- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.381
anamm bu erkekler ne kadar önemsiyolar böyle şeyleri. ben bilmiyordum
buket sonncuyu beğendm bnde.. bkaç bişey aldm ama bu iş için son aylığımı fırsat kalırsa bna ayrmak istyrm şimdi parça parça ne hoşuma gderse :)
buket sonncuyu beğendm bnde.. bkaç bişey aldm ama bu iş için son aylığımı fırsat kalırsa bna ayrmak istyrm şimdi parça parça ne hoşuma gderse :)
ayh benimki ne alır ne aldırır yada daha açılamadı. şimdiye kadar hiç konusu geçmedi
bende çeyiz yok ama o tarz şeyler dolu var stokladımsadece vucut çorabı alacağım
Siz ne kadar zamandır tanıyorsunuz birbirinizi Kübra?bizim martta 3 yıl olucak biz rahatız benim özel günümü falan bilir hani utanma devrelerini atlattık biz
oooo jartiyerle kafayı yemişin kız sennnn bende mi alsam bir kaç tane gerçi bizimki her alalım dediğinde bi sürü masrafımız var bunlara para harcayamam sanada harcatmam die susturuom :))))5. resim iyimiş
evet NBB sütyenleri iyi değil cnm ztn jartiiler süper:)
bi de Cuma pazarında victoris secret'in süper pembe jartiyerini aldım hemde 5TL'ye
siyah jartiyer çorabı ve siyah sütyenle süper duruyor
anca açılır canım sen al bişiler :))))ayh benimki ne alır ne aldırır yada daha açılamadı. şimdiye kadar hiç konusu geçmedi
neyyyyyyyybende çeyiz yok ama o tarz şeyler dolu var stokladımsadece vucut çorabı alacağım
Aslında indirimlerden şimdiden stoklamak lazım böyle şeyleri
Tüylü gecelikler, saten sabahlık fln iç çamaşırlarını zaten saymıyorum bile bende rengarenk var kıyafetlerimin içlerine uyduramıyorum.
La senzanınkilere kıyamıyorum bide jel destekli sütyen almıştım .. minicik göğüslerimi bomba yaptı
her yere giymemek lazım
buket kendini aşmışssın sen gözlerim pörtledi vücut çorabı mı
geçer balım geçer szn işler çbk olmş sen ynede hzrlan derm ben :)ayh benimki ne alır ne aldırır yada daha açılamadı. şimdiye kadar hiç konusu geçmedi
ooooooooooo bn çoooooooooook gerilerdeym buket yetşememki sana :)bende çeyiz yok ama o tarz şeyler dolu var stokladımsadece vucut çorabı alacağım
kız alıcaz da nereye koyacağız anam görse bu ne dyecek yelek giy patik giy der
Aynen bende kıyafet alışverişi daha çok yapıyorum çünkü erkeklere her daim bakımlı olucaksın ki gözü dısarıya kaymayacak kırmızı oje,kırmızı ruj her zaman için kıskırtıcı oluyor bir de sexi bir koku tamamdır...
o taçtan bende de vardı şenlikte almıştım attım sonra aklımamgelince ne pişman oldum sormahahahahahah
ayhh kızlarr konu inanılmaz süper
iyi ki bugün burdayım
süper fikir ama bizim ki genelde mini etek ve jartiyer hastası olduğu için bol bol mini etek aldım ben
hemde iç çamaşırından daha ucuza kapadım
bir de çok güzel şeytan tacım var ama onu yılbaşında taktığımdan öyle günler için komik gelebilir
o taçtan bende de vardı şenlikte almıştım attım sonra aklımamgelince ne pişman oldum sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?