2011 gelin adayları buyrun sohbete

Elçinn geçmişş olsun canımm sistit olabilir antibiyotik tedavisiyle geçer canım ...

valla bebişimm işimiz 2 ay zor benimkide öyle diyor 2 ay sık dişini ama yok ya patikle yelekle dolaşılır mı adamın şevki kalmaz kurur adamcağız

birde benim kocam kaçıyormuş

valla artık taktikleri alacağız hatta şimdiden sorayım ben sana şimdi gelinlikçi bana dediki alttan giyecein iç çamaşırını al provalarda takarsın ki sonradan değişik sütyenle gelip göğüs ayarını bozmayalım. benim şimdiden iç çamaşırı almam lazım ne alacam yaw yardım et

gelinlik için askısız büstiyerler var canım altınada beyaz jartiyer aldın mı tamamdır

kız kuzenimi giydirirken jartiyer almış öldük takamadık kopcasını öldük:)) arkasına dolan önüne dolan biri sarkıyordu altında aman deneyerek al :90:

bugünlük bu kadar yeter betüşüm devamı gece 12den sonra

ha tamam bu konu tam benlik yani ben öyle kat kat giyinemem asla biraz seksülükk akması lazım paçadan :86:

zuzuuuuuuuuuuuu kız eğitimi bıraktın sen bizi burda eğitiosn he:) eğit bizi zuzu mkemmel fkrlernle besle bzi :)

zuzuuuuuuuuuuuu kız eğitimi bıraktın sen bizi burda eğitiosn he:) eğit bizi zuzu mkemmel fkrlernle besle bzi :)

ahhh betüşşş kapalısın ya adam seni tam tersi hayal ettikçe daha bir heycan basar tabi tüm cevherlerini konuşturman lazım valla şımarık kız taktiği herzaman işe yarar saçlar ikiye ayrılmış şortlu şirin bir kız duduşlarııı dışarda kocacımmmmmmmmmmm diyen betüşş hayal et böyle kendini :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…