi uyandırmadım gece
ama hiç uyumadım işe gönderdim dedi gitmeyim gidelim dedi yok iyiyim dedim az uyumuşum yine gittim yine aynı sorun off bu nerden çıktı yaa

canım hiç merak etme dediğim gibi yeni evlenenlerde bu tip rahatsızlıklar oluyor. kendine çok dikkat etmen lazım. kesinlikle üşütme. annem şimdiden uyarıyor. zaten bi sıkımlık canın var patiğini yeleğini evlenince sakın çıkarma diyor

hoşgeldin canım uğramaz oldun günaydın

sorma kuşum yaaa valla çok yoğunduk dün kdv muhtasar ve sigortaların son günüydü
((((

aa kız nereledesin sen çabuk anlat bakalım gelişmeleri merakla seni bekliyordum

naber toprak :))) iyi çok şükür yaaa geçen hafta yine geldiler 2.yee
aşkım gelmemişti perşembe akşamı yine gelcekler aşkımda gelcek

elçincimmm noldu yaaaa

elçin kbra çk haklı yeni gelnler mutklaka hasta olrlarmış çk dkkatli ol der yengemlerde bna hep.. artı bahsettğin şikayetkler annemde de olmştu srekli tuvalete gtme isteği ama idrara çıkarken çk zorlanıodu sölediğin gbi yanma ve kan vardı o da acile gtti idrar yolları enfeksiyonu dediler ilaçla atlatmştı ayaklarını filan sıcak tut kadnların bu tarz hastalıklarınn çoğu nedeni ayaklara dkkat etmemekten olrmuş

Son düzenleme:
kadın olmanın zorlugu kıslarr yine kadınlar yine acı bizde wallaa
evet sıcak tutmaalıyım nettende araştırıyorum idrar yolları iltihaplanması olabilir diyorlar
bir gidelim bakalım

kızlar benim 75 günüm kaldı ve tarih yaklaştıkça gerginlikler oluyor dikkatli olun. bunun bilincinde olursanız bazı şeyleri hoşgörüyorsunuz. yoksa tartışmalar büyüyor.

ben sana teşhisi koyayım canım yeni evlisi çok normal idrar yolların iltihaplanmış muhtmeelen doktor purnol ve antibiyotik verecek yada çok ilerlemişse iğne verbilir ki en güzel tedavi yöntemi iğnedir korkulacak birşey yok yani canım

patikli yelekli yeni gelin mi olur kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…