2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket sonncuyu beğendm bnde.. bkaç bişey aldm ama bu iş için son aylığımı fırsat kalırsa bna ayrmak istyrm şimdi parça parça ne hoşuma gderse :)

Aslında indirimlerden şimdiden stoklamak lazım böyle şeyleri
Tüylü gecelikler, saten sabahlık fln iç çamaşırlarını zaten saymıyorum bile bende rengarenk var kıyafetlerimin içlerine uyduramıyorum.
La senzanınkilere kıyamıyorum bide jel destekli sütyen almıştım .. minicik göğüslerimi bomba yaptı
her yere giymemek lazım

5. resim iyimiş
evet NBB sütyenleri iyi değil cnm ztn jartiiler süper:)
bi de Cuma pazarında victoris secret'in süper pembe jartiyerini aldım hemde 5TL'ye
siyah jartiyer çorabı ve siyah sütyenle süper duruyor
oooo jartiyerle kafayı yemişin kız sennnn bende mi alsam bir kaç tane gerçi bizimki her alalım dediğinde bi sürü masrafımız var bunlara para harcayamam sanada harcatmam die susturuom :))))
ayh benimki ne alır ne aldırır yada daha açılamadı. şimdiye kadar hiç konusu geçmedi
anca açılır canım sen al bişiler :))))
bende çeyiz yok ama o tarz şeyler dolu var stokladım sadece vucut çorabı alacağım
neyyyyyyyy
oooooo çok geride kalmışım ben yaaaa :)))))))

gerçekten alıp stoklamak lazım :))) ben biraz stok yaptım annemin geceliklerini ayırdım çok cici şeyler çıktı :))) iyiki atmamışın kız dedim :)) zaten çocukluğumdan beri hayrandım artık benim oldu :))))

Aynen bende kıyafet alışverişi daha çok yapıyorum çünkü erkeklere her daim bakımlı olucaksın ki gözü dısarıya kaymayacak kırmızı oje,kırmızı ruj her zaman için kıskırtıcı oluyor bir de sexi bir koku tamamdır...

buket kendini aşmışssın sen gözlerim pörtledi vücut çorabı mı

hahahahahah
ayhh kızlarr konu inanılmaz süper
iyi ki bugün burdayım
süper fikir ama bizim ki genelde mini etek ve jartiyer hastası olduğu için bol bol mini etek aldım ben
hemde iç çamaşırından daha ucuza kapadım
bir de çok güzel şeytan tacım var ama onu yılbaşında taktığımdan öyle günler için komik gelebilir

ayh benimki ne alır ne aldırır yada daha açılamadı. şimdiye kadar hiç konusu geçmedi
geçer balım geçer szn işler çbk olmş sen ynede hzrlan derm ben :)
bende çeyiz yok ama o tarz şeyler dolu var stokladım sadece vucut çorabı alacağım
ooooooooooo bn çoooooooooook gerilerdeym buket yetşememki sana :)
kız alıcaz da nereye koyacağız anam görse bu ne dyecek yelek giy patik giy der

aynen öyle bi grse bzm kıza bak neler almş der

parfüm demişken
afrodizyaklı parüfmleri kullanın kızlarr
benim ki
bvlgari jasmin noirr benim ki bayılıyor
bide miss dior cherie kullanıyorum arada oda çok sexy

o taçtan bende de vardı şenlikte almıştım attım sonra aklımamgelince ne pişman oldum sorma

Fix ayda 2 gün kavga ettiğimizden özel günümü şıp diye çözebiliyor.
Hatta benle tartışmıyor bile susup gülüyor daha sinirleniyorum
Ya bu erkekler alemler yaa
En kıskandığım halleri banyodan çıkıyolar giyinip çıkıyorlar
biz banyo yap saşını yap makyaj yap giyin ayakkabı seç iç çamaşırı seç
ohooo
ama kadın olmayı seviorum
özelliklede kırmızı ruju :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…