2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar kahvaltı sofrası için kırmızı ç.k.b almak istiyorsum şimdi markafonide bnu grdm 24 parça 27 lira nişanlmnda 10 lira kuponu var onnla alsam kargyla filan bna 22 ye gelir szce almalımym yksa bekliimmi

ay ben iğneden çok korkarım ama hayatımda 2 kere vurdurdum birinde bayıldım digerinde bayılıyordumm

görüntüsü çok şık canım ama kalitesi nasıldır bilemiyorum makineye atamazsın ama canım

canım normalde böyle bir setin fiyatı sanırım 60 tl 90 tl arası yani fiyatı çok uygun kalitesinede güveniyorsan al derim

ben bu tarz çatal kaşıkları hiç beğenmiyorum.. çocuk çatalı kaşığı gibi... sen bilirsin cnm... ama ben kocama kullanmadığım çatalı kaşığı kime kullancam ben gündeliğede kaliteli şık ürünler alıyorumm...

ay ben iğneden çok korkarım ama hayatımda 2 kere vurdurdum birinde bayıldım digerinde bayılıyordumm

kan gelecek kadar ilerlediğine göre iğne verebilir canım ama zaten önce genellikle ilaç veriyorlar purnol diye kurtçuk şeklinde suya atılan bir ilaç var onu çok veriyorlar ilaçla geçmezse iğne veriyorlar o zaman

banada çocuk kaşığından ziyade kalın geliyor tutarken rahat edemiyorum

görüntüsü çok şık canım ama kalitesi nasıldır bilemiyorum makineye atamazsın ama canım

canım normalde böyle bir setin fiyatı sanırım 60 tl 90 tl arası yani fiyatı çok uygun kalitesinede güveniyorsan al derim

kızlar açıkçası bldiğim bi marka diil ama uygn geldi fyatı.. bn aslnda çelik ç.k.b dah çk sewiorm gnlük için zaten 12 kişlk bi takım inşallah alacağım.. bnu kahvaltı soframa uysn die almak istyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…