- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.261
kıyamam yaaaa hak mı olur kız kübraaa nolcakk
kızlar açıkçası bldiğim bi marka diil ama uygn geldi fyatı.. bn aslnda çelik ç.k.b dah çk sewiorm gnlük için zaten 12 kişlk bi takım inşallah alacağım.. bnu kahvaltı soframa uysn die almak istyrm
Eki Görüntüle 131934
kızlar kahvaltı sofrası için kırmızı ç.k.b almak istiyorsum şimdi markafonide bnu grdm 24 parça 27 lira nişanlmnda 10 lira kuponu var onnla alsam kargyla filan bna 22 ye gelir szce almalımym yksa bekliimmi
kıyamam yaaaa hak mı olur kız kübraaa nolcakk
gündeliğe ne marka aldın? ben daha ikisinide almadımda misafirliğe jumbo düşünüyorum
slm kızlarr 23 nisanda düğünümmm ama hala daha nerden başlasam bilemiyorum kına kıyafeti gelinlik ev yerleştirme telaşı ne yapcağını şaşırıyo insann
slm kızlarr 23 nisanda düğünümmm ama hala daha nerden başlasam bilemiyorum kına kıyafeti gelinlik ev yerleştirme telaşı ne yapcağını şaşırıyo insann
sağolasın canım.
ben söylemiştim amcam almanyadan bana ç.b.k takımı yollamıştı solingen dye bir marka beğendmiyordum. siz kaliteli demiştiniz geçen hafta sonu aynı takımı tepe home da gördüm solingen oda ve fiyatı 1600 tl gibi bişeydi.off dedim beğenmediğim şey aslında kaliteliymiş. onu ben misafire ayırmayı düşünüyorum. korkmaz ın sadece 12 kişilik çbk takımı var kahvaltısı kepçesi falan değil. onu tamamlamayı düşünüyorum onuda gündelik kullanacağım
doğru hatırladım fıstık bak ne güzel çıkmış işte biri aradan
bn gndeliğe zaten ayrıca bi çelik takım alıcam bnu kahvaltı sofraları için düşünmştm ama çocuk çatal kaşığı olrkta kullanablrm esin çk ii fikir gzel yorumn içinde teşekkr edermben bu tarz çatal kaşıkları hiç beğenmiyorum.. çocuk çatalı kaşığı gibi... sen bilirsin cnm... ama ben kocama kullanmadığım çatalı kaşığı kime kullancam ben gündeliğede kaliteli şık ürünler alıyorumm...
sadece az msafr gelecek kahvaltılar için diğer zamanlarda zaten çelik kullanıcam buketcmçok kullanmayacaksan al o zaman canım
gayet gzl cnm al hem güzel hemde fiyatı uygun
betülcüm sen kahvaltı setini aldın mı bernardo dan toz pembe ydi sanırım. onun içindede buna benzer çbk takımı varmıydı.
betülcüm sen kahvaltı setini aldın mı bernardo dan toz pembe ydi sanırım. onun içindede buna benzer çbk takımı varmıydı.
yk cnm almadm onun servs tabağına baktım aslınn dediği gbi çk kçk geldi bnde kendm 10 kişlk beyaz ağırlklı kırmızı beyaz bi kahvaltı takımı olştrdm servs tabağı reçellik zeytnlk filan alıp tamamladm şimdi kırmzı dipli çay bardağı ve kırmızı ç.k.b alıp btrmek istyrm
evet bende görmüştüm bernardonun resimde çok güzel duruyor ama gidince pek kullanışlı değil. bi günlük yemek takımı beğenmiştim. yemek tabakları çok yayıktı hoşuma gitmedi. en iyisini yapmışsın canım. ben kahvaltı takımımı çok pahalıya aldım boşuna masraf ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?