- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.241
kadın olmanın zorlugu kıslarr yine kadınlar yine acı bizde wallaa
evet sıcak tutmaalıyım nettende araştırıyorum idrar yolları iltihaplanması olabilir diyorlar
bir gidelim bakalım
patikli yelekli yeni gelin mi olur kız
valla bende anlamadım ama emir büyük yerden. şimdiden uyarıyolar açık saçık giymeyelim diye heralde
Eki Görüntüle 131934
kızlar kahvaltı sofrası için kırmızı ç.k.b almak istiyorsum şimdi markafonide bnu grdm 24 parça 27 lira nişanlmnda 10 lira kuponu var onnla alsam kargyla filan bna 22 ye gelir szce almalımym yksa bekliimmi
valla bende anlamadım ama emir büyük yerden. şimdiden uyarıyolar açık saçık giymeyelim diye heralde
ben sana teşhisi koyayım canım yeni evlisi çok normal idrar yolların iltihaplanmış muhtmeelen doktor purnol ve antibiyotik verecek yada çok ilerlemişse iğne verbilir ki en güzel tedavi yöntemi iğnedir korkulacak birşey yok yani canım
Eki Görüntüle 131934
kızlar kahvaltı sofrası için kırmızı ç.k.b almak istiyorsum şimdi markafonide bnu grdm 24 parça 27 lira nişanlmnda 10 lira kuponu var onnla alsam kargyla filan bna 22 ye gelir szce almalımym yksa bekliimmi
Eki Görüntüle 131934
Eki Görüntüle 131934
Elçincim çok çok geçmiş olsun tatlımmm yaaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine emi
ay ben iğneden çok korkarım ama hayatımda 2 kere vurdurdum birinde bayıldım digerinde bayılıyordumm
dikkat et elçin kızlar doğru söylüyo
ayakları üşütmemek çok önemli
akasya adını unuttum kusura bakma
senin düğün ne zamandı
ben bu tarz çatal kaşıkları hiç beğenmiyorum.. çocuk çatalı kaşığı gibi... sen bilirsin cnm... ama ben kocama kullanmadığım çatalı kaşığı kime kullancam ben gündeliğede kaliteli şık ürünler alıyorumm...
ben kübra düğün inşallah 10 nisanda. Ya kızlar ben resmimi gösteremiyorum sizlere nişanlıma da sordum dün izin vermediHakkınızı helal edin
banada çocuk kaşığından ziyade kalın geliyor tutarken rahat edemiyorum
evet ya gündeliğe 12 kişilik aldım daha misafr için almadım..
görüntüsü çok şık canım ama kalitesi nasıldır bilemiyorum makineye atamazsın ama canım
canım normalde böyle bir setin fiyatı sanırım 60 tl 90 tl arası yani fiyatı çok uygun kalitesinede güveniyorsan al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?