2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm düzelmiş aranızz
ağlamakta lazım arada.insan içine attıkça strese giriyor.
zor günler kızlar herkes streste daha dikkatli davranmak gerekiyor artık galiba.bazen dikkat ediyrmda kendime hiç olmıcak konulardan tartışma çıkarıyrm.
gereksiz yere kıskançlık yapıyrm.

bende misafir için kullanacağım cam şık bir sürahi arıyorum. günlük olarak şu gondolun sürahilerinden var.
bn aldm kübracım topiğimde var eğik sürahilerden istersen bak aslınn nişanlsyla esra başka şeyler düşünselerde aldım

:) rahatlamşsndr konşmadan eviniz için eşya bakmaya gttnz demek bu da gzel

süpermiş valla arçeliğin en ucuz mikrodalgası 300 tl ydi. bizde geçen hafta sonu aldık arçelikten ki çokta kullanılan bişey değil.

oda dedi bana benim canım hiçmi sıkıılmıyo ama ben sana anlatmıyorum.bak saçlarım ne kadar beyazladı farkında değilmisin dedi

canım sen ona güveniyorsan seviyorsan alttan al gerekiyorsa. hiç bişey olmamış gibi ara. ama sonra düzelince aranız problemi konuşun çözün. üzerini kapatınca alakasız yerde patlak veriyor.

nerede edacım burası metroyla gdileblrmi

canım sen ona güveniyorsan seviyorsan alttan al gerekiyorsa. hiç bişey olmamış gibi ara. ama sonra düzelince aranız problemi konuşun çözün. üzerini kapatınca alakasız yerde patlak veriyor.

kesinlikle bende öyle düşünüyorum.gercekten üstünü kapatınca alakasız biyerden çıkıyor.başka bi sorun kavga ckınca çözemedigin kavgayı bu sefer ön plana çıkarıyosun.sen bana zaten bunuda yapmıstın zamanında diyorum ister istemez. ama dün gercekten çok kötü bigün geçirdim.umarım birdaha yaşamam

betülcüm o srahiyi alan senmiydin bende emin olamadığım için sormadım sana. bende onu çok beğendim hem şık duruyor hemde uygundur diye düşünmüştüm. sen kaça aldın canım[/QUOTE]

bn onu 30-35e filan grmştm ama 25e aldm bakırköyde sosyete pazarı var orada böle dkkanı olan bri tezgah açıo heeeeeerşey var porselen banyo tkımına kadar ordan aldm cnm

Yok canım ya almadım daha süper fiyata bulmuşsun 30 a bulsam hemen alırdım çok beğeniyorum onu ya kalitesi nasıldı canım nerede gördün

acelem vardı yakından bakıp dokunamadm ama aynsydı buket fyatını sordm 30 dedi alablrsem haftaya alıcam inşallah
bebişimm bende öyle bir misafir sürahisi istiyorum ama bulamadım çok şık dururyorr yaa :)) betüşşş kaptın sürahiyi biz kaldıkkk

zuzuşum sende alırsn kuzum sende bu aralştrmacı çeyizci ruhu oldktan sonra :))

inşallah canım. nişanlımda çok gergin oluyor işi nedeniyle. yoğunluk yorucu iş. akşam görüşüyoruz bazen suratı hep asık. inan bende idare etmesem kavga ederiz ama hep alttan alıyorum. bilmiyorum iyimi yapıyorum ama işte huzurun için bazen fedakarlık gerekiyor.

inşallah canım
canım metro değilde.bayrampaşa minübüsle gecince önünde indiriyo seni ..nerden geleceğine bağlı.nerde oturuyosun

şirinevlerde oturuyorum canım bzm burdan oraya minibüs olduğunu sanmıorm bahsettiğin yerin adı ne belki nette vardr tam adresleri eğer özel arabyla geleblrsek belki bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…