• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Fix ayda 2 gün kavga ettiğimizden özel günümü şıp diye çözebiliyor.
Hatta benle tartışmıyor bile susup gülüyor daha sinirleniyorum
Ya bu erkekler alemler yaa
En kıskandığım halleri banyodan çıkıyolar giyinip çıkıyorlar
biz banyo yap saşını yap makyaj yap giyin ayakkabı seç iç çamaşırı seç
ohooo
ama kadın olmayı seviorum
özelliklede kırmızı ruju :)

Aynen tatlımm özellikle topuklu ayakkabı son favorim erkeklerin dönüp de baktıkları 3 ses varmış birisi mermi sesi birisi bozuk para sesi birisi de topuklu ayakkabı sesi :51:
Benim parfümüm de Ck Europhia...
Bir de benim en büyük şansım nişanlım giyimime karışmıyor eger laf söyleyecek olursa beni tanıdıgında da böyle giyerdim diyorum susuyor sadece sarısın olmamı istemiyor artık :2:

Aynen tatlımm özellikle topuklu ayakkabı son favorim erkeklerin dönüp de baktıkları 3 ses varmış birisi mermi sesi birisi bozuk para sesi birisi de topuklu ayakkabı sesi :51:
Bir de benim en büyük şansım nişanlım giyimime karışmıyor eger laf söyleyecek olursa beni tanıdıgında da böyle giyerdim diyorum susuyor sadece sarısın olmamı istemiyor artık :2:

bende sürekli topuklu giyiyordum canım ama varislerim oluşmaya başladı bu kış düz bir iki çizme aldım

inşallah canım

şirinevlerde oturuyorum canım bzm burdan oraya minibüs olduğunu sanmıorm bahsettiğin yerin adı ne belki nette vardr tam adresleri eğer özel arabyla geleblrsek belki bakarız

canım esenler metrosuna gel eğer özel araç olmazsa..esenler metrosundan tam karşı caddeden minübüsler geçiyo. bayrampaşa spotçularda inicem dersin.hemen önünde indiriyo.

topuklu ayakkabılar süperr... evet
ama üç sese bir ilave etmek istiyorum ( araba sesi) benim ki genelde dönüp ona bakıyrda..
Ck europhia'yı bende kullanmıştım çok etkili ve kalıcı bir parfüm
Nişanlımında Armani Code bayılıyorum...

Lafı açılmışken kızlar kremmlerrrr....
bakın bacakları parlatmayı unutmayın bebek yağıyla
Banyodan çıkınca minicik elinize sıkın nemliyken sürün hem süper koku veriyor
hem süper parlaklık hem de nemleniyor cildiniz :49:

Bende sürekli düz giyiyorum özel günlerde topuklu :) benimki neden kendine eziyet çektiriyorsun hayatım seni olduğun gibi seviyorum diyo
makyaj yapınca ne kadar abartmışsın ben senin doğal halini daha çok seviyorum diyor ki ben sadece göz makyajı yaparım rujla aram pek yok :)
pek fazal dikkat çekici olmamı istemiyor sanırım ama şöle alımlı bi hatun geldimi karşılıklı bakıp dedikodu yapıyoz :)) bak ne güzel olmuş işte die :):91:

bende sürekli topuklu giyiyordum canım ama varislerim oluşmaya başladı bu kış düz bir iki çizme aldım

Geçmiş olsun bitanem ayakta bile durmakta zorlanırsın annem de var biliyorum annem su anda sabah kalkar kalkmaz 15 dakika yatıyor varis çorabını giyiyor sonra bütün gün sancısı yok artık...

Ben geçen sene yurt dısındn rugan düz bvlgari çizme getirttim 1 hafta giydim açıldı :5:ben de düz uzun bir model arıyorum ama bihter modeli degil herkes de var artık o da bana da fikir verin ya sezon indiriminden alıyım ...

topuklu ayakkabılar süperr... evet
ama üç sese bir ilave etmek istiyorum ( araba sesi) benim ki genelde dönüp ona bakıyrda..
Ck europhia'yı bende kullanmıştım çok etkili ve kalıcı bir parfüm
Nişanlımında Armani Code bayılıyorum...

Lafı açılmışken kızlar kremmlerrrr....
bakın bacakları parlatmayı unutmayın bebek yağıyla
Banyodan çıkınca minicik elinize sıkın nemliyken sürün hem süper koku veriyor
hem süper parlaklık hem de nemleniyor cildiniz :49:

nişanlım da Ck One kullanıyor o da ben de ikimizde bakıma bayılıyoruz :1:ikimizde teraziyiz heralde o yüzden :1:ben de beke yagı kullanıyorum banyodn çıkar çıkmaz ıslakken kullnıyorum ben sonra kuruduktan sonra da arkonun mango kremini kullanıyorum ...bebek kolonyasını da ütü yaparken ütüye damlatıorum giysiler çok güsel kokuyor:10:

Lola ismin ne cnım tanısmadık daha önce ben meltem ben çeyiz olayına baslamdan önce bütün bakım kremlerimi falan almıştım :1:

Geçmiş olsun bitanem ayakta bile durmakta zorlanırsın annem de var biliyorum annem su anda sabah kalkar kalkmaz 15 dakika yatıyor varis çorabını giyiyor sonra bütün gün sancısı yok artık...

Ben geçen sene yurt dısındn rugan düz bvlgari çizme getirttim 1 hafta giydim açıldı :5:ben de düz uzun bir model arıyorum ama bihter modeli degil herkes de var artık o da bana da fikir verin ya sezon indiriminden alıyım ...

ay birde ağrımı yapıyorlar:S bende şimdilik ağrı sızı yok ilerlemmesin diye dikkat edeyim bari

nişanlım da Ck One kullanıyor o da ben de ikimizde bakıma bayılıyoruz :1:ikimizde teraziyiz heralde o yüzden :1:ben de beke yagı kullanıyorum banyodn çıkar çıkmaz ıslakken kullnıyorum ben sonra kuruduktan sonra da arkonun mango kremini kullanıyorum ...bebek kolonyasını da ütü yaparken ütüye damlatıorum giysiler çok güsel kokuyor:10:

Lola ismin ne cnım tanısmadık daha önce ben meltem ben çeyiz olayına baslamdan önce bütün bakım kremlerimi falan almıştım :1:

Müge canım ismim çok memnun oldum
Evet tatlım yaa bende iç çamaşır krem stoklarım fena
Hatta body Shop'tan aldığım duş jeli+ krem ve parfüm leri şimdiden deniyorum
çünkü evlendikten sonra her gece yatarken hafi bişiler sürüp öyle yatmak istiyorum :54::54:

çünkü evlendikten sonra her gece yatarken hafi bişiler sürüp öyle yatmak istiyorum :54::54:

Body Shoptan tv stick almıstım ne kadar kaliteliydi suratımı yıkamazsam 2 gün kullanırdım:1:
Tatlımm ben şimdiden dügünümde kullanacagım parfümümü makyaj malzemelerimi bile aldım benim için görüntü çok önemli :1:

Sen Allahtan rahatsın canımm ben çogu zaman 8 saat oturmadan çalıştıgımı biliyorum ayakta dursan ne yapacaksın daha çok sancı yapar ...

haftada 3 gün akşamları yemek yedikten 1 saat sonra ebrulinin videolarıyla pilates yapıyrum
bacaklarım ve belim şekillendi.. Benimde belim çok ağrır hep bu beli açık bluzlerden olduğunu düşünüyorum bu sporu yaptıktan sonra geçiyor çünkü iyice esnetiyor.:8:

Body Shoptan tv stick almıstım ne kadar kaliteliydi suratımı yıkamazsam 2 gün kullanırdım:1:
Tatlımm ben şimdiden dügünümde kullanacagım parfümümü makyaj malzemelerimi bile aldım benim için görüntü çok önemli :1:

Waoooww süpersin meltemcim yaaa
Peki sorabilir miyim nasıl bir makyaj yapıcaksın şeftali fln mı pembe tarzı mı?
birde parfüm ne kullanıcaksın?:23:
saç provası fln yaptırdın mı..?

Ben daha gelilik bile bakmadım 15mayıs2011 tarhimiz :84:

Sen Allahtan rahatsın canımm ben çogu zaman 8 saat oturmadan çalıştıgımı biliyorum ayakta dursan ne yapacaksın daha çok sancı yapar ...

ben 4 yıl dershanede öğretmenlik yaptım canım o zamanlar sabhtan akşama kadar ayakta oluyordum hafif hafif pembe damarlar o zamanda vardı çok şükür ağrı görmedim başlangıç seviyesi diye heralde

Back
X