- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.301
bn aldm kübracım topiğimde var eğik sürahilerden istersen bak aslınn nişanlsyla esra başka şeyler düşünselerde aldımbende misafir için kullanacağım cam şık bir sürahi arıyorum. günlük olarak şu gondolun sürahilerinden var.
konustuk canım.dün işyerime geldi bi an.hiç aramadan sormadan ..şaşırdımhiç konusamadan gitti.işim vardı zaten.akşamda iş çıkışına geldi.yine hiç konusmadan gittik eşya baktık eve dönerken biyere oturduk.yine bana demediğini bırakmadı eve giderken birden bire hıçkırıklara boğularak ağladım.çok gerginim çok stresliyim.sanki hepsi gitti bi an
bayrampaşada bi spot mağaza var ama mobilyacılar çarşısı çeyiz için aradıgımız hersey var.ben yatak odamı begendim ordan alıcam.kızlar envayi çeşit yatak odası ,oturma grubu,yemek odası,duvar üniteleri,güral porselen (ne üretiyosa hepsi mevcut), beyaz eşyalar hersey var.çokda uygun.mesela arçelik microdalga 100 tl idi. 2yıl garanti.beni nişanlım götürdü dün.hafta sonu ordayım.
canım ağlamışsın açılmışsın. bak sorun yok ahh ahh neler yaşanıyor. helede böyle son zamanlara gelince sanki iki tarafta ateş topu.
ahhhh kuzummm gelmişşşş bende seni çok özledimmmmmmmmmm
bn aldm kübracım topiğimde var eğik sürahilerden istersen bak aslınn nişanlsyla esra başka şeyler düşünselerde aldım
:) rahatlamşsndr konşmadan eviniz için eşya bakmaya gttnz demek bu da gzel[/QUOT
betülcüm o srahiyi alan senmiydin bende emin olamadığım için sormadım sana. bende onu çok beğendim hem şık duruyor hemde uygundur diye düşünmüştüm. sen kaça aldın canım
bn buradayım
bukett hani ördekli sürahi vardıya bn haftasonu biyerde grdm 30 liraya sen naptın aldn mı
nolcak böle zuzum yaaaaa
nefret ediyorum yıl sonlarındaaaann
iş iş iş iş :84: :84: :84: :84:
oda dedi bana benim canım hiçmi sıkıılmıyo ama ben sana anlatmıyorum.bak saçlarım ne kadar beyazladı farkında değilmisin dedi
Yok canım ya almadım daha süper fiyata bulmuşsun 30 a bulsam hemen alırdım çok beğeniyorum onu ya kalitesi nasıldı canım nerede gördün
bayrampaşada bi spot mağaza var ama mobilyacılar çarşısı çeyiz için aradıgımız hersey var.ben yatak odamı begendim ordan alıcam.kızlar envayi çeşit yatak odası ,oturma grubu,yemek odası,duvar üniteleri,güral porselen (ne üretiyosa hepsi mevcut), beyaz eşyalar hersey var.çokda uygun.mesela arçelik microdalga 100 tl idi. 2yıl garanti.beni nişanlım götürdü dün.hafta sonu ordayım.
canım sen ona güveniyorsan seviyorsan alttan al gerekiyorsa. hiç bişey olmamış gibi ara. ama sonra düzelince aranız problemi konuşun çözün. üzerini kapatınca alakasız yerde patlak veriyor.
Yok canım ya almadım daha süper fiyata bulmuşsun 30 a bulsam hemen alırdım çok beğeniyorum onu ya kalitesi nasıldı canım nerede gördün
bebişimm bende öyle bir misafir sürahisi istiyorum ama bulamadım çok şık dururyorr yaa :)) betüşşş kaptın sürahiyi biz kaldıkkk
nerede edacım burası metroyla gdileblrmi
sormaa züloşşşş şimdi iki program derdi çıktı bi birinde bi diğerinde götürüyoruz işlemlerii aynı formattaa bir sürü yıl sonu işlerde cabasıı
kesinlikle bende öyle düşünüyorum.gercekten üstünü kapatınca alakasız biyerden çıkıyor.başka bi sorun kavga ckınca çözemedigin kavgayı bu sefer ön plana çıkarıyosun.sen bana zaten bunuda yapmıstın zamanında diyorum ister istemez. ama dün gercekten çok kötü bigün geçirdim.umarım birdaha yaşamam
gel kuzum bende seni bekliyordum bak kübranın annesi evlenince çetiğini patiğini yeleğini çıkarma diyormuş yorumunu alayım
inşallah canımkesinlikle bende öyle düşünüyorum.gercekten üstünü kapatınca alakasız biyerden çıkıyor.başka bi sorun kavga ckınca çözemedigin kavgayı bu sefer ön plana çıkarıyosun.sen bana zaten bunuda yapmıstın zamanında diyorum ister istemez. ama dün gercekten çok kötü bigün geçirdim.umarım birdaha yaşamam
canım metro değilde.bayrampaşa minübüsle gecince önünde indiriyo seni ..nerden geleceğine bağlı.nerde oturuyosun
ayh kızlar ben birde kansızım zaten çok üşürüm :18: heralde kat kat giyinip gezerim kocamın yanındaannem soyunma dedi
ayh kızlar ben birde kansızım zaten çok üşürüm :18: heralde kat kat giyinip gezerim kocamın yanındaannem soyunma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?